Teksti̇l de çalişmak zor mu (bi̇r daha düşünün?

Herkese merhaba 24 yaşında meslek lisesi mezunu 3 milyon genç işsizlerden biriyim bugün tekstil firmasında deneyimim oldu 1 gün sürdü yani bu akşam sondu halen dahil iş yerine çıkmak istediğimi söylemedim

Bundan bir kaç gün önce bir arkadaşımdan rica ettim iş bulması için çünkü bir çok yerde çalıştım özellikle inşaat işçisi olarak ama daha önceden tekstil denen bu tamam çalışmadım neyse işte işi buldum dedi amcasının oğluları filan malum doğu Anadolu'da yaşıyorum burdaki tekstile daha çok yatırım yapılıyor neyse bana dün dedi işin tamam yarın iş başı yapacaksin dedi bende mal gibi seviniyorum ama öyle böyle değil sabah oldu 6 kalktım yola koyuldum serviste 6 buçukta gelırmus bende iki peynir bir bardak su içtim dedim orada kahvaltı verirler diye baba yola koyulduk her yerden birisi biniyor kız erkek sabah sabah aq arabasında müslim Gürses çalıyor sonra Ahmet Kaya falan dertlen dım ya Hacı vardık orya oranın patronu ile görüştüm dedim ben yeni geldim diye dedi 7 buçukta iş başı yapacaksın dedi bende dedim tamam ama nasıl heyecanlıyım gelen ikinci serviste kizlar geliyor böyle tam ortam kızları gıcık tipler öyle diyim patron geldi beni takip et dedi ben arkasında gidiyorum bana ne iş verecek diye adam arkasını döndü orya git o pantolonları üst üste koy dedi Ağa ben bir mutlu oldum böyle bişey yok aq başladım sepeteki pantolonların koymaya bir iki sonra 100 300 ya bitmiyor dedim bu son baktım bitti daha kimse işe başlamamış bu orpsu çocukları iki kişi geldi bir kız bir erkek benden küçükler tamam dedim kafa dengi ulan bunlar bir yapıyorlar ananı sikyım böyle bişey yok ya sepet doluyor ben bosaltıyorum diğeri doluyor her sepete 200 tane pantolon giriyor * sordum sen günde kaç tane böyle yapıyorsun diye pantolonun arkasına bu zara ya da mavi yazıyor ya kot pantolonlarda bu da onu orya dikiyor dedi 3 bin tane ya da 2500 tane ananı sikyim dedim arkamdaki kızda otomatikmen onu yapıyor akşama kadar 5 bin tane pantolonu sepeten al istifle ya Sepeti de derin yarım metre felan var eğil kalk eğil kalk birde düzgün yapman lazım neye öğlen yemeği doğru belim ağrıyor sızlıyor resmen mola saati çok kısa öyle bir saat felan değil 10 dk ya da 25 felan 25 öğlen diğer iki molda 10 dk hacı birde mesai saati bitimine kadar müzik çalıyor ama her çeşit beynin siklır öyle diyim oturmak yok yasak oturmazsın ek ilaveten yaptığım işleri saymıyorum bile akşam oldu 6 da çıktım daha annami sıkseler gitmem tövbe aklı ollan gitmez vallahi bak söylüyorum git su sat bundan bin kat daha iyi yemin ederim ki hale. Dahil sırtım ağrıyor daha önceden iş kazası geçirdim yani sağlam insan orya girse sakat çıkar gitmeyin düşmeyin her sıkık insan var orada umarım anlamışsınızdırr

Teksti̇l de çalişmak zor mu (bi̇r daha düşünün?