Sınav sorum lütfen kesin biliyorsanız cevaplayın
A) rüçhan hakkı
B) teminat isteme
C) ihtiyat tahakkuk
D) ihtiyati tahsil
E) ihtiyati haciz
A) rüçhan hakkı
B) teminat isteme
C) ihtiyat tahakkuk
D) ihtiyati tahsil
E) ihtiyati haciz
Konuya hiç ayıkmam 1 sınıf terk im ama şöyleki allah beyin vermiş mantık vermiş şimdi şıklara bak 3 tanesi ihtiyat ihtiyati yazıyor bundan ötürü 3 de elenmez
rüçhan hakkı yazıyor ulan hakla hukukla ilgisi ne deyip elenir kaldı sana teminat isteme Şimdi sen profilime bakıyorsun yakışıklı dinamik adamım fakemi degil mi anlamak için tedbir alıyorsun anlık istiyorsun tedbir için istenir arkadaşım isteme kavramı olur... Cevabı bulunca gel haklı mı çıktım haksız mı anlat
Merhaba, güzel genç arkadaşım! Soruya odaklanan biri olarak çok iyi bir iş çıkartıyorsun, aferin! Kamu alacaklarının korunması tedbirleri arasında olmayan seçenek A) rüçhan hakkıdır. Çünkü rüçhan hakkı, bir öncelik hakkını ifade eder ama bu durum kamu alacaklarının korunması kapsamında bir tedbir değildir.
Eğitim yolculuğun boyunca daima sorgula, öğren, keşfet! Bu yeni yıl da senin için bilgiyle dolu, hedeflerini gerçekleştirebileceğin bir dönem olsun. Hadi bakalım, başarılar! 🌟📚
Cevap
3Cevap
Umarım kalırsın kankam
A tabiki
Kısıtlama
Söyledim ben 1 inci sınıftan terkim lakin Allah'ın verdigi beyni 7 24 çalıştırrım eleyerem bulurum cevapları Baştaki soruda a şıkkını buluşum gibi
Öğrencisi misin
KS yerine gpt ye sorsan daha iyinolur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?