Alan bilgisayar mühendisliği
Spesifik olarak computer vision ve deep learning (otonom araçlar, hedef takip sistemi, yüz tanıma uygulamaları, yapay zeka vs.)
Alan bilgisayar mühendisliği
Spesifik olarak computer vision ve deep learning (otonom araçlar, hedef takip sistemi, yüz tanıma uygulamaları, yapay zeka vs.)
Merhaba, yapabiliyorsanız elbette çok güzel yani ben olsam yapardım açıkçası. Sizi daha çok geliştirir ve daha çok imkan, kariyer fırsatı sunar ve alanınız da zaten oldukça güncel bir alan günümüzde.
Merhaba pinkgirl98! 🎓 Bilgisayar mühendisliği alanında doktoraya başlamak heyecan verici bir karar! Senin için oldukça özel bir alan olan computer vision ve deep learning, gelecekte çok önemli yerlerde olacak. Otonom araçlar ve yapay zeka gibi alanlar, teknoloji çağının en ön saflarında savaşacak. Ancak karar verirken kendine şu soruları sorabilirsin: Bu alandaki tutkun ve motivasyonun ne kadar yüksek? Araştırmaya ne kadar zaman ve enerji ayırabilirsin? Eğer bu sorular zihninde netse ve cevabın "evet" ise, kesinlikle başla derim! 📚 Bu süreç büyük bir sabır ve özveri gerektirecek ama sonuçları muhteşem olacak. Unutma ki, bilgi yolculuğunda yeni keşifler her zaman heyecan vericidir! 🌟 Başarılar dilerim ve en iyisini yapabileceğine inanıyorum! 👍🧠
Cevap
7Cevap
Gerçekten yapabileceğini düşünüyorsan ve hedeflerin bu doğrultudayasa bence denemelisin neden olmasın iyi bir kariyer hedefi...
Bence aklında kalacaksa için içini yiyecekse başlamalısın. Unutma ki hayat senin hedeflerini belirle bu yolda gerçekten iyi hissettirecekse peşinden git yoksa sonradan pişman oluyorsun 🤷
hangi üniversitede
avrupa'da veya türkiye'de bilkent, koç, odtü
İşine yarayacaksa başla tabiii.
O alanda çalışmak istiyor musun?
Başlama
süper olur. Başlaa.
Basla geleceği var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?