arkadaslar üniyi yurt dışında okumaya karar verdim new yorkmu daha iyi yoksa ingilteremi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılingilterede okumus birisi olarak soyleyim. Kararini sen ver. ingiltere cok pahali bir ulke. is olanaklari kisitli. Konaklama muthis pahali. Ek isler mutlaka yapmalisin. Birinci dunya ulkelerinden gelen insanlarla kaynasirim ve arkadas olurum diye dusunuyorsan, yanilirsin. Hep bir kucumseme var. Turkiyedeki arkadas ortamini hic bekleme. Derin bir yalnizliga hazir ol. Guzel bir kizsan, erkek arkadasin olabilir. Ama Turkiyedeki erkeklere yaptigin tribi, bunun gibi seyleri asla tolere etmezler. Hesaplari ve giderleri ortak karsilarsiniz. Ben erkegim diye odeme yapmaz. Guzelligin tek basina ise yaramiyor. bunu kotu bir tecrubelerle deneyimledim. Okullarda kayirma yok denecek kadar az. Gercekten calisman lazim. Daha varda var.
11 Yorumla
Soran1 yılAnladim canim benim zaten buyuk ihtimal new yorkta okurum ben oyle erkeklere düşkün bi insan degilim hatta diyolarki guzelsin niye sevgilim yok hersey guzellik degil onemli olan doğru insan bulmak ben nereye gidersem gidiyim hiç değişmem bu arada tesekkur ederim tecrübeli birinden dinlemek iyi oldu ❤
En İyi Cevaplar
1 yılDünyanın en gelişmiş ülkesi USA 🇺🇸 da okumak daha iyidir.
28 Yorumla
Soran1 yılBencede ya ingilterede güneş bile yok ben napiyim orada new york dunya capı demi
- 1 yıl
İngilizler soğuk insanlardır. Alsınlar başlarına çalsınlar. Amerika bize daha uygun
Soran1 yılinsallah new yorktaki türkler sıkıntı çıkarmaz bana
- 1 yıl
Kimseye fazlaca güvenmek doğru değildir.
Soran1 yıltabikide ama new yorktaki turklerin o kadar kötü oldugunu dusunmuyorum
- 1 yıl
Doğru düşünüyorsun ama Türklerle fazla arkadaşlık kurmazsın bence. Farklı kültürün insanları daha ilgi çekici gelir insanımıza.
Soran1 yılhayirlisi iyi bi türk bulursam arkadas olurum
- 1 yıl
Bence bulursun. Teşekkürler 🙏
- Eğitim & Kariyer konusunda 840 cevap paylaştı.
u 1 yılEğitimde ingiltere derim
11 Yorumla
Soran1 yılhaklisin amerika zaten ateş ustunde orada bi savaş ciksa herkes geri gelicek trump kazandi bide gitmek bin kat daha zor
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba! Ne kadar heyecan verici bir karar almışsın! 🎓 Şimdi uzun bir yolculuğa çıkıyorsun ve bu süreçte birçok harika deneyim yaşayacağını düşünüyorum. New York ve İngiltere, her ikisi de öğrenciler için harika fırsatlar sunan destinasyonlar. New York, dinamik ve canlı bir şehir. Kültürel etkinliklerle dolu ve birçok üniversitesi var. Ancak, yaşam maliyeti biraz yüksek olabilir. İngiltere ise köklü eğitim kurumlarına sahip ve Avrupa’ya yakınlığı sayesinde farklı kültürlere erişim sağlaması avantaj olabilir.
Bu seçimi yaparken hem akademik hedeflerini hem de yaşam tarzını göz önünde bulundurmalısın. Ne seçersen seç, her iki seçenek de seni zenginleştirecek bir deneyime kapı aralayacak. 🎓🌍 Unutma, kariyer yolunda önemli olan seni en çok geliştirecek ve mutlu edecek olan yolu seçmek. İster New York ister İngiltere, her iki seçenek de kişisel ve profesyonel gelişiminde önemli adımlar atmana yardımcı olabilir. Başarılar dilerim! 🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
22Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBence iki ülkede güzel hem dil öğrenmek hem de üniversite hayatı için ama seçim yapmanız zor olabilir, başarılar...
11 Yorumla
Soran1 yılCok tesekkur ederim
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 1 yılingiltere
10 Yorumla Allah şöyle güzel ikilemlerde kalmayı nasip etsin 😄
New York demek istiyorum34 Yorumla
Soran1 yılBende orayi seçtim zaten ask insallah sende gidersin dualarim seninle
Soran1 yılinsallah canim benim insallah cok guzel bi hayatın olur
1 yılBence New York ama neden dersen bilmiyorum 😅😅
11 Yorumla
Soran1 yıltamam bende orayi sectim ask
1 yılnew york kesinlikle
ingiltere çok daha pahalı
10 Yorumla
1 yılYurdun dışına kapıkuleden çık, kurtar kendini de, farketmz bence.
10 YorumlaHangi ülkenin üniversitesi daha iyiyse ona git
10 Yorumla
1 yılYani İngiltere'de olabilir Amerika'da olabilir Fark etmez
10 Yorumla
1 yılİngiltere sabahları sakin new york eğlence. Senin kararın
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Zeka vasat ama para bende diyorsun..
Bu sorudan bunu anlıyorum04 Yorumla
Soran1 yılNiye oyle dedinki uzuldum şu an
Soran1 yılhaklisin
1 yılAmerika dediğin yer Avrupa kültürünü temsil etmez. Bedava çağırsalar gitmem de yaşamam da. Yolu da çekilmez. İngiltere'yi tercih et.
10 Yorumla
1 yılTabiki ingiltere daha iyi 🇹🇷
114 Yorumla
Soran1 yılherkes oyle diyo niyeki ben new york derler diye dusundum
- 1 yıl
Amerika iyi değil bence şansım olsa ingiltere derdim vay be ne seçenek sunuyor hayat bana ise anca yarın okula gitsem mi gitmesem mi diye soruduruyor bu hayat ndjdjdjxjxj neyse kesinlikle ingiltere her şeyi iyi beee beni de götür 🥺 djdjdjxjxjdjd
Soran1 yılolur beraber gideriz😂
- 1 yıl
He v allahi heeee orada beni oxford üniversite yakinlarin da tükürürsün ndjxjxjzk😂
Soran1 yıl😂😂😂
- 1 yıl
Sen hani uni de okucan kız başarılar sana vay be bende anca atanmayı bekliyor aw atanamazsam ise anca hakkari falan okumak olur o da kazanırsam sen de parayla okucan dimi la ulan fakirlik gözü çıksın 😂
Soran1 yıl😂😂😂 komiksin baya
- 1 yıl
Evet komik bir erkegimdir ama hiç manitam olmadımdjxjxjxkx yaşım 18 senin? Şaka bir yana ulan zengin kızın önünde maymun olduk awk 😂 neyse beni götür sorarlarsa köpeğim dersin aw 🐶
Soran1 yılBen 20 yasindayim
- 1 yıl
Iste yavru bir köpeğin olsun olmaz mı 🐶🐶 ingiltere de tasma mi bırakırsın?
Soran1 yıl😂😂😂😂😂haha
- 1 yıl
Nfjdjxjd şaka şaka ben asker olucam 🇹🇷🫡 olduğum zaman gel evleniriz kdkdkxkxkxjxjxjxmxjxjzjz ( şaka) sapık değilim gül diye
Soran1 yıltamam 😂😂😂😂
- 1 yıl
Tmmdir hangi sehirdesin fjdjdjdjxjxjdjxjxjx geleyim beaaa yanına götür beni uzak diyarlara diyarlara 🐶😂
1 yılBence New York 🌃 ama sakin bir yer istiyorsan London da güzel 🌟
20 Yorumlaİngiltere daha iyi Amerika sikkim gibi biyer
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİkiside ayni , ama ingiltere daha iyi bir tık. Okuyacagin bolume bagli. Muhendislik ve yazilimsal biseyse abd ama mimarlik insaat veya zanaat gibi bisey ise ingiltere.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNew York a gel buraya siddetle tavsiye ederim
17 Yorumla
Soran1 yılNew yorktami yasiyosunuz
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılbi kaç soru sorabilirmiyim peki mesajlardan cunku uzun zamandır orada yasayan biriyle konusmak istiyodum
Cevap sahibi1 yılOlur
Soran1 yılBana siz mesaj atin benim seviyem yetmiyo
Cevap sahibi1 yılOlur da gizlisin ama sen
Soran1 yılIstek attim
- Eğitim & Kariyer konusunda 979 cevap paylaştı.
1 yılBolum?
133 Yorumla
Soran1 yılBuyuk ihtimalle saglik okucam ama pariste düşünüyorum
Soran1 yılDaha dogrusu pariste okumayi dusunuyom
- 1 yıl
saglik derken?
Soran1 yılYa odyoloji ya da hemşirelik
- 1 yıl
Hemsirelik okuduktan sonra yurtdisinda kalacaksan bir manasi var. Yoksa cok gereksiz. Ama egitim olarak iyi bir egitim istiyorsan. Ingiltere. New York ve Paris medikal bilimlerde cok iyi degil.
Soran1 yılsence pariste hangi bolum okumami önerirsin
- 1 yıl
Paris Guzel sanatlarin baskenti. Ve kultur olarak Turkiyede akademik kariyer yapmak icin guzel okullar var. Ama karakter olarak biraz fazla kadinsi olan karakterlere gore.
Soran1 yılBelki pariste gastronomi okurum
- 1 yıl
gastronomi, diyorsan italya. Fransiz mutfagi bilgisinide alirsin. Fransizlar baharatlar konusunda cok tutucu. Italyanlar daha bilgili.
Soran1 yılaman yok ben pariste okurum italya vize vermiyo haberleri gormuşsundur
- 1 yıl
:). nasil olsa baban karsilayacak masraflari.
Soran1 yılevette yinede ben pariste okumayi tercih ediyorum
- 1 yıl
Ok. Tarih seni bekliyor. Senn nehrinin buyusune kapilabilirsin. Harika restaurantlar var. Muslumanim ama Noterdam Kilisesi pazar ayini cok hostu. Belki disneylanda da gidersin. bir suru aktivite var. Peynirin ve kruvasanin memleketi.
Soran1 yılhaklısın haha belki macronuda gorurum orda😂
- 1 yıl
emanuel... daha iyuleride var. :)
Soran1 yılnasil yani 😂
- 1 yıl
benim dikkatimi kadinlar cekiyor. senin kileride ingiliz kasketli erkekler ceker herhalde.
Soran1 yılPariste cok yakisikli erkek yok bence ben gittim 1 kere yok fazla
- 1 yıl
ama guzel ve Seksi kadinlar var. fransiz kadinlari jartiyeri normal hayatlarinda kullaniyor ve gostermekten cekinmiyorlar.
Soran1 yılpariste en cok turistler yasiyo ben fazla guzel kadin gormedim şahsen
- 1 yıl
fransiz kadinlarinin sokaga ciktigi gezdigi yerleri bilmen lazim. turustler aksam 8 ya da 9 a kadar gezer
Soran1 yılaman beni ilgilendirmez ben oraya okumaya gidiyom sonucta
Soran1 yılHem fransda yaşayan arkadaşım cokta güzel kız yok dedi
- 1 yıl
benim yas grubum 30-55 arasi.
- 1 yıl
bazi hollandalilar var
Soran1 yılsence cok fazla guzel kiz varmiydi yokmuydu
- 1 yıl
benim icin uzun boy ve zayiflik onemli. beyaz ten ve guzel bacak severim. goguslerde cok iri olmuyor zaten
- 1 yıl
bana kalirsa boyuma uygun guzel kadinlar vardi. azicik fransizca ile harika kadinlar bulabiliyorsun
Soran1 yılguzel kiz iste kadin daha dogrusi cokmu vardi yoksa orta derecedemi
- 1 yıl
bir tane avukat, bir sekreter, bir doktor birde sanat yonetmeniyle tanismistim. 3 u evliydi. sanat yonetmeni dul.
- 1 yıl
hepsi 1.70 civariydi ve eminim 55 kiloyu gecmezler. nerdeyse salatayla besleniyorlar. biri sigara iciyordu
Soran1 yılBende cok seviyorum salatayi 😂
- 1 yıl
o zaman sorun olmaz.
1 yılNY derim
113 Yorumla
Soran1 yılBende new york düşünüyorum zaten ordaki turklerde pek sıkıntılı değil
- 1 yıl
İş olanağı network açısından daha iyi
Soran1 yılbide irkcilikta cekmem cunku orasi gocmen bi ulke oldugu icin
- 1 yıl
Gidince vatandaşlık almadan dönme bence fırsatın var değerlendir derim
Soran1 yılÖgrenci vizesiyle gidicem vatandaslik nasil alicamki
- 1 yıl
5 yıl orada kalınca alınıyor diye biliyorum alınmıyorsa da öğrencilik bitince 5 yıl orada çalışıp alın derim
Soran1 yılTmmdir hayirlisi insallah alirim new yorkta cok mutlu olucami dusunuyorum ordaki türkler iyimi kötümü sence
- 1 yıl
Çok dikkatli ol yurt dışında yardım eder gibi görünüp kuyunu kazarlar kimseye güvenme derim çevre yap ama mesafeli ol bence
Soran1 yılOrdaki turkler başka gelen türkü istemiyolarmis bu dogrumu acaba
- 1 yıl
Doğru her yurt dışı için böyle ve yeni gelen kişiye av gözüyle bakıyorlar ondan dikkat et dedim dolandırılma kandırılma olayları yaşama diye
Soran1 yıltamam saol
- 1 yıl
Rica ederim eğitim hayatında başarılar
Soran1 yılSaol cok tesekur ederim
1 yılİngiltere
112 Yorumla
Soran1 yılDemi hem prestijlik acısından hem egitim amerika zaten ateş üstünde bi savaş ciksa orada herkes geri gelicek benim okulda yarida kalir
- 1 yıl
Hem öyle hem de eğitim imkanı açısından daha kurumsal şirketlere kapak atma ihtimalin var
Soran1 yılaynen tesekkur ederim
- 1 yıl
Rica ederim, yine de iyi düşün vaktin var daha
Soran1 yıltatlim benim şöyle bi planim var 3 ayligina parise gidip fransızca ogrenmek istiyorum sonrada ingilizce dil okuluna gidicem maltaya ondan sonra sinava girip oyle giderim biraz uzun bi yol
- 1 yıl
Anladım şu an kaç yaşındasın
Soran1 yıl20
- 1 yıl
Daha çok gençsin ilk lisansın mı olucak peki
Soran1 yılEvet ask ilk lisansim
- 1 yıl
Doğru bir karar vermek istiyorsun haliyle, acele etme daha genceciksin yolunda uzunmuş Fransızca da öğrenmek istiyormuşsun ne kadar güzelsin yolun açık olsun İnşallah 🙏🏻
Soran1 yılsaol canim benim sende cok guzelsin seninde yolun acik olsun
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim 🥰🙏🏻
Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı. New York
137 Yorumla
Soran1 yılDemi bende new york düşünüyorum ama ordaki türkler yeni gelen türkü istemiyolarmis yani bence yeni giden turkler oyle degil hatta yardimci oluyolar onceden vatandasligini almis görgüsüzler oyle tahminimce
- 1 yıl
Amerika'ya giden Türk'ler iki kısıma ayrılıyor. Zamanında oraya gitmiş vatandaşlık almış olanlar, diğerleri ise son 5-10 senede kaçak gidip bir yolunu bulup orada kalmış olanlar. İlk bahsettiğim grup genelde yeni gelenleri sevmezler. Onların iş yerinde çalışırsan köle olarak çalıştırır çoğu. Saatlik 10 dolar az verir ki buda new york için çok az para.
Soran1 yılanladim kral pek bi sorun yaşamazsin diyosun yani yeni gidenlerde oyle bi sorun yok zaten
Soran1 yılNew yorktaki türkler tarafindan kusura bakma Baska birine cevap vericektim yanlislikla sana cevap vermisim ama new yorktaki türkler tarafindan sorun yaşamam demi
Soran1 yılbende öyle düşündüm ama sana bisey diyimi yeni gelenler cok iyi hiç oyle degiller
Soran1 yılsiz amerikanin neresinde yaşıyosunuz
Soran1 yılöylemi new york güzelmiydi çok türk gördünmü gözlemlerini öğrenmek isterim
Soran1 yılAnladim peki en çok hangi yas grubu insanla karşılaştın onu cok merak ettim
Soran1 yılpeki yakisikli guzel kizlar cokmuydu yoksa ortalamami
Soran1 yılanladim yani ortalama guzellikte insanlar cok diyosun evet bu arada gidenlerin çoğu erkekleri yakisikli bulmamis illaki vardir ama cogu senin gibi dusunuyo çokta fazla guzel kız yoktu diyolar
Soran1 yılanladim tesekkur ederim o şehirde her miletten insan var new yorkta her boklarin dondugu sehir işte
Soran1 yılNerde new yorktami hic bilmiyodum
Soran1 yılŞok oldum şu an new yorkta aids oranımi cok yuksekmis
Soran1 yılanladim özgurlukler ulkesi işte yapicak bisey yok
Soran1 yılHaha ciddi misin ben gorursem beni bi gulme alir
Soran1 yılbu arada oraya tasinan turklerin sosyal medyada new yorka tasindim diye hava atmalari cok komik
Soran1 yılya hepsi oyle degil yarisi oyle senin yaptigin sey normal zaten insallah new yorkta sorun yasamam
Soran1 yılCok tesekkur ederim sanada ileriki hayatinda basarilar
Soran1 yılBu arada kusura bakma cok soru sordum bisey daha sorabilirmiyim
Soran1 yılorada karsilastigin turkler sikintilimiydi yani ordaki türkler nasil sence
Soran1 yılAnladim tesekkur ederim ileriki hayatinda basarilar
1 yılNewyork
122 Yorumla
Soran1 yılDemi ama ordaki türkler bana sorun cikarirmi orasını bilemiyorum new yorktaki turkler
- 1 yıl
Yo niye çıkarsınlar. Başka bir ülkede iseniz oranın yasa ve kanunlarına uymak zorundasınız. Bir sıkıntı çıkaramazlar.
Soran1 yılÖyle degil amerikadaki türkler başka bir türk istemiyolarmis diye duydum new yorktada cok türk var yani hepsi degilde bi kısmı oyle bence
- 1 yıl
Allah Allah dağdan gelmiş bağdakini mi kovuyorlar. Hiç bir şey yapamazlar
Soran1 yılDemi bende aynisini dedim ama bence yeni gelenler oyle degil hatta yardim edip anlatiyolar new yorka yeni giden turkler bence onceden vatandasligini almis görgüsüzler oyle tahminimce
- 1 yıl
Bence de öyle.
Soran1 yılbu arada cok iyi birisine benziyosunuz teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🤗🤗
Size de başarılar diliyorum ileride ki hedefleriniz için şimdiden 👏🏻👏🏻
Soran1 yılCok tesekkur ederim umarim amerikada yapabilirim insallah
- 1 yıl
Yapabilirsin güveniyorum. Keşke benimde yurtdışına çıkabilecek fırsatım olsaydi🥲
Soran1 yılInsallah sende gidersin senin icin dua ederim
- 1 yıl
Teşekkür ederim ♥️♥️
- 1 yıl
"only in new york" diye akım bile var sokakta newyorktaki absürt insanları paylasip öyle yaziyorlar
- 1 yıl
- 1 yıl
bu sayfaya bak
Soran1 yılCanim ora buyuk yer her turden insan var
- 1 yıl
O Halloween zamanı. Cadılar Bayramı kutlamaları için böyle şeyler yapıyorlar
Soran1 yıldemi bencede dikkatli olursan sorun yok
- 1 yıl
Üf cahil misiniz awq sadece o video halloween zamanı bi ton video var sokak insanlarini çekiyor lar isteyen istedigi sekilde geziyor orada veya absürt eylemler oluyor kimse takmıyor
Soran1 yıltmmda niye bu kadar kızdın sakin ol 😂
- 1 yıl
Kanka tamam dövme bizi skskdjdj
Soran1 yılbencede 😂😂😂😂
1 yılnasıl gidiyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılÜniverste yoluyla
1 yılVizeler iptal bilgin olsun almıyorlar şu an
013 Yorumla
Soran1 yılşu an almicam zaten 2025 in sonlarina dogru alicam vizeyi ben f1 ogrenci vizesi alicam red orani yuzde 20 bile degil o yuzden diger vizelere nispeten kolay
- 1 yıl
Öğrenci vizesinden bahsediyorum de zaten
Soran1 yıltamam bende zaten simdi almicam diyorum zaten
- 1 yıl
Kolay gelsin
Soran1 yılSaol kral cok teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim ufaklık
Soran1 yılNiye ufaklik dedin ben 20 yasindayim 😂
- 1 yıl
Bence ufaklıksın
Soran1 yılniyeki
- 1 yıl
Ufacık tefecik bişeysin işte 😂
Soran1 yıltmmda beni tanimiyonki😂😂
Soran1 yılBenim boyum 1 70
- 1 yıl
1.70 minnak 😂😘
Paran çoksa İngiltere
00 Yorumla
1 yılamerika
10 Yorumla
1 yılNew York.
10 Yorumla
1 yılİngiltere
10 Yorumla
1 yılUtah
10 Yorumlaingiltere
10 Yorumla
1 yılIngiltere
10 Yorumla
1 yılİngilitere daha güvenli daha kolay
10 Yorumla
1 yılSuriye
12 Yorumla
Soran1 yılHaha 😂😂😂😂
- 1 yıl
😂
- Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılİngiltere
10 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Yurt dışında okumayı planlıyorum. New York mu İngiltere mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler