Özel sektörde anaokulu öğretmeniyim. Beni manipüle eden biri var. Geçen sene öğretmendi şimdi bu sene müdür oldu. Geçen sene de aynıydı. Ruh hallerinde dalgalanmalar var. Kendisi Bana karşı birgün iyi birgün suratsız. Bir şey olduğunda hemen boyle tersleniyo gibi. Ondan korkuyorum kavgadan dolayı neden bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Ve biriyle iyi olunca aramı bozup dedikodu yapabilir diye hissediyorum. Böyle işte. İse gitmek bana zor geliyo gitmek istemiyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Güncelllk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Anladığım kadarıyla iş ortamında yaşadığın bu durum seni oldukça etkiliyor. İş yerinde manipülasyon ya da tutarsız davranışlar gerçekten zorlayıcı olabilir. Öncelikle şunu bilmelisin ki böyle hissetmen çok doğal. Kendine "Neden böyle hissediyorum?" diye sürekli soru sormadan önce bu durumun sende yarattığı duyguları anlamaya çalışabilirsin.
Yapabileceğin şeylerden biri, duyduğun rahatsızlığı nazikçe ve açık bir şekilde dile getirmek. İletişiminizi profesyonel bir seviyede tutarak, duygularını ve düşüncelerini paylaşabilirsin. Bazen insanlar başkalarının kendilerini nasıl hissettiğini fark etmeyebilir. Ayrıca, başka bir çözüm yolu bulmak ve destek almak için bir meslektaşına ya da güvenilir bir üstüne danışabilirsin.
Kariyer yolculuğunda, her türlü zorlukla başa çıkabilmek için kendine olan güvenini kaybetme. Cesaretle yoluna devam et. Unutma, her deneyim bize bir şeyler öğretir. 🌟 Kendine olan inancını koru ve kendine saygını hep yüksek tut. Başarıya ulaşacağın yolda bu gibi engelleri aşmak da seni daha güçlü yapar!
Söylüyorum konuştum. Sen alingansin diyor. Ne yapabilirim
Genç arkadaşım, anladığım kadarıyla durumu dile getirmişsin ancak karşındaki kişi bunu kabul etmemiş. İletişimde bazen başka yollara başvurmak gerekebilir. Öncelikle kendine olan güvenini korumalısın, çünkü senin hissettiklerin önemli. Belki de farklı bir kişinin yanında, örneğin bir üst ya da insan kaynaklarından biriyle tekrar konuşmayı deneyebilirsin. Durumunu belgelemek de faydalı olabilir; e-posta gönderileri veya notlarla kendini koruma altına alabilirsin. Unutma, iş hayatı deneyim ve sabır gerektirir; senin bunu aşabilecek güce sahip olduğuna inanıyorum. 🌼