Hiç çalışmadım tecrübe yok heves yok işe girsem hayatım nasıl değişir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sabahları erken kalkma rutin halime gelir. Daha disiplinli olmak zorunda kalır insan. İş yerin uzaksa yolda epey zaman harcanır. Daha fazla para harcanır kıyafet için. İş ortamı değişiklik gösterebilir. Zamanla o paraya o işi papmak istemezsiniz. Sömürülme hissi yaşarsınız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHiç çalışmamış olmanı normal karşılarım, tecrübesiz olmanı da normal karşılarım ama hevesinin olmayışını ve çalışmayı istemeyişini tuhaf karşılarım. Evde yatarak hiçbir yere varamazsın. Bir mesleğin bir eğitimin var mı bilmiyorum fakat dediğim gibi evde yatarak hiçbir yere varamazsın. Evden çık bir iş bul ve çalış hanım kız. Çünkü çalışmak sadece cebine para getirmez aynı zamanda psikolojine de katkıda bulunur. Evde yatarak her gün daha da boka batarsın... Aşağıdaki bütün yorumları okudum. Belli ki bir an önce işe ihtiyacın var ve işe başvuruda özgüven sorunu yaşıyorsun. Ponçik önce yarı zamanlı işlere bak. Eli ayağı düzgün ücreti yüksek olan iş bulmak zorunda değilsin. Önce bir yerden başla. Mühim olan başlamak. Küçük büyük ücreti az çok bunlara bakma sadece bir yerden başla. Kafe olur lokantada garsonluk olur markette günlük 2 saat 3 saat çalışma olur. Dediğim gibi mesele başlamak. Sadece başla sen... Hz Mevlana'nın ifadesiyle; "Sen yola çık, yol görünür"...
12 Yorumla
Soran1 yılLisede hastane stajında yaşadığım mobing ve diğer zorluklardan sonra işe girecek özgüveni bir türlü bulamadım kendimde. Aniden kilo alıp obez bi ödleğe dönünce de eve kapandım. Bu zamana kadar hangi mesleğe dadansam bir şey oldu yapamadım.
Lisede sağlığı seçtim att olayım diye, yönetmelik değişti ebe yardımcısı oluverdim. Yediğim darbelerden sonra sağlıkta yapamam deyip bıraktım. Öğretmen olayım dedim anca düz tarihi tutturdum. Formasyon bir ara umutlandırsa da yönetmelik yine değişti ve bir hedefim daha soldu. Üniyi uzatıyorum şu an. Akademisyen olmayı hdeflesem de eskisi kadar umudum yok. Hayattan bir beklentim de kalmadı.
Kısacası benden bir bok olmaz. Yazınız için teşekkür ederim- 1 yıl
Estağfurullah minik kuşum öyle düşünme Hayat çoğu kere bizim istemediğimiz bir mecrada akıyor. Böyle tuhaf ve ilginç bir tarafı var hayatın çoğu kere istediğim şeyler olmuyor çoğu kere Umudumuz duvara tostluyor. Seni anlıyorum fakat yaşamak zorundayız tutunmak zorundayız bu hayatta kimsenin kimseye faydası yok dahası Kimse kimsenin umurunda da değil anne baba evladın umrunda değil evlat anne babanın umurunda değil öylesine tuhaf bir zamana düştük O yüzden kendini kurtarmaya bakmalisin. Küçük ya da büyük demeden az ya da çok demeden bir iş bulup evden çıkmaya çalışmalısın gerekirse günde 2 saat çalış gerekirse sadece 100 lira al fakat bir yerden başla insan iş hayatından uzak kaldıkça kendine olan güveni kayboluyor ve benden hiçbir şey olmaz Ben hiçbir şey yapamam şeklinde korkunç bir özgüven kaybına uğruyor
Kimsenin köle olduğu yok maaş alıyorsunuz dedin ya kanka
İşe gir görürüz seni de bu sözlerini de ŞSAŞDSFŞLFASDFAS
117 Yorumla
Soran1 yılMantıken haklıyım.
Soran1 yılKölelik durumu bambaşka. Acıdığımdan değil gelen mültecileri köle diye kullandılar resmen. Allah bilir asgari bile vermiyorlardır onlara. İnsanlık suçu. Yurdu olmayan hakkını nerede arasın? Bence hiçbir Türk o haksızlığa dayanmaz. Asgari ücret kölelik diyorsan bilemem ülkenin durumu belli
Soran1 yılSöylesene o belli olan işleri sbahsh öyle kaçmak yok tavsiye için açtım soruyu zaten.
- 1 yıl
Garsonluk, komilik, yayan paketçilik, mağazalarda satış elemanı, bulaşıkçı, temizlikçi, fabrikalarda işçi vs. falan filaan
Bizim ülkede kimse tek bir iş yapmaz. Misal, satış elemanı olarak gireceksin ya, reyon da dizeceksin, temizlikte yapacaksın, düzenleme de yapacaksın, kasayada bakacaksın, depoyada gideceksin falaaan fistan AŞDSLAİFADFDADSF
Sen gir gir kaçışını izlemek için sabırsızlanıyorum AŞJDSADFADADSFASFD
Soran1 yılYayan paketçilik mi bunu araştırmam lazım. Diğerlerini biliyorum araştırdım zamanında. İkinci paragrafa da hakimim sağlık meslek okurken stajda çalıştığım zamanlardan dolayı işin bilincindeyim. Ne demek istediğini gerçekten iyi anlıyorum ama zannettiğin gibi biri değilim.
- 1 yıl
Yayan paketçilikten uzak dur. Ayaklarını 2 haftaya eline alırsın. Ben ağır işlere de gittim. Kaç defa çivi girdi ayağıma izi kalmadı, iki hafta yayan paketçilik yaptım (çok meraklıysan alışveriş merkezlerine yakın dükkanlarda olur veya içlerindeki, ya da böyle çarşı ortası bir yer olur, diğer dükkanlara götürürsün falan, insanlara götürmüyorsun zaten dükkanlarla işin) ayağımı elime aldım, su topladı fazlasıyla, nasır tuttu, 1 hafta idareten çalıştım sonra ayak kaldırmadı. Doktora gittim doktor halime acıdı, 1 hafta sen nasıl bu ayakla çalıştın diye nasılda koydu AKLSJADFŞFLASKLDSF
Walla sana kalmış kanka. Ben ilk girdiğim işte sigortalı birde 8 gün dayanabilmiştim ALDSKAKLŞFJSDS. O da tekstildi. Tekstilden uzak dur bu arada, hayatın kararır. Hevesin varsa git yoksa yanından geçme, böyle leş bir ortam yok.
Soran1 yılÇok geçmiş olsun. 10 sene önce çocuk başıma kuaförde çalışmıştım elime malzeme verip komşu dükkanlara yolluyordu öyle bir şey midir paketçilik diye düşünmüştüm. Lisede hastaneyi 5 kez turlardım o zamanlar nasıl dayandım bilmem staj işte mecbur gidip 8 saat laf yiyip dönüyorsun. Şeker ölçmem bile yasakken hemşireler şunun kanını al buna ilaç yap der dururdu birini öldürmeden mezun olduğuma şükretmiştim shahsahhs. Tekstil fabrikasına iş görüşmesine gidecektim adam geri çevirdi beni erkek eleman lazım diye. Yoksa senin dediğini tecrübe ederdim
İnsan çalışıp cebinde para görmek istiyor ama şu tecrübesiz halimle nereye kadar giderim bilmiyorum işte.- 1 yıl
Teenks geçti zaten
Aynen o şekil aslında, ama hem paketçi, hem komi, hem garsonsun tabii :d
Benim arkadaş mesela 4 senedir ayakta manavda çalışmış. Ona hiçbir şey olmadı çünkü ayakları alışmış. Mesela o benim gittiğim ağır işlere gelseydi, max 1 hafta dayanırdı gibi gibi çünkü buna alışmamış.
Senin tecrüben bu kadar kısaysa alışman daha uzun ve ağrılı geçer. Sabredersen o da geçer tabii.
Ohoo bizim milletin kafası böyle zaten, bir şey olsa sen suçlusun ama aw
Yok yok tekstili boş ver ciddi diyorum, leş bir sektör. Herkesde sana söyler bunu. Hele ortacı olursan bittin ya
Bende şu an senin durumundayım, mezun oldum iş bulamadım. Böyle günlük, haftalık, part time işlerle takılıyorum. Çok iş değiştirdim çok kişi tanıdım, patronların hepsi aynı kalleşti ama o değişmedi AKŞLSALDFŞKŞDF
Düzenli iş bakmaya başladım artık, bunu da atlatırıız rahatkeee
Soran1 yılUmarım gönlüne göre bir hayatın olur. Gençliğimizin zor geçmesine üzülüyorum yaş alınca halimiz ne olacak kim bilir? Şöyle yürüme mesafesinde işim olsa gidip gelsem diye hayal ederdim hep. Cevap verip zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Bir yerden başlamak gerek, bende memnun değilim. Hatta geçen birden yüzümde kolumda ayağımda falan lekeler belirdi ben farketmedim arkadaşım farketti bak. Sonra doktora gittik, bir şey çıkmadı alerji dediler fakat spor ile ilgilendiğim için hani zaten ekonomik sebepten çok çeşit bir şey yiyemiyoruz, birde yediklerim hep ayndır programım falan, alerji olabilecek bir durum yok.
2-3 gün arka arkaya sürekli belirli vakitlerde tekrarladı bu.
En son gittiğimde, doktor odaya alıp iyice inceledi falan
Alerji yoksa, strese bağlı ürtiker oluşmuş dedi. Birde gençlerin g-tü rahat derler. Al geleceği dert etmekten ürtiker çıkardık daha ne yapayım ben mk
Yapacak bir şey yok kanka, bir yerden başlayacaksın, birikim yapacaksın, kendini geliştireceksin, çevrenide böyle insanlarla dolduracaksın ki seni motive etsinler, sen düştüğünde kalkmana yardım etsinler, yine onlar düştüğünde sen yardım edersin gibi destekleyici bir çevren olursa daha da iyi ilerlersin.
Düzenli ve güzel bir gelir, Bir ev, bir araba, bıcır bıcır bir eş istedik şu hayattan çok mu bunlar awq yaw
Rica ederim. Umarım hedeflerimize kavuşuruz. Devamke
Soran1 yılRica ederim. Part time iş buldum gibi net değil henüz. Komşu geldi kafe devraldım part time çalışmak ister misin diye sordu. 10 güne açacağız İnşallah dedi. Tecrübem yok abla dedim benimde yok tecrübe edinilir zamanla dedi. Part time çalışıp işi iyice kavrayınca tam zamanlıya geçersin dedi. Çok umutluyum ama korkuyorum beceremem diye. Bakıcaz
- 1 yıl
Ya neden korkuyorsun çok da güzel bir haber bak. Bizde ilk girdiğimizde tecrübesiz oluyoruz zaten hani asşdfkdsfklaşdkf
Kırmaktan dökmekten falan korkma, tabii dikkatli olda, bu tarz korkularında seni ele geçirmesine izin verme. İyi düşün iyi olsun bak ne güzel bir haber almışsın :)
Bende evimin oralarda bir fabrikada iş buldum gibi gibi, yürüyerek 10-15 dakika mesafede falan, iş tempolu ve ayakta kalmalı klasik işlerden, bi arkadaş önerdi hani eleman arıyorlar seni söyleyeyim sen gel diye.
Yarın öğlene doğru gidip konuşacağım bende keenks
Bu iş olursa ve ortamı da sararsa maddi olarak kafayı rahata alıp, kendimi daha da geliştirebileceğim farklı alanlarda. Bu sadece maddiyatımı çözecek, öyle sabit kalmak yooq, gelişmeye devamkee , daha patron olacaz
Sende Halledersin, var o potansiyel, ben inanıyorum.
Soran1 yılÇok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Hırs ve azim var sende helal olsun sana. Umarım dilediğin gibi bir hayat yaşarsın.
Gizli Üye(25-29)1 yılİş hayatında sevmediğim şey, birini sevmesende arkasından istediğin kadar konuş senin arkandan konuştuğunu da bilmene rağmen yüz yüze baktığın için , işimizin düşme ihtimali olduğu için iki yüzlü davranıp sevmiş gibi yapma. En Sevdiğim şeyde birinden yardım istemek işini hızlı bir şekilde halletmek iyi oluyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Sevgili genç dostum, iş hayatı koca bir dünya 🌍 Hem kendini keşfetme hem de birçok tecrübeyle büyüme alanı. İlk başta gözünde büyütmen normal ama emin ol her yeni adım cesaret gerektirir ve bu adım seni hayatın bambaşka bir evresine taşır. İş hayatına atıldığında sadece para kazanmazsın; sorumluluk almayı, insanlarla daha etkili iletişim kurmayı ve kendini geliştirmeyi öğrenirsin ✨ Bu da aslında özgüvenini artırır!
Hevesin olmaması, belki de şu anda neyin sana uygun olduğunu bilememenle ilgilidir. Kendine biraz zaman ver, ne yapmak istediğini anlamaya çalış. Öyle bir heves bul ki, sabahları o iş için kalkmak seni heyecanlandırsın 💪 Hedeflerin, seni motive edecek!
2025 yaklaşırken, hedeflerini netleştir ve kendine güven! İş dünyası korkutmasın. Seni geliştiren, potansiyelini açığa çıkaran kariyer fırsatları yakaladığında hayata bakışının değişeceğine eminim. Kendine küçük hedefler koymayı ve sabırlı olmayı unutma, sevgili genç! 🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
19Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,6b cevap paylaştı.
u 1 yılbence iş bularak
01 Yorumla
Soran1 yılCümlenin başını sonunu kırptın da öyle mi yazdın bunu?
Harika sekilde değisir.. seni sevmeyen herkes sevmeye başlar. özellikle ailendekiler.
26 Yorumla
Soran1 yılAlnından öpesim geldi o kadar haklısın ki. Lisede hastane stajı yaparken aldığım 480 lira yüzünden değerim artmıştı resmen. Şimdi üni okuyorum para getirmiyorum diye farklı davranıyorlar
Soran1 yılÇok oldu okuyalı silik bir anı gibi tam hatırlamıyorum
Soran1 yılHayda resmen puzzle ın kilit parçasını koymuş gibi hissettim bazı şeyler anlam kazandı
1 yılSevdiğin işi bulabilirsen hobi gibi geliyor mobbing de öyle kolay kolay yıldırmıyor posta koymayı bilir ve mesafeni çizersen.
10 Yorumla
1 yılSeks gibi. Zewkli geliyo, sonra sıkıyo, ara verince gene istiyosun, sonra rutin, arada beziyosun, değişiklik istiyosun, sürsün istiyosun falan
00 Yorumla
1 yılİş Hayatı, Eğer Sevdiğin Bir İşi Yapıyorsan Çok Güzel Ancak Sevmediğin Bir İşi Yapıyorsan Veya Yapma Zorunluluğun Varsa Sabah Uyanmak Bile Zor Gelir.
00 YorumlaOzguveni gelistirebilir, kendine guvenin olur ekonomik ozgurlugun olur
04 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle haklısınız. Bir yandan mobingden korkuyorum. Zamanında psikolojimi oldukça etkilemişti
Soran1 yılCevabınız için teşekkür ederim
Eğitim & Kariyer konusunda 451 cevap paylaştı. İş hevesle olmuyor zaten ihtiyacın oluyor çalışıyorsun kimse kölelikle mutlu olmaz :D
07 Yorumla
Soran1 yılKimsenin köle olduğu yok maaş alıyorsunuz
Soran1 yılÜniden mezun olmadığım için ortalama bir şey yazıcam.
Haftada en az 45 saat çalışma
Asgari ücret veya bir tık üstü
Soran1 yılKöleliğin ne anlama geldiğini bilmiyor musun? Bahsettiğim konu köleliğe giriyorsa bırak sigortayı asgariyi bile alamayan yurtsuz mülteciler ne oluyor? Senin devreler yanmış.
Ayrıca yazdığım şey eğer bir işe girseydim alacağım maksimum şey ne olurdu diye düşündüğüm bir görüş. İşin aslı nedir ne değildir bilmiyorum yani. Hangi meslek ne alır napar haberim yok- 1 yıl
Ne yani şimdi mülteciler asgari bile alamıyor şükür mü diyelim? Şu devirde 22 bin lira ile ev tutup hayatını idame edebiliyor musun? ya da rahat bir hayat yaşayabiliyor musun? Yapamazsın peki eski zamandaki köleliklere bakalım yatacak yer ve kuru ekmekleri dışında ne vardı hiç bir şey neymiş bizleri de modern köle olarak kullanıyorlarmış.
Soran1 yılModern köleliğe girersen dünyanın yarısına köle demiş olursun. Ben haline şükret demiyorum köleliğin anlamını bile bilmiyorsun diyorum. Asgari ücret yasalarda belirlenen en düşük maaştır iş verene kalsa günahını bile vermez sana.
Kendimden örnek vereyim diyelim ki dediğim gibi bir iş buldum 22.104 TL alıyorum xd 1+1 ev kirası 5-15 bin arası 10 binden tuttum diyelim 12 binle geçinirim. Çünkü tek kişiyim. Eğer şu an yaptığım gibi aile evinde kalırsam ev kirasını ve faturaları öder kalanını kenara atarım.
Çocuğu olup asgariyle geçinmeye çalışana ne diyebilirsin ki hayat acımasız davranıyor onlara. O kişiler ne dese haklı ama duyan yok. Kimisi mal mülk sahibi asgariyi çalışanlarına veriyor. Hayat adil değil hiçbir zaman da olmadı.
Altını çizmek isterim ki ben asgari ücreti savunmuyorum. Bu kölelik değil diyorum. Asıl kölelik mülteciyi akla gelebilecek en zor şartta çalıştırmak, ülke insanını fabrika gibi denetimsiz yerlerde çalıştırıp üstüne maaşını geciktirmek ve çalışanın hakkını yemektir. Bunu misliyle yapan berbat insanlar var. Annem 3 ay arkadaşına destek oldu fabrika maaşını kadına vermediği için. En sonunda ödemeye başladı da kadıncağız nefes aldı. Şimdi bunun sorumlusu kim?
Gizli Üye(30-35)1 yılKimse iş hayatına bayılmıyor herkes nihayetinde aldığı paraya bakıyor. Onun hatırına iş hayatına giriyorsun. Eğer mobing gibi bişeye maruz kalmıyorsan, yuvarlanıp gidiyorsun işte bi şekilde
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Ben de bilmiyorum işsizim maalesef iş hayatım olmadan yaşlanıyorum
06 Yorumla
Soran1 yılGörüşe kalbimi bıraktım bende böyleyim. Çocukken kuaförde markette çalıştım akrabalara temizliğe gittim. Lisede hastane stajı yaptım sonrası yok. Üni bitse babam fabrikaya koyacak beni gün sayıyor adam.
- 1 yıl
Benim hiç iş hayatım olmadı mesleğim de yok utangaç çekingen içime kapanık öz güvensiz biriyim kendimi aşamadım 35 yaşındayım gençliğim hep eve kapalı işsiz parasız asosyal yalnız mutsuz geçti gitti bir kendime ait bir hayatım olmadı hâlâ ailemle yaşıyorum kendimi hiçbir yönden özgür hissedemedim iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan yaşlanıyorum
Soran1 yılSizi o kadar iyi anlıyorum ki 6 senedir bende böyleyim. Dışarı adım atmaya korkar oldum. Birkaç aydır iş bakıyorum bazı ilanlara başvurmaya bile utandığım oluyor.
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun inşallah hayatında her şey istediğin gibi olur ben senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı da çıkmıyorum gençliğimi zaten hiç yaşayamadan kaybettim artık yaşadığımı unuttum özgürlüğümü hissedemiyorum yıllar böylece geçip gidiyor ama ben hep aynıyım evde çürüdüm
Soran1 yılAmin sizinde bir şeyleri değiştirmeniz lazım. Psikolojik destek alın en azından
Gizli Üye(36-45)1 yılbence bir denenmeli. özgüven katar. ekonomik bağımsızlık. ama tabi işin ne olduğuna göre değişir. vasıflar eğitim böyle şeyler kıstas
00 YorumlaHayatında bir amacın ve düzenin olur. Özgüven katar.
00 YorumlaKısaca modern köleliktir iş hayatı.
01 Yorumla
Soran1 yılModern kölelik konusunu anlayamıyorum bir türlü. Benim babam her gün çalışıyor zor geçiniyoruz ama rastgele herif babam kadar çalışmamış zengin olmuş. Bu kölelik bi garibana mı işliyor
Duruma göre değişir vezir de eder rezilde
09 Yorumla
Soran1 yılİlk defa işe girecek birine ne önerirsiniz tecrübem yok üniden mezun olmadım
Soran1 yılBen nerelere başvurabilirim diye sormak istemiştim... insan ilişkilerim iyi değil zaten
Soran1 yılOna beni almazlar çekici tip lazım o tarz yerlere. Üniden mezun olsam öğretmen olacaktım o iş de yaş oldu yeni yönetmelik sağ olsun.
Soran1 yılBir ara şansımı denediydim bana kendisine dikkat edenleri arıyoruz demişlerdi daha ses etmediler ahahahshsb
Eğitim & Kariyer konusunda 492 cevap paylaştı. Yorucu sıkıcı bunaltıcı
00 Yorumlaçok kötü keşke hep öğrenci olsaydık
00 Yorumla
1 yılÇalışmadım bende başlayacagım bi işe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılherkesin tecrübesi farklı olabilir. çalıştığın yere bağlı
00 Yorumla
1 yılYapmak lazım konuşmakla olmuyor
00 YorumlaYoğun bir şey 😅
00 Yorumla
u 1 yılYorucu ama güzel 😌✨
04 Yorumla
Soran1 yılTecrübesiz birine hangi işleri önerirsiniz? Çevremde var mı diye araştıracağım
- 1 yıl
Müşteri hizmetleri olabilir. Kasiyerlik vs de 🌾✨💓
Soran1 yılMüşteri hizmetlerine bir bakayım çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Lafı olmaz inşallah çok mutlu olursunuz 💓✨🌾
1 yılGir çalış gör
08 Yorumla
Soran1 yılÇevremde iş yok.
- 1 yıl
Cokmu tenha biyerdesin
Soran1 yılÜni okuduğum için part time girebilirim onu da hiç görmedim. Marketler var ama tecrübem yok. Küçük işletmeler var onlardan da asgarinin a sı çıkmaz. Minik bir butiğe sormuştum aylık 5 bin demişti düşün yani. Merkeze yarım saat uzaktayım
- 1 yıl
Markete gir direk ugrasma
Soran1 yılO da bir noktadan sonra sıkıntı adama diyorum ki çalıştığım yer yakın olduğu için istiyorum bana ters ters bakıp cv ne bakmadım daha ayrıca burada kalacağını kim söyledi demişti. Gerektiği zaman farklı yerlere yolluyorlarmış. Cv yi adamın elinden alıp eve dönmüştüm.
- 1 yıl
Modele bak aq bitane genç kız gelmiş al yardım et demi , boş ver ozaman marketi. Sinirim bozuldu gece gece lvuga bak
Soran1 yılBende istiyorum en azından asgari ücretin çeyreği girsin cebime babamdan para istemeye utanıyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Sağ olun cevaplarınız için teşekkür ediyorum
- 1 yıl
Yaratan dileklerine cevap vericek inşallah ben inanıyorum illa ki çıkar biyerden bisey sabret bakalım. Gün doğmadan neler doğar
Rica ederim nedemek
Süründürür
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
bunu bilemeyiz
03 Yorumla
Soran1 yılİşsiz misin
Soran1 yılPardon yanlış anlamışım hshs dediğiniz gayet mantıklı. Genel anlamda sormuştum hiç yaşamadığım için korkuyorum biraz.
1 yılZor bee
00 Yorumla
1 yılModern kölelik iste.
00 Yorumlasıkıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılerken kalkarsın
02 Yorumla
Soran1 yılEeee
Cevap sahibi1 yılsosyalleşirsin
Eğitim & Kariyer konusunda 457 cevap paylaştı. yorucu
00 Yorumlaİşe gir kendin gör.
01 Yorumla