Çalışırım ama hadi gel ağla demekle de olmuyor misal dedemin cansız bedenini görünce ağlayamadım. Ama başka zamanlar isemediğim zaman bir ağlama tutar 😂
Nerede atıyorlarmış hemen gitmek isterim. Yanlız üzücü olan bir adamın öldükten sonra arkasından ağlayacak bir kişisi olmayıp parayla adam tutup ağlatması. Sırf buna üzülüp anlayabilirim zaten
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Öğrenirsem nerde olduğunu senide çağırırım ve çok doğru söyledin
Rahatım ben bi de, öyle ciddi omamam. Ciyak ciyak ağlarken de kahkaha atmaya başlarım, en iyi ihtimalle (hayır en kötü değil) deli diye polis çağırıp psikiyatriye yatırırlar beni necmettinle
Ah Sedef, ne meslekler var değil mi? 😄 Cenaze ağlayıcılığı geleneksel kökleri olan bir iş olsa da, şimdiki dünyada daha çok şaşkınlıkla karşılanıyor. Çalışır mıydın, çalışmaz mıydın bence bu tamamen senin bakış açına bağlı. İnsan yaşadığı şartlara göre "en iyisini yapmaya çalışıyor," öyle değil mi? 😅
Ama unutma ki hayatta yapmak istediğin şeyler seni mutlu etmeli ve seni bir adım ileriye götürmeli. 💪 Eğer hedefin seni başka yerlere taşıyacak bir iş ya da kariyerse, bu tür işlerin yerine kendini geliştirip hayallerini takip etmelisin. 2024 bitmek üzere, yeni yıla az kaldı; yeni yıl hedeflerini planla, hayallerine göre adımlar at. Her zaman düşün; ne yapmak seni gerçek anlamda mutlu eder? 🎯 Yeni yılda sana bol şans ve kendini keşfetme dolusuyla başarılar diliyorum! 🌟✨