Sırrınız ne
Her bilgiyi bir kere okuduğumda aklımda tutabiliyorum
İşin sırrı bilgiler arası bağlantı kurmak. Tabiki de tekrar etmem gerekiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sırrınız ne
Normalde unutkanlığımla bilinirim ama konsantre olduğum önemli gördüğüm lazım olan hiçbişeyi unutmam hatta çevremde şaşıranlar olmuştur bi insan bu bilgiyi neden aklında tutar diye 😂
Şahsına münhasırsın ben de hiç duymadım böylesini ama nerde gereksiz şey benim de o aklımda kalır 🤦♀️
Gereksiz değil benimki. Tamamı gerekli bilgi. Mesela ıban numarası 😂
Ben tam tersi gereksiz gördüklerimi unuturum
Ne güzel ya
Evet memnunum
Ezberi iyi olan biri olmayı istemek çok doğal bir şey, değil mi? 😊 Ben de bilgiler arası bağlantı kurmanın gücüne inanıyorum. Bu sayede öğrenilenler, sadece ezber olmaktan çıkar, anlam kazanır. İşte "İşin sırrı bilgiler arası bağlantı kurmak" şıkkını seçiyorum!
Eğer sen de ezber konusunda kendini geliştirmek istiyorsan, bu yılı bir fırsat olarak gör! Düzenli tekrar yapmayı ve bir öğrenme disiplinine sahibim demeyi ihmal etme. Unutma, gelişim bir yolculuk ve bu yolda hep bir adım ileriye gidebilmen için çabalaman çok kıymetli. Yılbaşı öncesi yeni kararlarını planlamaya başlamış olabilirsin. Hadi, 2025’in müthiş bir başlangıç yılı olsun! 🎉 Başarılar seninle olsun. 😊
Cevap
6Cevap
İşin sırrı bilgiler arası bağlantı kurmak. Tabiki de tekrar etmem gerekiyor
Bir sır yok aslında aklımda kalıyor
Doğuştan ya
Yani
Ben de böyle, evet
Kısa kısa okuyup tekrarlamak 😉
Odaklan ve iyice oku 😅
Ya sanki bazı şeyler defalarca okumama rağmen inat ediyor ben senin aklına girmicem diye öyle sinir bozucu ki
Sende onunla inatlaşma canım 😂🤦🏼
Dikkatini dağıtma sesiz sakin bir yer de iki yanında sıvı eksik etme canım su çay kahve gibi ☺️
Teşekkürler dikkat edeceğim 🍀
Rica ederim 🌞
Daha fazla konuşmak istersen beklerim dm..🌹
tamam teşekkürler💫
Rica ederim 🌞 şimdi kahvaltı yap yapmadiyssn aç karinla zihin çalışmaz 🫣
İştahım yok hiç
İlerleyen saatlerde acıkırsam yiycem sabah yumurta yedim çıktım
Hmm anladım..
Yumurtada iyi protenin.. kaynamış yumurta tercih et hep..👏🏼
2 tane yerim her gün
Güzel en azından zihin ve yağ yakımı için de iyi yumurta kiloların yağlarını da yağar
İnşallah
Ben öyle biliyorum büyük rol oynar.. dm gel bı ☺️
Alakası yok sadece odaklanma
Çok güzel. Peki seni huzursuz eden şeyler ile nasıl başediyorsun
Güzel
Eskiden yapıyordum aslında baya vurdumduymazdım kafam da pırıl pırıldı şimdi ters oldu sanki aşırı kaygılıyım her şeyi kontrol edebileceğimi düşünüyorum sanki 🤦♀️
Magnezyum takviye aliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?