İlk etapta ego gibi geliyor ama cidden öyleyim. Yani girdiğim ortamlarda kendimi güzel ifade ediyorum. Hele üniversitede insanların ağzına resmen lafı tikıyorum ki bir de bıçak açmıyor.
Ve onlardan farklı bir fikri altını doldurur bir şekilde destekledigimde dışlanıyorum. Çünkü onlar sadece konuşuyor bombossss djdjjdjd
Demin de bizim geçme notumuz neden 60? Neden 50 değil diyolar. Başka fakültelerde kıyaslıyorlar. İmza toplayalım denmiş. 😆😅
Ya hocalar zaten sınav sorularıni 60 alacak şekilde ders notundan soruyor. Geri kalanı ders dinleme ve yorum. kendilerini hem komitesi, hem sozlusu hem finali olan bölümlerle kıyas ediyolar. Bunu yüzlerine söyleyince morariyolar cjfjjfjfjfjjfjf
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kendini geliştirmen güzel bence.
Belki de kuzu, koyun gibi meraya atılmak yerine iyi yetistirilmisimdir.
Fen lisesi mezunuyum bir de
İyide insanların lafını agzina tikamak donanimlilik değil terbiyesizlik. Hazır cevap biriyim diyecektin de lafini agzina tikadim şeklinde anlattıysan daha Türkçeyi doğru kullanamıyorsun demek ben beğenmedim şahsen ama geliştirebilirsin
Yo gayet de tıkamak. Kendilerini birileriyle istediği üslupla konusabilceklerini zannetmesinler ncncncnjc
İnsan aptallarla takıldığı için kendini çok farklı çok zeki hissediyo
Evet bir taraftan da öyle
biraz avutma yöntemi aslında o çoğu insanda o özellik vardır 2 3 cümleyi güzel kurabiliyoruz diye sevinen insanlar var ama onun dışında 4 5 dil bilen insanlarda var
Ee onlar da benden zeki zaten kabul ediyorum
Tamam