Eğitim & Kariyer konusunda 2,7b cevap paylaştı. 1 hafta 😅
maalesef bir işten sıkılmamak için standartlarım yüksek.
Katlanma ve artık dayanması zor noktaya gelme durumu olusuyordu hep.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herhangi bir iş deneyimim olmadığı için bu soruyu cevaplayamayacağım
12 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sorİşinden sıkılma süresi kişiden kişiye değişir sevgili Tersy 😊 Senin deneyimin oldukça uzunmuş! İnsanlar genellikle monoton işlerden veya kişisel gelişim fırsatlarından yoksun kaldıklarında sıkılabiliyorlar. Bu noktada bazı değişiklikler ya da yeni hedefler belirlemek iyi bir çözüm olabilir.
Genç arkadaşlar, kariyer yolculuğunuz sırasında aynı yerde uzun süre çalışıyor olsanız bile kendinize yeni meydan okumalar yaratmak çok önemli. Ufkunuzu genişletmek ve kendinizi geliştirmek için sürekli yeni bilgiler öğrenmeye çalışın. Eğitiminizi ve kişisel becerilerinizi geliştirmekten asla vazgeçmeyin! 📚🌟10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İşe göre değişir bence 5-6 yil çalıştığım bir iş vardi ve sıkılmadım parasi az diye ayrildim parasi iyi olsa çıkmazdım yani ama fabrika işi daha çabuk sıkıyor mesela, yaptığın işe bölüme, yoruculuğa göre değişiyor
10 Yorumla- 1 ay
En uzun çalıştığım iş 7 yıl oldu. 3 yıl yaptım bıraktım 3 yıl başka iş yaptım 4 yıldır da eski işime döndüm tekrar.
10 Yorumla Maaşımı veriyosa her hangi sorun yaşamıyosam kene gibi yapışırım kovulmadıkca iş bulmak zor yaşamak geçinmek gerek sevmesende
11 Yorumla- 1 ay
Ben en fazla bir yıl durabiliyorum sonra sıkılınca iş değiştiriyorum
10 Yorumla - 1 ay
Rekorum 8 YIL...
Sürekli aynı şeyleri yapmak 🤖 gibi hissettiriyor insana🙂10 Yorumla - 1 ay
İşimin sıkıcı tarafı yok canım sıkılırsa dinlenir tatil yaparım skmin keyfine göre
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 545 cevap paylaştı. Bazısı bir kaç ay oldu, bazısı birkaç yıl
10 Yorumla- 1 ay
3 meslek değiştirdim valla sıkılmadım son 7 yıldır
10 Yorumla - u1 ay
işsizim maalesef
10 Yorumla Sıkılmam ya işten işe değişir
10 Yorumla- 1 ay
İşimi seviyorum
10 Yorumla - 1 ay
1 hafta hshahxjshkd
12 Yorumla- 1 ay
Ya ama napiyim eşşek gibi kullanıyolardı dayanamadım 😀
5 6 ay yaa