Şöyle bir geçmişe yani lise yıllarımıza gidelim mi? Muhakkak hepimizin başına gelen unutulmayacak olaylar anılar vardır.
:)))
:)))
Aynen lise çok başkadır... tam delilik çılgınlık cagıdır bana gore.:) ne anılarım var bee anlatsam roman olur sevgilimi kadın kılığına sokmamı yoksa annemgile dershanede yurtta kalıcam deyip konsere gidip eglencenin dibine vurup sokakta sabahladıgımızımı tanımadıgımız bir dugune gidip oynayıp sonra tuvaletteki bay yazan tabelayla bayan yazan tabelayı degistirmemizimi of yaa ne gunlerdi bizin ortamda ayrı fenaydı :)
Ya işte bir gün kapıdan girdim elimi sıraya çarptım ay bir utandım bir utandım sorma ayyy bak yaaa :((((((
Tuvallette sigara iciyoduk hoca tuvaletin tepeye cikmis bizi izlio sigarayi cektim yukari ufledim bir baktim hoca kafama depik atmisti pic. d
Teşekkür ederim...
Cevap
3Cevap
uzun eşek oynarken pantolon yırtmayan erkek lise okudum demesin :)))
Fen lisesinde bile oynanıyor bu meret :))
Lise anılarımın arasında hiç güzel bulamadım... Neyse, uzaklaşıyorum ben buradan.
Dsrsde müzik çalmak sıralara vura vura hababam sinifi gibiydi sinif hoca da sagirlik vardi ne yapsak gormuordu daha cokca ey gidi gunler eyy yuzumde gilumseme olusturdun guzel soru tskrler
Sevgilim sinifta dudağıma bir öpücük kondurdu, daha pazartesi günü. Bugün başkasıyla cikiyor
derste sakız çiğniyordum hocam yakaladı güzel bir dayak yemiştim.
topa vurdum kızın elindeki çayı üstüne döktüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar