Bölümümden nefret ediyorum?

23 yaşındayım, gıda mühendisliği okuyorum ve bir yılım uzadı. Aslında gayet de iyiydi derslerim, bölümü sevmesem de Erasmus kazandığım sene her şeyi düzeltirim demiştim ancak ailem göndermedi. Anlamayanlarınız olur diye diyorum; hiç arkadaşım yok. Ne lise, ne üniversite. Okulda ciddi anlamda tanıyan yok, gruplarda dışlanıyorum. Sınavlara gitmiyorum, grup ödevine gelmesem iyi misin diyen bile yok, telefona bir mesaj bile almadığınızı düşünün. Kafeye gidecek cesaretim yok, bir yerde oturacak cesaretim yok. Şehir dışında okumak isterdim üniversite çünkü bana sadece bu lazım gibi hissederdim, ailem göndermedi. O yüzden Erasmus son çarem olmuştu, yine gönderilmedim. Kendi ailem içinde dışlanıyorum, insanlar arasında da. 2 yıldır ilaç kullanıyorum, terapilere gittim hepsi boş. İlaç da gizlice kullandım, ailem izin vermez. Senem uzadı çünkü çalışmıyorum, çalışma gücüm yok. Sevdiğim hobileri yapmak istemiyorum. Kitap okuyamıyorum, resim çizemiyorum, oyun oynayamıyorum. Tekrar sınava da hazırlanamam, ailemin laflarını kaldıramam. Çıkmaza düştüm, ne yapmam gerektiğine dair hiçbir fikrim yok. Her şey için geç kalmış hissediyorum.

Bölümümden nefret ediyorum?