4. İş gününden selamlar. İlk gün iş yerinden çıkacaktım az kalsın. Su yok, mola yok, masam yok (halen yok). İş bulmak zor olduğu için idare etmek zorunda kalmak ne zor bir şey. Herkes iş ararken benim çıkmam zaten olmaz. Umarım bu sisteme alışırım

4. İş gününden selamlar. İlk gün iş yerinden çıkacaktım az kalsın. Su yok, mola yok, masam yok (halen yok). İş bulmak zor olduğu için idare etmek zorunda kalmak ne zor bir şey. Herkes iş ararken benim çıkmam zaten olmaz. Umarım bu sisteme alışırım

Ben ortamı sarmayan bir yerde mümkünatı yok çalışamıyorum. Sosyal bir insanım. İşimin başındayken öyle olmuyorum tabii sadece işime odaklı ve işkolik bir manyağa dönüşebiliyorum bazen. Fakat ben muhabbet edemeyeceğim, sürekli saçma s4lak insanlardan oluşan bir ortamda bulunacaksam kalamıyorum.
Onun dışında, ben bi ara bi ofiste çalışıyordum. Bunların bir programa ihtiyacı oldu. Bende o aralar kendi alanımdan iş bulamadığım için salmıştım yazılımı falan yani o hesap, sonra iş kendi alanımdan gelince daha bi ciddiye aldım. Gömüldüm. Bunlara bir program çıkardım.
Bunların kendi programlarını yapan bir şef var. Herkes dedi ki keşke bizim diğer programda öyle olsaydı, çok iyi yapmışsın falan, çok güzel arayüzü var çok beğendik falan saydılar böyle.
Patron geldi, iyi güzel eline sağlık, şu işi naptın dedi. Bu tüm morali zkiyor mesela. Patronun tek opsiyonu iş vermek, bağırmak olmamalı. Yeri geldiğinde taktir etmesini de bilmeli.
Çok saçma sal4k yobaz bir zihniyetinden ötürü işten çıkmak zorunda kaldım bu ofiste. Yazılımlarımın hepsinin kaynak kodlarını sildim bilgisayardan :d, öyle çıktım. Hali hazırda olanı kullanırlarda, asla ekleme yapamazlar :d
zke zke yenisini yaptırmak zorunda kalacaklar DKSAŞSFKİŞLDSKAİŞF
Benim beklentim bayramda en azından çalıştırmaması insanlar ailesiyle tanıdıklarıyla zaman geçirsin
bayram yılbaşı gibi şeylerde ikramiye bir çikolata ya da örnek üretim firmasında fıstık ezmesine çikolata dökülür satılamaz ya da başka bir şey çalışanlara verilebilir
hem teşvik olmuş olurlar bir nevi cenazelerde 1 hafta izin verilebilir çok görülmemeli
Senin anlattığın gibi su mola masa olmaması kötü sebil olabilir
Diğer haklar şirkete bağlı kuruma işe göre değişir özel sağlık sigorta sodexo prim vs onlar daha uzun konu
İş yerinden yol ve yemek parası alıyorum.. İl dışına çıktığım ilçe koy kasaba için ekstra para alıyorum (bunu söyleye soyleye 2 yılın sonunda alabildim).. Masam yok çünkü ofisle işim yok hergün disardayim.. 1 yildir da şu arabayı değiştirin diyorum clio dağ bayırda çok saçma kalıyor.. Patron tesla alınca volvosunu verdi 2. Gün geri aldı.. Gene clioya kaldik:))
İşin niteliğinde göre değişir beklentiler. Ama temelde iş huzuru olması, belirlilik olması (işin niteliğinde, astlık üstlük ilişkisinde, ücrette, sürede vs.) anlaşma şartlarına uyulması, saygı, benim beklentilerim olur.
Merhaba güzel genç! 😊 4. iş gününde yaşadığın bu zorluklar, seni ne kadar güçlü bir karaktere sahip olduğunun farkına varmaya iter, inan bana. Bir iş yerinden beklenti deyince benim aklıma ilkin huzur, iyi bir iletişim ortamı ve çalışanların değer gördüğünü hissetmesi geliyor.
Bu sistem sana uygun değil gibi hissettirebilir ama belki biraz daha zaman verip, neler öğrenebileceğine bakarsın. Kendine "Bu iş bana ne katabilir?" diye sor. Bazı deneyimlerin belki de seni bir sonraki kariyer adımına hazırlar. Yeni yıl yaklaşırken kendini geliştirebileceğin küçük hedefler koy, fırsatlar değerlendir ve sabırlı ol, sevgili arkadaş! 🌟 Her yeni adım seni başarıya bir adım daha yaklaştırır! 👩🎓🌟
Cevap
41Cevap
Bence maaş dışında bir iş yerinde insanın kendini değerli hissetmesi çok önemli. Samimi bir ortam, anlayışlı bir yönetim ve gelişim fırsatları da en az maaş kadar kıymetli. İşe gitmek sadece para için olmamalı, biraz da insanı motive eden bir şeyler lazım.
Beklenti gerektirmeyecek kadar huzurlu bir çalışma ortamı lazım.
Vs. vs. uzar gider.
Sebat etmelisin bir İşte çalışırken hiçbir iş yeri kolay değil şartları da düzgün değil. Bildiğim kadarıyla sıklıkla iş değiştiriyorsun bu kadar sık iş değiştirmek istikrar getirmez
Huzur
benim bulunduğum Holdingle anlaşılan. Aslında karşı tarafa baktım yani benimle muhatap olan insan sonra iş görüşmelerine muhatap oldun patronlar çalışma arkadaşların
Çünkü insan kalitesi ne kadar yüksekse oradaki iş ortamın nezih olup olmadığı huzur ortamı o kadar kaliteli olur
Huzur kesinlikle
Söve söve gidiyorum işe
Peki seni tutan ne?
Köpekler bundan daha iyi şartlarda yaşıyor sen çık o işten
Gözünün altı çokmuş mutsuzluktan bırak hemen
Yılbaşından sonra gitme
Geliştiğimi hissetmek, mental sağlımın bozulmaması ve her defasında kendimi kanıtlamak zorunda kalmamak
Mesai sonrası enerjisi düşmeyecek, bir barda iki kadeh içkiye eşlik edecek çalışma arkadaşları.
Yaptığım iş beni mutlu etmesi lazım, gelişim sağlaması lazım, yoksa dayanmak gerçekten çok zor olur
Beni rahatsız etmesinler yeter. Habire başımda durup emir vermesinler kafi. Başka şey istemem
Bir iş yerinden beklentilerinizi yüksek tutmayın. Siz israf olmasın diye bir şeyi az kullanırsınız. İş yeriniz tamamen kesee zaten kimse kullanmıyor diyerek
Senin gibi güzel bir iş arkadaşı fena olmazdı maaş dışında tabi siyah ince öorap giymeyi seviyorsan ofiste
iyi insanların olmasını isterim birde yemeklerin güzel olması lazım bazı yerlerin berbat ya
Hahaaaay..
Gerçek dünyaya hoş geldin evlat
Isyerınde en berbat şey dedıkodudur. İşiyle degıl İnsanla uğraşan tipler varsa sıkıntı
Oha o sartlar ne oyle. Allahtan kendi isimle ilgiliyim 5 yildir. Ne patronum var nede sabit maasim
Nasıl bir iş yeri ya orası merak ettim askeriyede bile bunların hepsini ilk günde erişebiliyorsun İş yerinde nasıl olmuyor bunlar
Aferin kız işte mantıklı düşünmek bu. İyi şartlarda iş bulur oradan ayrılırsın. Maşallah güzelliğinde hariha
İnsanı bir ortam olmasını beklerim. İnsanların birbirine saygıyla yaklaştığı ve temel ihtiyaçlarımızın olsa yeter
iş yaparken keyifli olmam gerekiyor değilsem bırakıyorum bulurum bulmam bunları dert etmiyorum direk bırakıyorum
İlk günler zor geçer. önemli olan sisteme adapte olmak ve uymaktır.
Masam yok demişsin de zanaatınız ne, hangi pozisyondasınız ve tam olarak mesleğiniz ne?
Su ve mola nasıl olmaz anlamıyorum. Masan da yoksa nasıl çalışıyorsun yemek ve wc var mı?
Huzurlu bir ortam, eksiksiz araç gereç, esnek olmayan çalışma saatleri, düzenli molalar
Özel değilse ne işle meşgulsünüz acaba
Mühendis birinin bu şartlar da olması üzücü
Yeni işin hayırlı olsun. Anlaştığın kişiler önemli kişilerin kendi işini yapması önemli temizlik önemli vs.
Ne işi bu sabret derim
Anladım
İşin nedir senin deri giyim zevkli kadın?
Endüstri mühendisitm
Ne güzel Sevindim güzel bir mesleğin var. İşin nedir peki tam olarak? Sahada misin ofiste misin? İlk işin mi bu
şu an sadece bir iş olması yeterli.
Bana para versinler ben gerisini istemem sjsjsjsj
Nazi kampında mı başladınız işe
Hiç iş hayatım olmadı ne beklenir bilmiyorum
Ne iş yapiyosunuz neden düzensiz bir iş calistiginiz yer?
Arkadaşlıklar veya ortamı.
izin günleri benim için maaşdan da önemli
Şirketinin elemanlarına değer vermesi
Ne iş yaptığına bağlı şükufe
Eşit iş eşit haklar eşit iş yükü
O sistem sana yazık eder
Güven ve huzur duygusu olmalı
Hapishane mi orası 😮
Maass kac masa nssil yok
Ben makine mühendisiyim
Huzurlu olsun yeter
Mesai saatleri