• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Eğitim & Kariyer

İş hayatı nasıl bir şey?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
14
Yapay Zekaya Sor

Hiç çalışmadım tecrübe yok heves yok işe girsem hayatım nasıl değişir

İş hayatı nasıl bir şey?
İş Soruları Tecrübe Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Pegan
    Pegan Takip Et
    Bilge Yaş: 111
    1 yıl

Sabahları erken kalkma rutin halime gelir. Daha disiplinli olmak zorunda kalır insan. İş yerin uzaksa yolda epey zaman harcanır. Daha fazla para harcanır kıyafet için. İş ortamı değişiklik gösterebilir. Zamanla o paraya o işi papmak istemezsiniz. Sömürülme hissi yaşarsınız

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• EvcimenOkuz
    EvcimenOkuz Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 99%
    1 yıl

Hiç çalışmamış olmanı normal karşılarım, tecrübesiz olmanı da normal karşılarım ama hevesinin olmayışını ve çalışmayı istemeyişini tuhaf karşılarım. Evde yatarak hiçbir yere varamazsın. Bir mesleğin bir eğitimin var mı bilmiyorum fakat dediğim gibi evde yatarak hiçbir yere varamazsın. Evden çık bir iş bul ve çalış hanım kız. Çünkü çalışmak sadece cebine para getirmez aynı zamanda psikolojine de katkıda bulunur. Evde yatarak her gün daha da boka batarsın... Aşağıdaki bütün yorumları okudum. Belli ki bir an önce işe ihtiyacın var ve işe başvuruda özgüven sorunu yaşıyorsun. Ponçik önce yarı zamanlı işlere bak. Eli ayağı düzgün ücreti yüksek olan iş bulmak zorunda değilsin. Önce bir yerden başla. Mühim olan başlamak. Küçük büyük ücreti az çok bunlara bakma sadece bir yerden başla. Kafe olur lokantada garsonluk olur markette günlük 2 saat 3 saat çalışma olur. Dediğim gibi mesele başlamak. Sadece başla sen... Hz Mevlana'nın ifadesiyle; "Sen yola çık, yol görünür"...

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Lisede hastane stajında yaşadığım mobing ve diğer zorluklardan sonra işe girecek özgüveni bir türlü bulamadım kendimde. Aniden kilo alıp obez bi ödleğe dönünce de eve kapandım. Bu zamana kadar hangi mesleğe dadansam bir şey oldu yapamadım.

Lisede sağlığı seçtim att olayım diye, yönetmelik değişti ebe yardımcısı oluverdim. Yediğim darbelerden sonra sağlıkta yapamam deyip bıraktım. Öğretmen olayım dedim anca düz tarihi tutturdum. Formasyon bir ara umutlandırsa da yönetmelik yine değişti ve bir hedefim daha soldu. Üniyi uzatıyorum şu an. Akademisyen olmayı hdeflesem de eskisi kadar umudum yok. Hayattan bir beklentim de kalmadı.

Kısacası benden bir bok olmaz. Yazınız için teşekkür ederim

Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Estağfurullah minik kuşum öyle düşünme Hayat çoğu kere bizim istemediğimiz bir mecrada akıyor. Böyle tuhaf ve ilginç bir tarafı var hayatın çoğu kere istediğim şeyler olmuyor çoğu kere Umudumuz duvara tostluyor. Seni anlıyorum fakat yaşamak zorundayız tutunmak zorundayız bu hayatta kimsenin kimseye faydası yok dahası Kimse kimsenin umurunda da değil anne baba evladın umrunda değil evlat anne babanın umurunda değil öylesine tuhaf bir zamana düştük O yüzden kendini kurtarmaya bakmalisin. Küçük ya da büyük demeden az ya da çok demeden bir iş bulup evden çıkmaya çalışmalısın gerekirse günde 2 saat çalış gerekirse sadece 100 lira al fakat bir yerden başla insan iş hayatından uzak kaldıkça kendine olan güveni kayboluyor ve benden hiçbir şey olmaz Ben hiçbir şey yapamam şeklinde korkunç bir özgüven kaybına uğruyor

Yorumla
  • asdafsfa
    asdafsfa Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Kimsenin köle olduğu yok maaş alıyorsunuz dedin ya kanka

İşe gir görürüz seni de bu sözlerini de ŞSAŞDSFŞLFASDFAS

1
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Mantıken haklıyım.

Yorumla
    • asdafsfa
      asdafsfa
      1 yıl

İş hayatında mantık yok keenks

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kölelik durumu bambaşka. Acıdığımdan değil gelen mültecileri köle diye kullandılar resmen. Allah bilir asgari bile vermiyorlardır onlara. İnsanlık suçu. Yurdu olmayan hakkını nerede arasın? Bence hiçbir Türk o haksızlığa dayanmaz. Asgari ücret kölelik diyorsan bilemem ülkenin durumu belli

Yorumla
    • asdafsfa
      asdafsfa
      1 yıl

Yurdu için savaşmayana çok bile o maaş da giren girdi.

Sen bir işe gir sonra konuşalım. Bir yerlerde dayın yoksa zaten gireceğin işler belli :d görüşürüz :d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Söylesene o belli olan işleri sbahsh öyle kaçmak yok tavsiye için açtım soruyu zaten.

Yorumla
    • asdafsfa
      asdafsfa
      1 yıl

Garsonluk, komilik, yayan paketçilik, mağazalarda satış elemanı, bulaşıkçı, temizlikçi, fabrikalarda işçi vs. falan filaan

Bizim ülkede kimse tek bir iş yapmaz. Misal, satış elemanı olarak gireceksin ya, reyon da dizeceksin, temizlikte yapacaksın, düzenleme de yapacaksın, kasayada bakacaksın, depoyada gideceksin falaaan fistan AŞDSLAİFADFDADSF

Sen gir gir kaçışını izlemek için sabırsızlanıyorum AŞJDSADFADADSFASFD

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yayan paketçilik mi bunu araştırmam lazım. Diğerlerini biliyorum araştırdım zamanında. İkinci paragrafa da hakimim sağlık meslek okurken stajda çalıştığım zamanlardan dolayı işin bilincindeyim. Ne demek istediğini gerçekten iyi anlıyorum ama zannettiğin gibi biri değilim.

Yorumla
    • asdafsfa
      asdafsfa
      1 yıl

Yayan paketçilikten uzak dur. Ayaklarını 2 haftaya eline alırsın. Ben ağır işlere de gittim. Kaç defa çivi girdi ayağıma izi kalmadı, iki hafta yayan paketçilik yaptım (çok meraklıysan alışveriş merkezlerine yakın dükkanlarda olur veya içlerindeki, ya da böyle çarşı ortası bir yer olur, diğer dükkanlara götürürsün falan, insanlara götürmüyorsun zaten dükkanlarla işin) ayağımı elime aldım, su topladı fazlasıyla, nasır tuttu, 1 hafta idareten çalıştım sonra ayak kaldırmadı. Doktora gittim doktor halime acıdı, 1 hafta sen nasıl bu ayakla çalıştın diye nasılda koydu AKLSJADFŞFLASKLDSF

Walla sana kalmış kanka. Ben ilk girdiğim işte sigortalı birde 8 gün dayanabilmiştim ALDSKAKLŞFJSDS. O da tekstildi. Tekstilden uzak dur bu arada, hayatın kararır. Hevesin varsa git yoksa yanından geçme, böyle leş bir ortam yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok geçmiş olsun. 10 sene önce çocuk başıma kuaförde çalışmıştım elime malzeme verip komşu dükkanlara yolluyordu öyle bir şey midir paketçilik diye düşünmüştüm. Lisede hastaneyi 5 kez turlardım o zamanlar nasıl dayandım bilmem staj işte mecbur gidip 8 saat laf yiyip dönüyorsun. Şeker ölçmem bile yasakken hemşireler şunun kanını al buna ilaç yap der dururdu birini öldürmeden mezun olduğuma şükretmiştim shahsahhs. Tekstil fabrikasına iş görüşmesine gidecektim adam geri çevirdi beni erkek eleman lazım diye. Yoksa senin dediğini tecrübe ederdim

İnsan çalışıp cebinde para görmek istiyor ama şu tecrübesiz halimle nereye kadar giderim bilmiyorum işte.

Yorumla
    • asdafsfa
      asdafsfa
      1 yıl

Teenks geçti zaten

Aynen o şekil aslında, ama hem paketçi, hem komi, hem garsonsun tabii :d

Benim arkadaş mesela 4 senedir ayakta manavda çalışmış. Ona hiçbir şey olmadı çünkü ayakları alışmış. Mesela o benim gittiğim ağır işlere gelseydi, max 1 hafta dayanırdı gibi gibi çünkü buna alışmamış.

Senin tecrüben bu kadar kısaysa alışman daha uzun ve ağrılı geçer. Sabredersen o da geçer tabii.

Ohoo bizim milletin kafası böyle zaten, bir şey olsa sen suçlusun ama aw

Yok yok tekstili boş ver ciddi diyorum, leş bir sektör. Herkesde sana söyler bunu. Hele ortacı olursan bittin ya

Bende şu an senin durumundayım, mezun oldum iş bulamadım. Böyle günlük, haftalık, part time işlerle takılıyorum. Çok iş değiştirdim çok kişi tanıdım, patronların hepsi aynı kalleşti ama o değişmedi AKŞLSALDFŞKŞDF

Düzenli iş bakmaya başladım artık, bunu da atlatırıız rahatkeee

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Umarım gönlüne göre bir hayatın olur. Gençliğimizin zor geçmesine üzülüyorum yaş alınca halimiz ne olacak kim bilir? Şöyle yürüme mesafesinde işim olsa gidip gelsem diye hayal ederdim hep. Cevap verip zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim

Yorumla
    • asdafsfa
      asdafsfa
      1 yıl

Bir yerden başlamak gerek, bende memnun değilim. Hatta geçen birden yüzümde kolumda ayağımda falan lekeler belirdi ben farketmedim arkadaşım farketti bak. Sonra doktora gittik, bir şey çıkmadı alerji dediler fakat spor ile ilgilendiğim için hani zaten ekonomik sebepten çok çeşit bir şey yiyemiyoruz, birde yediklerim hep ayndır programım falan, alerji olabilecek bir durum yok.

2-3 gün arka arkaya sürekli belirli vakitlerde tekrarladı bu.
      En son gittiğimde, doktor odaya alıp iyice inceledi falan

Alerji yoksa, strese bağlı ürtiker oluşmuş dedi. Birde gençlerin g-tü rahat derler. Al geleceği dert etmekten ürtiker çıkardık daha ne yapayım ben mk

Yapacak bir şey yok kanka, bir yerden başlayacaksın, birikim yapacaksın, kendini geliştireceksin, çevrenide böyle insanlarla dolduracaksın ki seni motive etsinler, sen düştüğünde kalkmana yardım etsinler, yine onlar düştüğünde sen yardım edersin gibi destekleyici bir çevren olursa daha da iyi ilerlersin.

Düzenli ve güzel bir gelir, Bir ev, bir araba, bıcır bıcır bir eş istedik şu hayattan çok mu bunlar awq yaw

Rica ederim. Umarım hedeflerimize kavuşuruz. Devamke

Yorumla
    • asdafsfa
      asdafsfa
      1 yıl

Teenks, iyi çalışmalar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Rica ederim. Part time iş buldum gibi net değil henüz. Komşu geldi kafe devraldım part time çalışmak ister misin diye sordu. 10 güne açacağız İnşallah dedi. Tecrübem yok abla dedim benimde yok tecrübe edinilir zamanla dedi. Part time çalışıp işi iyice kavrayınca tam zamanlıya geçersin dedi. Çok umutluyum ama korkuyorum beceremem diye. Bakıcaz

Yorumla
    • asdafsfa
      asdafsfa
      1 yıl

Ya neden korkuyorsun çok da güzel bir haber bak. Bizde ilk girdiğimizde tecrübesiz oluyoruz zaten hani asşdfkdsfklaşdkf
      Kırmaktan dökmekten falan korkma, tabii dikkatli olda, bu tarz korkularında seni ele geçirmesine izin verme. İyi düşün iyi olsun bak ne güzel bir haber almışsın :)

Bende evimin oralarda bir fabrikada iş buldum gibi gibi, yürüyerek 10-15 dakika mesafede falan, iş tempolu ve ayakta kalmalı klasik işlerden, bi arkadaş önerdi hani eleman arıyorlar seni söyleyeyim sen gel diye.
      Yarın öğlene doğru gidip konuşacağım bende keenks
      Bu iş olursa ve ortamı da sararsa maddi olarak kafayı rahata alıp, kendimi daha da geliştirebileceğim farklı alanlarda. Bu sadece maddiyatımı çözecek, öyle sabit kalmak yooq, gelişmeye devamkee , daha patron olacaz

Sende Halledersin, var o potansiyel, ben inanıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Hırs ve azim var sende helal olsun sana. Umarım dilediğin gibi bir hayat yaşarsın.

Yorumla
    • asdafsfa
      asdafsfa
      1 yıl

Ricaa ederim ve teşekkür ederim
      Umarım ikimizde dilediğimiz hayatları yaşarız :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

İş hayatında sevmediğim şey, birini sevmesende arkasından istediğin kadar konuş senin arkandan konuştuğunu da bilmene rağmen yüz yüze baktığın için , işimizin düşme ihtimali olduğu için iki yüzlü davranıp sevmiş gibi yapma. En Sevdiğim şeyde birinden yardım istemek işini hızlı bir şekilde halletmek iyi oluyor.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Profesör Bilgin
Profesör Bilgin Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Sevgili genç dostum, iş hayatı koca bir dünya 🌍 Hem kendini keşfetme hem de birçok tecrübeyle büyüme alanı. İlk başta gözünde büyütmen normal ama emin ol her yeni adım cesaret gerektirir ve bu adım seni hayatın bambaşka bir evresine taşır. İş hayatına atıldığında sadece para kazanmazsın; sorumluluk almayı, insanlarla daha etkili iletişim kurmayı ve kendini geliştirmeyi öğrenirsin ✨ Bu da aslında özgüvenini artırır!

Hevesin olmaması, belki de şu anda neyin sana uygun olduğunu bilememenle ilgilidir. Kendine biraz zaman ver, ne yapmak istediğini anlamaya çalış. Öyle bir heves bul ki, sabahları o iş için kalkmak seni heyecanlandırsın 💪 Hedeflerin, seni motive edecek!

2025 yaklaşırken, hedeflerini netleştir ve kendine güven! İş dünyası korkutmasın. Seni geliştiren, potansiyelini açığa çıkaran kariyer fırsatları yakaladığında hayata bakışının değişeceğine eminim. Kendine küçük hedefler koymayı ve sabırlı olmayı unutma, sevgili genç! 🌟

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

19

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,6b cevap paylaştı.

bence iş bularak

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cümlenin başını sonunu kırptın da öyle mi yazdın bunu?

• GGƏĆƏ
    GGƏĆƏ Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 99%
    1 yıl

Harika sekilde değisir.. seni sevmeyen herkes sevmeye başlar. özellikle ailendekiler.

2
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Alnından öpesim geldi o kadar haklısın ki. Lisede hastane stajı yaparken aldığım 480 lira yüzünden değerim artmıştı resmen. Şimdi üni okuyorum para getirmiyorum diye farklı davranıyorlar

Yorumla
    • GGƏĆƏ
      GGƏĆƏ
      1 yıl

Dönüşüm diye bir kitap var okudun mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok oldu okuyalı silik bir anı gibi tam hatırlamıyorum

Yorumla
    • GGƏĆƏ
      GGƏĆƏ
      1 yıl

Tamam iste.. işi birakirsan da o hale geleceksin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayda resmen puzzle ın kilit parçasını koymuş gibi hissettim bazı şeyler anlam kazandı

Yorumla
    • GGƏĆƏ
      GGƏĆƏ
      1 yıl

Benden sana tavsiye.. parani harcama ve yatirim yap.

Yorumla
  • kremalıfincanbüreği
    kremalıfincanbüreği Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    1 yıl

Sevdiğin işi bulabilirsen hobi gibi geliyor mobbing de öyle kolay kolay yıldırmıyor posta koymayı bilir ve mesafeni çizersen.

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Seks gibi. Zewkli geliyo, sonra sıkıyo, ara verince gene istiyosun, sonra rutin, arada beziyosun, değişiklik istiyosun, sürsün istiyosun falan

0
    0 Yorumla
  • sgnfawVAEB
    sgnfawVAEB Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

İş Hayatı, Eğer Sevdiğin Bir İşi Yapıyorsan Çok Güzel Ancak Sevmediğin Bir İşi Yapıyorsan Veya Yapma Zorunluluğun Varsa Sabah Uyanmak Bile Zor Gelir.

0
    0 Yorumla
  • Airenne
    Airenne Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

Ozguveni gelistirebilir, kendine guvenin olur ekonomik ozgurlugun olur

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle haklısınız. Bir yandan mobingden korkuyorum. Zamanında psikolojimi oldukça etkilemişti

Yorumla
    • Airenne
      Airenne
      1 yıl

Siz kendinize guvenin, onceden mobing yapilmissa size tecrubeniz var artik korkmaniza gerek yok gerekeni yapabilirsiniz cevabinizi verin. Tecrubeleriniz sizi guclendirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cevabınız için teşekkür ederim

Yorumla
    • Airenne
      Airenne
      1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Cavendish
    Cavendish Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 76%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 451 cevap paylaştı.

İş hevesle olmuyor zaten ihtiyacın oluyor çalışıyorsun kimse kölelikle mutlu olmaz :D

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kimsenin köle olduğu yok maaş alıyorsunuz

Yorumla
    • Cavendish
      Cavendish
      1 yıl

Sen şimdi bir işe gireceksin mesela nasıl olacak şartların ve maaşın bir söylesene.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Üniden mezun olmadığım için ortalama bir şey yazıcam.

Haftada en az 45 saat çalışma

Asgari ücret veya bir tık üstü

Yorumla
    • Cavendish
      Cavendish
      1 yıl

Bu paraya kölelik değil mi diyorsun şimdi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Köleliğin ne anlama geldiğini bilmiyor musun? Bahsettiğim konu köleliğe giriyorsa bırak sigortayı asgariyi bile alamayan yurtsuz mülteciler ne oluyor? Senin devreler yanmış.

Ayrıca yazdığım şey eğer bir işe girseydim alacağım maksimum şey ne olurdu diye düşündüğüm bir görüş. İşin aslı nedir ne değildir bilmiyorum yani. Hangi meslek ne alır napar haberim yok

Yorumla
    • Cavendish
      Cavendish
      1 yıl

Ne yani şimdi mülteciler asgari bile alamıyor şükür mü diyelim? Şu devirde 22 bin lira ile ev tutup hayatını idame edebiliyor musun? ya da rahat bir hayat yaşayabiliyor musun? Yapamazsın peki eski zamandaki köleliklere bakalım yatacak yer ve kuru ekmekleri dışında ne vardı hiç bir şey neymiş bizleri de modern köle olarak kullanıyorlarmış.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Modern köleliğe girersen dünyanın yarısına köle demiş olursun. Ben haline şükret demiyorum köleliğin anlamını bile bilmiyorsun diyorum. Asgari ücret yasalarda belirlenen en düşük maaştır iş verene kalsa günahını bile vermez sana.

Kendimden örnek vereyim diyelim ki dediğim gibi bir iş buldum 22.104 TL alıyorum xd 1+1 ev kirası 5-15 bin arası 10 binden tuttum diyelim 12 binle geçinirim. Çünkü tek kişiyim. Eğer şu an yaptığım gibi aile evinde kalırsam ev kirasını ve faturaları öder kalanını kenara atarım.

Çocuğu olup asgariyle geçinmeye çalışana ne diyebilirsin ki hayat acımasız davranıyor onlara. O kişiler ne dese haklı ama duyan yok. Kimisi mal mülk sahibi asgariyi çalışanlarına veriyor. Hayat adil değil hiçbir zaman da olmadı.

Altını çizmek isterim ki ben asgari ücreti savunmuyorum. Bu kölelik değil diyorum. Asıl kölelik mülteciyi akla gelebilecek en zor şartta çalıştırmak, ülke insanını fabrika gibi denetimsiz yerlerde çalıştırıp üstüne maaşını geciktirmek ve çalışanın hakkını yemektir. Bunu misliyle yapan berbat insanlar var. Annem 3 ay arkadaşına destek oldu fabrika maaşını kadına vermediği için. En sonunda ödemeye başladı da kadıncağız nefes aldı. Şimdi bunun sorumlusu kim?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kimse iş hayatına bayılmıyor herkes nihayetinde aldığı paraya bakıyor. Onun hatırına iş hayatına giriyorsun. Eğer mobing gibi bişeye maruz kalmıyorsan, yuvarlanıp gidiyorsun işte bi şekilde

0
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı.

Ben de bilmiyorum işsizim maalesef iş hayatım olmadan yaşlanıyorum

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Görüşe kalbimi bıraktım bende böyleyim. Çocukken kuaförde markette çalıştım akrabalara temizliğe gittim. Lisede hastane stajı yaptım sonrası yok. Üni bitse babam fabrikaya koyacak beni gün sayıyor adam.

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Benim hiç iş hayatım olmadı mesleğim de yok utangaç çekingen içime kapanık öz güvensiz biriyim kendimi aşamadım 35 yaşındayım gençliğim hep eve kapalı işsiz parasız asosyal yalnız mutsuz geçti gitti bir kendime ait bir hayatım olmadı hâlâ ailemle yaşıyorum kendimi hiçbir yönden özgür hissedemedim iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan yaşlanıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki 6 senedir bende böyleyim. Dışarı adım atmaya korkar oldum. Birkaç aydır iş bakıyorum bazı ilanlara başvurmaya bile utandığım oluyor.

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Allah yardımcın olsun inşallah hayatında her şey istediğin gibi olur ben senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı da çıkmıyorum gençliğimi zaten hiç yaşayamadan kaybettim artık yaşadığımı unuttum özgürlüğümü hissedemiyorum yıllar böylece geçip gidiyor ama ben hep aynıyım evde çürüdüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Amin sizinde bir şeyleri değiştirmeniz lazım. Psikolojik destek alın en azından

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Destek almak için imkanım olmadı zaten bu yaştan sonra da her şey iyice zorlaştı neyse ya inşallah senin hayatında hep güzel şeyler olur ben yatıyorum hayırlı geceler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

bence bir denenmeli. özgüven katar. ekonomik bağımsızlık. ama tabi işin ne olduğuna göre değişir. vasıflar eğitim böyle şeyler kıstas

0
    0 Yorumla
  • selin56
    selin56 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 48
    1 yıl

Hayatında bir amacın ve düzenin olur. Özgüven katar.

0
    0 Yorumla
  • MrGYC
    MrGYC Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    1 yıl

Kısaca modern köleliktir iş hayatı.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Modern kölelik konusunu anlayamıyorum bir türlü. Benim babam her gün çalışıyor zor geçiniyoruz ama rastgele herif babam kadar çalışmamış zengin olmuş. Bu kölelik bi garibana mı işliyor

Yorumla
  • _Tazz06_
    _Tazz06_ Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl

Duruma göre değişir vezir de eder rezilde

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İlk defa işe girecek birine ne önerirsiniz tecrübem yok üniden mezun olmadım

Yorumla
    • _Tazz06_
      _Tazz06_
      1 yıl

Tek tavsiyem var

Yorumla
    • _Tazz06_
      _Tazz06_
      1 yıl

İyice güvenene kadar kimseye yakın davranma mesafeli ol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben nerelere başvurabilirim diye sormak istemiştim... insan ilişkilerim iyi değil zaten

Yorumla
    • _Tazz06_
      _Tazz06_
      1 yıl

Lise mezunu olarak çok seçenek yok maalesef mağazada satış danşmanı falan ama o da çileden çıkarır adamı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ona beni almazlar çekici tip lazım o tarz yerlere. Üniden mezun olsam öğretmen olacaktım o iş de yaş oldu yeni yönetmelik sağ olsun.

Yorumla
    • _Tazz06_
      _Tazz06_
      1 yıl

Manken almıyolar ne çekici tipi 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir ara şansımı denediydim bana kendisine dikkat edenleri arıyoruz demişlerdi daha ses etmediler ahahahshsb

Yorumla
    • _Tazz06_
      _Tazz06_
      1 yıl

Vay be insan insana der mi bunu

Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 492 cevap paylaştı.

Yorucu sıkıcı bunaltıcı

0
    0 Yorumla
  • Crevbev
    Crevbev Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

çok kötü keşke hep öğrenci olsaydık

0
    0 Yorumla
  • Gizemnurr9
    Gizemnurr9 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 96%
    1 yıl

Çalışmadım bende başlayacagım bi işe

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

herkesin tecrübesi farklı olabilir. çalıştığın yere bağlı

0
    0 Yorumla
  • yasayanInsaniste
    yasayanInsaniste Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Yapmak lazım konuşmakla olmuyor

0
    0 Yorumla
  • _Elyise
    _Elyise Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl

Yoğun bir şey 😅

0
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Yorucu ama güzel 😌✨

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tecrübesiz birine hangi işleri önerirsiniz? Çevremde var mı diye araştıracağım

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

Müşteri hizmetleri olabilir. Kasiyerlik vs de 🌾✨💓

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Müşteri hizmetlerine bir bakayım çok teşekkür ederim

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

Lafı olmaz inşallah çok mutlu olursunuz 💓✨🌾

Yorumla
  • No1degilha11
    No1degilha11 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Gir çalış gör

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çevremde iş yok.

Yorumla
    • No1degilha11
      No1degilha11
      1 yıl

Cokmu tenha biyerdesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Üni okuduğum için part time girebilirim onu da hiç görmedim. Marketler var ama tecrübem yok. Küçük işletmeler var onlardan da asgarinin a sı çıkmaz. Minik bir butiğe sormuştum aylık 5 bin demişti düşün yani. Merkeze yarım saat uzaktayım

Yorumla
    • No1degilha11
      No1degilha11
      1 yıl

Markete gir direk ugrasma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O da bir noktadan sonra sıkıntı adama diyorum ki çalıştığım yer yakın olduğu için istiyorum bana ters ters bakıp cv ne bakmadım daha ayrıca burada kalacağını kim söyledi demişti. Gerektiği zaman farklı yerlere yolluyorlarmış. Cv yi adamın elinden alıp eve dönmüştüm.

Yorumla
    • No1degilha11
      No1degilha11
      1 yıl

Modele bak aq bitane genç kız gelmiş al yardım et demi , boş ver ozaman marketi. Sinirim bozuldu gece gece lvuga bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende istiyorum en azından asgari ücretin çeyreği girsin cebime babamdan para istemeye utanıyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Sağ olun cevaplarınız için teşekkür ediyorum

Yorumla
    • No1degilha11
      No1degilha11
      1 yıl

Yaratan dileklerine cevap vericek inşallah ben inanıyorum illa ki çıkar biyerden bisey sabret bakalım. Gün doğmadan neler doğar
      Rica ederim nedemek

Yorumla
  • whitewe4
    whitewe4 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    1 yıl

Süründürür

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
    • whitewe4
      whitewe4
      1 yıl

Yaptığın işe bağlı ama sıkılırsın bunalırsın

Yorumla
  • Ork0045
    Ork0045 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

bunu bilemeyiz

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşsiz misin

Yorumla
    • Ork0045
      Ork0045
      1 yıl

hayır senin için uygun iş mi uygun işyeri mi sen ne hissedeceksin ne anlayıp nasıl davranacaksın vs bunu bilemeyiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Pardon yanlış anlamışım hshs dediğiniz gayet mantıklı. Genel anlamda sormuştum hiç yaşamadığım için korkuyorum biraz.

Yorumla
  • viskiiçermiyiz
    viskiiçermiyiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Zor bee

0
    0 Yorumla
  • pusatbirgün_
    pusatbirgün_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 125 , eic 100%
    1 yıl

Modern kölelik iste.

0
    0 Yorumla
  • _SZR_
    _SZR_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

sıkıcı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

erken kalkarsın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Eeee

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

sosyalleşirsin

Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 457 cevap paylaştı.

yorucu

0
    0 Yorumla
  • Pablo8484
    Pablo8484 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

İşe gir kendin gör.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çevremde iş yok

Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > İş hayatı nasıl bir şey?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İş hayatı nasıl? 9 cevap verildi
İş hayatınız nasıl gidiyor? 19 cevap verildi
Çalışma hayatınız nasıl gidiyor ne iş yapiniz? 8 cevap verildi
İş hayatınız nasıl? 5 cevap verildi
İş hayatınız nasıl? 6 cevap verildi
Nasıl bir iş sizce? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkta önceliğin huzur mu, heyecan mı?
  • Benden size gelsin soru😊?
  • Beni sevmemeniz için bir neden söyler misiniz?
  • Hayatınızı puanlayacak olsanız 10 üzerinden kaç verirsiniz?
  • Böyle zayıf kollar kötü mu duruyor sizce yoksa nasıl?
  • Sizden hangi çizgi film karakteri olurdu, kendinizi en cok hangisine benzetiyorsunuz?
  • Erkekler çok paranın kızları etkileyeceğini, kızlar ise gizemli olmanın erkekleri etkilediğini mi düşünür?
  • Sana iyi gelen biri var mı?
  • Hiç saç küpesi kullandınız mı?
  • Siyah noktalar güzelliğe engel mi sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨