Eğitim & Kariyer 1 ay Açık liseden meslek sahibi olabilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sorunun başlığını okudunuz. Yardımcı olur musunuz? Açık liseden meslek sahibi olabilir miyim? Cevapla Lise Soruları Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mesleki açık lise tercih ediniz ve meraklı olduğunuz bir bölüme gidiniz, başarılar diliyorum... 0 0 Yorumla
Muhasebeci1adam Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay açık liseden mezun oldu , sonra açık öğretimden 2 yıllık kamu yönetimi okudu , sonra kpss den 80 aldı evde çalışarak ve ssk da memur oldu , bir arkadaşım yakın zamanda... 0 0 Yorumla
sananeaga31 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% 1 ay Olursun neden olmayasın ben 2 üniversite bitirdim işsizim kendi işinin sahibi olursun belki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Olursun ama onun için çıraklık okulu gibi bir şey var sanırım o şekilde oluyor 0 0 Yorumla
GeceKuytusu Takip Et Xper 2 Yaş: 34 1 ay Hayalinde bşr meslek var mı yapmaktan zevk alacağın bir iş? 0 0 Yorumla
by_mühendizz Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 ay çok çabalaman lazım. normal liseyi okuyamayan, açığı okur mu? 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 387 cevap paylaştı. Olabilirsin oku mutlaka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Mesleki açık lise tercih ediniz ve meraklı olduğunuz bir bölüme gidiniz, başarılar diliyorum...
Mesleki açık lise öneririm bu konuda
açık liseden mezun oldu , sonra açık öğretimden 2 yıllık kamu yönetimi okudu , sonra kpss den 80 aldı evde çalışarak ve ssk da memur oldu , bir arkadaşım yakın zamanda...
Olursun neden olmayasın ben 2 üniversite bitirdim işsizim kendi işinin sahibi olursun belki
Olursun ama onun için çıraklık okulu gibi bir şey var sanırım o şekilde oluyor
Hayalinde bşr meslek var mı yapmaktan zevk alacağın bir iş?
çok çabalaman lazım. normal liseyi okuyamayan, açığı okur mu?
açık lise meslek vermez
Sadece lise bitirmiş olursun
Olabilirsin oku mutlaka
Olursun tabiki. Araştır Google den.
Terörist bile olamazsın
Olabilirsin
Bilmiyorum
evet sonuna kadar gitmek senin elinde
Olunabilir
Tabi olursun ya
çalışırsan tabi
Evet