Eğitim & Kariyer Kaç kere sınıf başkanı oldunuz? ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ben hiç olmadım valla çekemem onların yaramazlıklarını siz kaç kere oldunuz? Kaç kere sınıf başkanı oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. bende hiç olmadım maalesef 0 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Beni aday olim diye çok zorladılar hatta bir ara hoca zorla seçiyordu ama istemedim. Ne gerek var ya sınıfla uğraşmaktan başka işe yaramıyor. 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Hiç sınıf başkanı seçilmedim. Böylece daha fazla oyun oynadım. 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 502 cevap paylaştı. Sınıfın en arka 4’lu grubundaydım hep başkanlıkmış ders çalışmakmış oldum olası bana göre değil 0 0 Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Bir kere olmuştum sonra hocaya deyip istifa etmem için oy topladılar 😏 0 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl İlk okulda hatırlıyorum ama kaç sene hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
Deltahhhh Takip Et Xper 1 Yaş: 28 4 ay 11 yıl boyunca oldum 2. Sınıftan 12. Sinifa kadar ama şimdiki aklım olsa olmazdım ne yani piclerle uğraşacam 0 0 Yorumla
Ne_olursa_o_olur Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl İlkokulda hep sınıf başkanı olurdumOrta okulda ilk baskalik seçiminde sadece 2 kişi bana oy verdi bir daha hiç aday olmaya cesaret edemedim 0 1 Yorumla Excitementanil4511 1 yıl 2 oy ne laaaa :D Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 345 cevap paylaştı. İki üç kere :D lisede bayılıyorlardı 0 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Çoğu kez olup çoğu kez sinir krizi geçirmiştim 0 4 Yorumla Smh_ngs 1 yıl Vay o yalaka öğrenci sendin demek Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Enayi de ona sen😒 Yorumla Smh_ngs 1 yıl Yok demem Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Dkkdkdkdkd Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı. 5 kere olmuşumdur 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 979 cevap paylaştı. 17yıl 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. üç dort kere 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 366 cevap paylaştı. Sadece 2 defa 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 595 cevap paylaştı. Hic sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
bende hiç olmadım maalesef
Beni aday olim diye çok zorladılar hatta bir ara hoca zorla seçiyordu ama istemedim. Ne gerek var ya sınıfla uğraşmaktan başka işe yaramıyor.
Hiç sınıf başkanı seçilmedim. Böylece daha fazla oyun oynadım.
Sınıfın en arka 4’lu grubundaydım hep başkanlıkmış ders çalışmakmış oldum olası bana göre değil
Bir kere olmuştum sonra hocaya deyip istifa etmem için oy topladılar 😏
İlk okulda hatırlıyorum ama kaç sene hatırlamıyorum
1 kere olmuştum. Arkadaşlarımla aram açılmıştı.
11 yıl boyunca oldum 2. Sınıftan 12. Sinifa kadar ama şimdiki aklım olsa olmazdım ne yani piclerle uğraşacam
İlkokulda hep sınıf başkanı olurdum
Orta okulda ilk baskalik seçiminde sadece 2 kişi bana oy verdi bir daha hiç aday olmaya cesaret edemedim
2 oy ne laaaa :D
Bende olmadım adayda olmadım
Hiç olmadım, uğraşılmaz
hic hatirlamiyorum 1 veya 2 olmali
İki üç kere :D lisede bayılıyorlardı
Çook olmuştum iğrenç bişey 😂
Çoğu kez olup çoğu kez sinir krizi geçirmiştim
Vay o yalaka öğrenci sendin demek
Enayi de ona sen😒
Yok demem
Dkkdkdkdkd
Hiç olmadım