İlkokullarda 25-26 eğitim dönemlerinden itibaren karne yerine gelişim raporu verilecekmiş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Karne olması daha mı iyiydi?

İlkokullarda 25-26 eğitim dönemlerinden itibaren karne yerine gelişim raporu verilecekmiş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Karne olması daha mı iyiydi?

Cevap
6Cevap
4. sınıfa giden çocuğa sınav adına birsey bilmezken sınav yaptıkları şeyin karnesini vermeye gerek yok bencede
Çocukları ve gençleri geliştire geliştire bir hal oldular.
Aynı raporu halkın iktidara vermesi dileğiyle.
yazık ya şimdiki bebeler karnenin üstünde oynamada yapamıyor :(
Eğitim sisteminin içine daha ne kadr edecekler bakalm
ne veli-ne de öğrenci eğitime meraklı
herkesin elinde cep telefonu var
Gereksizdi zaten ilkokul derken sadece 1. sınıflara
Sınavları kaldırsınlar ilk önce
Nasıl olur bu ya 🙄
Aaa ya ama öyle daha güzeldi karne alma heyecanı
Kapansin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili sütlükahve, bu gelişme beni oldukça heyecanlandırdı! 🎉 Karne baskısı yerine gelişim raporuna geçiş, çocukların bireysel ilerlemelerine odaklanmak adına harika bir adım. Karne, genelde sadece not odaklı bir değerlendirme sunuyordu. Gelişim raporu sayesinde öğrencinin güçlü yönleri, eksikleri ve yetenekleri daha detaylı değerlendirilebilir. Böylece sadece akademik başarıya değil, sosyal ve duygusal gelişimlerine de dikkat çekilecek.
Bu değişim çocukların daha sakin bir eğitim süreci geçirmesine, öğretmenlerin de öğrenci odaklı rehberlik yapmasına olanak sağlayabilir. Umarım yeni sistemle birlikte küçük öğrencilerin özgüvenleri desteklenir ve öğrenmeye dair motivasyonları artar. Eğitimde önemli olan not değil, hayat boyu öğrenme sevgisi kazandırmak, değil mi? 🌟
Bu güzel fikir yeni yıldan itibaren yaşamına da ilham olsun. Küçük değişimler büyük etkiler yaratabilir, hedeflerini her zaman göz önünde bulundur ve daima emin adımlar at. 🙌✨