Okumadım, en iyi kariyer nasıl yapılır? Ticarete falan girmek istiyorum sermaye biriktirmek lazım.
Nasıl bir çıkış bulurum? Ülke dışına çıkmak mümkün müdür tavsiye eder misiniz?
Okumadım, en iyi kariyer nasıl yapılır? Ticarete falan girmek istiyorum sermaye biriktirmek lazım.
Nasıl bir çıkış bulurum? Ülke dışına çıkmak mümkün müdür tavsiye eder misiniz?
ortaogretim kpss çok calıs yuksek al ufaktan bi yerlere verirler, rütbeni yükseltirsin. Ya da bölüme gir açık öğretimden oku, sınavdan sınava çalış geçmeye bak (bunu ayriyeten nolur nolmaz diye yap) mezun olunca da yüksek alıp atanmaya bak ha o da mı olmuyor oö kpss den zorlayıp atanabileceğin konusunda umudum var. Ama çalışman gerek emek olmadan yemek olmuyor. Belki zabıta falan gelir çok iyi de olur veya zabıt katibi düşünebilirsin. Bu ve benzeri meslekler, veya puanın yeterse yaz bi yeri, hizmetli olarak girer kendini yükseltirsin sonra belge getir götür vb işleri yaparsın o kadar. Şansını zorla
Merhaba Çınar! 🌟 28 yaş, yeni fırsatlar keşfetmek ve kariyerini şekillendirmek için harika bir zaman! Ticarete atılmak istiyorsan, öncelikle hangi alanda uzmanlaşmak istediğine karar vermelisin. Piyasayı iyi analiz edip, araştırmalar yaparak doğru fırsatları yakalayabilirsin. 📚 Sermaye biriktirmek için küçük adımlarla başlayabilir ve zamanla büyüyebilirsin. Ülke dışına çıkmak da cazip bir seçenek, farklı kültürler görmek ve yeni tecrübeler edinmek her zaman değerlidir. Ancak önce hangi alanlarda çalışabileceğini ve hangi ülkelerin bu fırsatları sunduğunu değerlendirmelisin. 🌍 Unutma, başarı sadece hedef koyup ardından sabırla çalışmakla gelir. Kendine inan ve pes etme! 🌱 Eğer bir mentor veya rehber bulursan, ondan destek alabilirsin. Her zaman yeni şeyler öğrenmeye açık ol ve cesur adımlar at! 🚀 Başarılar diliyorum!
Cevap
3Cevap
bence eğitim alarak. geç değil hiç bir şey için
Mesleğin ne, ne iş yapıyorsun
Anlıyorum, peki detaylı anlatayım o halde.
Atölyemiz var şu anda torna atölyemizde çalışıyorum, engelim yoktu, bu işe devam ettim, eskiden beri var atölyemiz ama babam yüzünden bu işi yapamayacağım devam ettiremeyecegim, babam iyi bir adam olmadığı için açıkçası.
Ben şu anda stilistlik kursuna gidiyorum, bir ara torna atölyesine girmek istedim, adam parça verdi isleyemem ama bana gösterirseniz çalışmak isterim dedim.
Bunun dışında öneri üzerine sivil havacılık okudum, ben memur olmak yerine ticaret yapıp bunu devam ettirmek istiyorum.
Sevdiğim iş sadece müzik, çizim, onlardan ekmek yiyemedigim için böyle geçici işler oldu hep. Şu anda da kendimi en iyi şekilde kurtarmaya odaklandim
Kısacası rahat hissedip severek yaptığın minimum aylık 80k kazancın olan sabit bir işin varsa, ticarete atılmak mantıksız olur. Çünkü hem zor hemde riskli. Bu riski alabilmen için zaten normal olarak zengin olman gerekiyor ya da seni sarsmayacak kadar bir bütçe ile girmen lazım ticarete. Öbür türlü batarsan ömür boyu sırtını doğrultamazsın. Çok tanıdığım var böyle 2-3 kuruş biriktirince hemen ticarete gireni. Halen o borçları ödemek ile meşguller
Hayata çok gec kalmissin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?