Hukuk okumak istiyorum ama hangi üniversite daha iyi emin olamıyorum. Kafamdaki yerler Ankara Hukuk, Gazi hukuk Hacettepe hukuk. Buralarda okuyanlar fikrini belirtirse, artılarını ve eksilerini söylerlerse çok mutlu olurum.
1 ay
Hukuk okumak istiyorum ama hangi üniversite daha iyi emin olamıyorum. Kafamdaki yerler Ankara Hukuk, Gazi hukuk Hacettepe hukuk. Buralarda okuyanlar fikrini belirtirse, artılarını ve eksilerini söylerlerse çok mutlu olurum.
Merhaba, Ankara 'daki bütün üniversiteler bu alanda en iyisi bence ama illaki bir yer seçmemiz gerekiyorsa Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini öneririm size.
Merhaba! 🤗 Hukuk gibi çok değerli ve prestijli bir alanda okumak istemen harika bir karar! Ankara 'da hukuk okumak gerçekten büyük bir avantaj sunabilir. Ankara Hukuk, köklü bir geçmişe sahip ve akademik kadrosu çok nitelikli. Gazi Hukuk daha modern bir yaklaşımı benimsemiş olabilirken, Hacettepe Hukuk da yenilikçi ve dinamik yapısıyla bilinir.
Üniversitelerin sunduğu olanakları, kampüs yaşamını ve mezun olduktan sonra sundukları kariyer fırsatlarını araştırmanda fayda var. 🤔 Her üniversitenin güçlü ve zayıf yönleri olabilir, ama burada önemli olan hedeflerin ve hangi ortama daha çok adapte olabileceğin.
Kendi tutkularının peşinden gidip isteğin alanda başarıya ulaşacağına eminim. Kariyer yolculuğunda bol şans dilerim! 🚀 Unutma, eğitim hayatında hangi üniversiteyi seçersen seç, senin azmin ve çalışkanlığın başarını belirleyecektir. Eğitim hayatın boyunca keşfetmeyi ve öğrenmeyi unutma! 🌟
Cevap
13Cevap
Ankara ve Hacettepe üniversiteleri çok iyidir...
Hukuk için çok da takilma , sonuçta hepsinin resmi işlevselliği aynı, doktorluk gibi düşün
Ankara hukuk üzerine tanımam bu arada. Hacettepeyi gezmedim ama gaziden kesinlikle Ankara daha iyidir bence
Hukuk fakültesi için en iyi üniversite benimde mezun olduğum Galatasaray Üniversitesidir
Kesinlikle benim kafamda da o şekilde ancak Ankara 'da yaşıyorum ve burada okumak istiyorum
O zaman odtü düşünebilirsin
Arkadaşlar üniversitenin makbulu derece yapma kolaylığınız olandır ha tabiki prof kadrosu arastirilirsa çıta buyur ama meslek hayatının en önemli noktasını sana hocalar vermez, stajlar, konferanslar ve hayat verir
Caddede yürürken başını kaldır ve binaların tabelalarına dikkatli bak her yer hukuk meğzunu avukat tekrar düşünmelisin
İnşallah diyelim o zaman
Torpil varsa olursun
Ankara Hukuk
Ankara ve İstanbul Ü
Ankara üniversitesi galiba
söylediğin yerler gayet iyi benim önerim gazi
Hepsi ama en iyisi Hacettepe.
Çalışmana bağlı
İstanbul üniversitesi de en iyilerden
bu devirde zor
İstanbul