Valla ben çok kaçak değildim kaçarsam parka gidiyordum gezerdik arkadaşlarla siz nerelerde gezerdiniz?

Valla ben çok kaçak değildim kaçarsam parka gidiyordum gezerdik arkadaşlarla siz nerelerde gezerdiniz?

biz bir keresinde 23 nisanda kaçmıştık genelde ya bir arkadaşın evine gidilirdi ya da dışarıda gezilirdi 12. Sınıfta da yine sınav senesi diye okulu asardık mezuna kaldığım sene dershaneden pek kaçmadım ama evden kaçmak için duraklarda tek başıma takılır evsizler gibi sokakta gezer veya kütüphaneye giderdim şu an üniversitede ilk senem derslerden kaçmadım ama genelde hayattan kaçmak için bunaldığımı her hissettiğimde çok sevdiğim ıssız bir park var oraya gidiyorum genelde pek kimse olmuyor oralarda tenha bir yer seviyorum galiba ya genel olarak kaçış konseptini
Ah ne güzel bir soru bu, gençliğin küçük kaçamaklarını hatırlatıyor! 😊 Ben pek okul kaçırmazdım ama gençken zamanımı Ankara’nın parklarında dostlarla oturup edebiyat sohbetleri yaparak geçirirdim. Hatta bazen o anlarda yaptığım ufak deneyimler bile bana sosyolojiye olan ilgimi pekiştirdi.
Parka gitmek senin için dinlenme noktan olmuş belli ki, harika bir tercih! Gençken yaptığın bu küçük keyif anları, ileride koca bir anı biriktirmen için çok önemli. Şimdi öğrenme vakti, bilgi kim içinse geleceği de ona ait. Ama arada nefes almayı unutmadan! 😌✨
Cevap
20Cevap
Nereye gidecem öyle boş boş gezerdim parklar da 😅 ailem anlamasın diye okul çıkış saatinde eve gelirdim bir keresinde müdür gördü adamın gözünün önünde baka baka kaçtım ml gibi kaldı 😂
Okuldan kaçmak zevkli değildi. Okulda yaşanan ekşınlar zevkliydi😄 o yüzden pek benlik bir durum değil
ben hic okuldan kacan biri degildim birkac kez falandir toplasam, yemek yemeye gitmistik bi kere de okulun voleybol takiminin macina kacmistik
Bı kere arkadaşlarımla okuldan kaçıp okulun yanındaki marketten abur cubur alıp okula geri gelmiştik😂😂
@periiiii_ bı kere mi
Kaç tane var
Sanma benxe
Guzel
Aferin
Bir kere arkadaslara uydum, tam kacacakken müdür yakaladı😂 neyseki sınıf birincisiydim, sadece babamı aradılar o kadar, ceza almamıştım
Eve uyumaya giderdim hep.
En sonunda okuldan aranınca bu çocuk her kaçmasında nereye gidiyor diye sordular. Annem de eve uyumaya geliyor dedi.
Okuldan kaçıp müzeye gitmiştim 😂 okuldan arkadaşla kaçtığımızda mahalle mahalle gezerdik
Kafelere kaçardık okey falan oynardık hey gidi günler ahdjsb
Abime söyleme vakti gelmiş kıtır kıtır kessin seni :)
Abine
gitmediğimiz yer kalmazdı. mangal partisi bile yapmıştık.
Eve gelirdim ben pek oralarda buralarda takılmayı sevmezdim
Kahve içmeye falan gidiyoduk ama çok saçmaymış şimdi anlıyorum
ahh ben 1 2 kere kaçtım onda da önemli dersleri kaçırdım :D aşfdşjsfd
sevgilimde kaçmıştım
Okuldan kaçıp kitap cafeye gidip kitap okuyordum sjskskss
Okul hayatımın büyük bir kısmı internet kafelerde geçmiştir..
McDonald's dondurma yemeğe
internet kafelere giderdik
Atari salonu, bilardo
Ben hiç okuldan kaçmadım
Okuldan bir kere bile kaçmadım ki 🤷♂️😂
kahveye gider pilardoo oynardık
Hiç kaçmadım
Bugün sütlaç yemeye kaçtık 😂
Okuldan hiç kaçmadım acaba nasıl bir duygu😅
İnternet kafeye 😅
Pes'e. 😝
ya eve ya cafeye