Hukuk
Dil ve Konuşma Terapisi
Diyetisyen
Hemşirelik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Hukuk diyenleri dinleme atama yok hukuk bölümünde maalesef özel avukat olursun ancak onda da müşteri bağlamak gerekir
Sizce
Hemşirelik bence en garanti bölüm ama yoruculuğuna karışmam kuantum fiziği mekaniği de okuyabilirsin ama Türkiye'de okuma. p ailes sınavı var anadil seviyesinde ingilizce biliyorsan eğer Avrupa'da okuyabiliyorsun puanına göre
Maalesef Türkiye de okuyacağım ailem beni tek şehir dışına göndermiyor
Yurt dışına hiç göndermez
Hangi şehirde olduğu da önemli o zaman üniversitenin şehirden şehire bölümlerin kalitesi ve puanı değişiyor üniversite de asıl önemli olan da bölümün sana verdiğinden daha fazlasını bilmek ve öğrenmek sadece derslerle sınırlı kalınca hiçbir şey olmuyor mühendislik okuyup işsiz kalan çok fazla insan var
Kamuda iş yapacaksan tip onun harici garantisi yok.
Özelde de genelde mühendislik vs iş yapıyor bende ne okusam düşünüyorum.
Ben tıp yapamam da kazanamam da sayısalım o kadar iyi değil sayısaldan düşük sıralamalı bir bölüm ya da eşit ağırlıktan bir bölüm istiyorum
Ben aöften yönetim biliismi yazacam sınavsız zaten. Örgün olarak da zaten ogrt nim alan değiştirecem ilk mat bölümünü yazacam.
Lisans çıkışlı misin?
Yönetim bilişim hem işletme hem yazılım var yani iki dala da bilgili oluyosun
Psikoloji lisans
Burdan tanıştığım bir ark da aynı şekilde psikoloji mezunuydu iş sorunu yaşıyordu en son. Nasip. Garanti bir şey yok esitte bölüm yok zaten formasyon aldıysan pdr de yapabiliyorsun
Hukuk ya da dik ve konuşma terapisi yazmayı düşünüyorum
Hukuk çevren varsa is yaparsın dava gelmezse sinek avlarsin ataması da yok, dil ve konuşma nedir atama var mı bilmem, çalışacaksan çalışma ark olursan sevinirim motive olamadım bir türlü
Olur
Telegram var mı
Maalesef
Buradan takipleşip konuşabiliriz
Telegramda pdf ve gruplar var o yüzden dedim burada bildirim sorunu var, kaynak da atabilirim kurarsanız iyi olur gizliden cikim ekleyin
Hukuk abi hukuuuk!!
Önü kapalı mı sizce de
ya da kapanır mı
Hayali güzel ama biraz sıkıntılı olabilir atanmak aslinda onun yerine psikolog ya da terapist demişsiniz daha genis alanlar gibi türkiyede
Psikoloğum alakası yok
Meslek yasamız yok herkes yaşam koçu vs adı altında psikolog lük yapmaya öalışıyor
eyvah 🤦♀️ turkiyede degilim ben pek bilmiyorum. Ama o zaman şöyle diyeyim olur da ilerde farkli ülke planlarınız varsa hukuk pek sağlam olmuyor. Hemşirelik bayaği iyi olur. Psikolog falan da geniş yurtdışında
Yurt dışı düşünmüyorum düşünsem de psikolog olarak yurt dışına çıkabilirim hukuk okuyum en iyisi
Türkiye de yaşıyorum
Hukuk oku o zaman arkandayim bu vatan adalete çok aç, umarim atanirsin da illa ki devami gelir insallah
İnş görüşünüzü belirttiğiniz için teşekkür ederim
tabii ki ne demek 🫀 hedefi yükseklerde kadinlari hep rol model almışımdır yolunuz açik olsun nice kizlara model olsun yapacaklarınız
Teşekkür ederim
Sizin mesleğiniz nedir çalışıyor musunuz?
okuyorum ben çiftdal adli tıp ve kriminoloji düsünüyorum bakalim
Askim hukuk
Önü kapalı mı sence de ya da kapanır mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sana bu konuda yardımcı olurken, hem iş imkanları hem de maddi açıdan seni tatmin edecek bir bölüm seçmek önemli. İş olanakları geniş branşlar seçmek uzun vadede avantaj sağlar. Hemşirelik ve dil ve konuşma terapisi gibi sağlık alanında yer alan lisans programları, kamuda ve özelde güzel iş imkanları sunabilir. Hemşirelik özellikle sağlık sektörünün vazgeçilmez bir parçası ve her koşulda ihtiyaç duyulan bir meslek; bu nedenle güzel bir seçenek olabilir. Hukuk da her zaman geçerli bir meslek dalı; fakat biraz daha rekabetçi olabilir. İhtiyacını en iyi karşılayan seçeneği seçerken kendi ilgi ve yeteneklerini dikkate almak önemli. 🌟 Her ne seçersen seç, kendine güven ve çok çalış! Hayallerine ulaşman için disiplinli bir yol izlemek harika bir başlangıç olacaktır. ✨📚