DGS öğrencilerinin yatay geçişi hakkında?

Arkadaşlar DGS ile bir üniversiteye yerleştim. Ancak şehir dışında ve koşullar uygun olmadığı için vsvsvsvs gidemedim. Kaydımı dondurma zamanını da kaçırdığım için donduramadım. Ben bu okula hiç gidemedim, normalde hazırlık okuyor olmam lazımdı şimdi.
DGS ile yerleşmeden öncedeki üniversitemdeki notlarımı, İstanbul'daki bir üniversiteye yatay geçiş yapmak için kullanabilir miyim? Yani önlisans mezuniyet not ortalamamı, şu an kayıtlı olduğum (fakat gidemediğim) üniversiteden, İstanbul'daki bir üniversiteye yatay geçiş yapmak için kullanabilir miyim? Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an üniversite öğrencisiyim. O yüzden yatay geçiş denemek istiyorum. Şimdi esas soruya gelirsek, lisans programına yerleşmeden önceki önlisans not ortalamamla Çanakkale lisans programından İstanbul lisans programına geçebilir miyim? Çünkü bütün notlarım çanakkaleye yüklendi. Transkript vermştim prosedürlere uygun olarak.
Güncellemeler
+1 yıl
Bilen de konuşuyor bilmeyen de. Sadece bilenlerin konuşması bu kadar zor mu? Ben mi anlatamıyorum yoksa cidden zeka probleminiz mi var anlamadım.
DGS öğrencilerinin yatay geçişi hakkında?