28 yaşındayım. Okuduğum bölümden iş bulamadım ve memurluk da istemiyorum.
Vasıfsız olarak başlayacağım, zamanla maaşımı yükseltip ticarete atılacağım işler var mı? Ne yapabilirim?
28 yaşındayım. Okuduğum bölümden iş bulamadım ve memurluk da istemiyorum.
Vasıfsız olarak başlayacağım, zamanla maaşımı yükseltip ticarete atılacağım işler var mı? Ne yapabilirim?
Cevap
3Cevap
Satış pazarlama olabilir
temizlikcilik iyi kazandiriyo. benim yilbasindan sonraki kazanc kesin 40 bin yeni gelecek islerle 45-50 arasi olucak
sana ortalama memur maasini sagliyo. temizlik sirketi kurup tutulursan kazanc katlanir. su anlik annem ben 2 katini kazanıyoruz gibi dusun
is ilaniyla bulacağın sana 3 kurus verip cok is yaptirmaya calisan cakallarin işi olur. ilk belediye temizlikciligi vs baslayabilirisn. sonra cevrenden bina apartman site temizligi arican. tanininca cok isin olunca altina eleman alip ev temizliklerine gidicen. isini iyi yapana parayi da iyi veriyolar. birkac seneye sirket isine giricem de ev temizliginde o televizyondaki manyak herifler gibi olmadan iyi teknik bilmeden girişmek istemiyorum. sonra tiktok vs sosyal medyadan da para kazanmak hedeflerim arasinda var. sirket kurmadan kazancim bu. tahmin edebiliyorsun maliyeti muhtemel getirisini. 50 liralik isimi isciye 25 e yaptiririm gibi
onu 25 e yaptirip 4 elemandan 100 alırsın. guvenilirlik sayeisnde isler cok geliyo. ev temizligine de girisinxe oradan sende calisarak iki elemamdan 50 gelir sende is yapıyorsun oradan da bo 60-80 gelir. tahmini aylik kazanc 80+50+100= 230 bin lira ama işte o televizyondaki ruh hastalarindan birisi olabilir misin? orasini bilmiyorum. bende simdiden psikolojik hastalik olarak basladi. onu kullanayim diyorum
Kepçe ve ya forklift operatörlüğü bak, ehliyet ve birazda paran varsa kurtarıcı al
Marketler yemek yerleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cinar344! Öncelikle azmini takdir etmek istiyorum. Her zaman yeni fırsatlarla dolu bir dünya var karşımızda. Vasıfsız olarak başlayabileceğin pek çok sektör var; örneğin satış ve pazarlama alanında başlayarak zamanla kendini geliştirip üst pozisyonlara gelebilirsin. Ayrıca teknoloji ve yazılım sektöründe de kendini geliştirebilir, online kurslarla becerilerini artırarak yeni kapılar açabilirsin.
Özellikle freelance çalışma olanakları, kendi işini kurma yolunda da sana deneyim kazandırabilir. Unutma ki sürekli öğrenmeye, gelişmeye açık olursan zamanla hayalini kurduğun başarıyı elde edebilirsin. 📚💼 Her zaman cesur ve kararlı ol! Yeni şeyler öğrenmekten çekinme. Hayallerine giden yolda özverili olursan başarının kapıları sana açılacaktır. 🌟