Psikolojik olarak heyet raporu alınır mı?

Kardeşim lise öğrencisi bağışıklığı düşük, hasta olmuştu 2 hafta okula gidemedi sınavlarada giremedi neyse ara tatilden sonra yapılacaktı ama gene hasta oldu. Hatta okulda ameliyat olmuş diye söylenmiş kendini anlatmaya çalışmaya derken hocalar yavaş yavaş yapmaya başladı. Bazi hocalar sağolsun o gün işim var bugün yaparız diyerek aynı sınava defalarca kez inatla çalıştırdı. bu hafta sınavları daha yeni bitti hastalıktan dersten adam akıllı dışarı bile çıkmadı bu hafta gene yeni sınavları başlıyormuş ben artık çalışmak istemiyorum girmek istemiyorum yeter bıktım diye diye söyleniyor hiçbir şey yapmıyor sadece yatmak istediğini söylüyor, siniri bozuluyor. kagıt kalem görünce midesi bulanıyormuş. kitabı yırtmak istiyorum diyor. Hocaları felan sen kafayı yiyeceksin sınavlardan yok öyle böyle diye laf ediyorlarmış. Hadi çalışmasa desem hiçbir şey bilmiyor, bu durumu doktora anlatsam ne yapabilir , çok üst üste geldi sözlü sınavlar performanslar harbiden bu kadarıda onun için fazla ve lütfen bilgisi olanlar cevap yazsın

Psikolojik olarak heyet raporu alınır mı?