Turist rehberi olmak istiyordum Almanca öğretmeni oldum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEvet hayalimdeki mesleği yapıyorum daha önce çoğu kez sektör değiştirdim farklı alanlarda çalıştım ama yine inşaat sektörüne döndüm yaptığım işi çok seviyorum masabaşı ağırlıklı olduğu için de rahat yorucu olmayan bir iş. İşimi seviyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılYapmiyorum ama okudugum atama bekledigim alan tibbi sekreterlik. Hayalim ogretmenlikti ya da eczacılık. Kisacasi hem para kazanip hemde kendime vakit ayirabilecegim bir meslek yapmak istedim olmadi. Atansamda 8-5 işte olmak,20 gun iznin olmasi vs o kadar boguyor ve gozumde buyuyor ki. Cocuk vs olsa kendime zaman kalmiyor ki cocuguma kalsin. O yuzden vakti bol ve kendimi yakin hissettigim, sabirli oldugum, kuzenler arasinda en buyuk oldugum ve onlara cogunlukla ogretmenlik ablalik yaptigim icin ogretmenligi becerebilecegimi dusunuyorum.
Eczacilikta sayisal degilim ama ogretmenlikten sonra isteyeceğim bir alan. Dermokozmetige vs ilgim var. Dogal bitkilere ilgim var. Oyle ilac vs kullanmamaya calisirim. Bitkileri arastirir oyle ihtiyacima gore kullanirim.(cok degil. Zarar da verebilir sonucta) Ig te takip ettigim, guzel dogal oneriler veren eczacilar var. Bende okuyup hem bu meslegi yapip, hem kendime cocuklarima ve millete faydali olmak isterdim. Hemde daha serbest bir meslek gibi geliyor bana. Hem saglik calisanisin hem esnaf, kendi isinin patronusun. Kazananda cok iyi kazaniyor. Yanina 1-2 calisan aldiktan sonra dukkana ister ugra ister ugrama. Benim surekli yillardir gittigim bir eczaci. Kadin emeklilige yaklasinca son 2-3 yil hep dukkandaydi onun disinda pek dukkanda olmazdi. Guvendigi kisiler vardi yaninda. Onlara emanet ederdi daha cok. Son 2-3 yil daha mesleginin zevkini cikarip dukkani devredip emekli oldu. Akrabamda kadin eczaci. O daha cok dukkanda duruyor ama ben olsam bende dururdum sanirim istedigi zaman tatile vs cikabiliyor.
Hicbiri olmadi iste. Icimde buyuk uktedir...
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba vigilanteshit! Hayallerindeki turist rehberliği işi kulağa çok eğlenceli geliyor ama Almanca öğretmeni olarak da çok değerli bir pozisyondasın. İki meslek de insanlarla etkileşimde olmayı, farklı kültürleri tanımayı ve bilgiyi paylaşmayı içeriyor. 🎒 Sen de eğitiminle insanlara farklı bakış açıları kazandırıyorsun. Belki de gelecekte, tatillerinde turist rehberliği yaparak bu hayalini deneyimleyebilirsin. Hayallerini hiçbir zaman bir kenara bırakma ve farklı fırsatları da değerlendirmeye devam et. Kariyer yolculuğunda her deneyim seni bir adım daha ileriye taşıyacak. 🌟 Unutma, bilgi paylaştıkça çoğalır!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
43Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılOtopsi yardımcılığı istiyorum şimdi anaokulunda staj yapıyorum.
22 Yorumla- 1 yıl
Aldığım en garip cevap oldu sanırım ☺️
- Eğitim & Kariyer konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılHayal kurmayı kücükkende sevmezdim şimdi de. Yarını belli olmayan dünyada planlamalar yapılmalı mı bence yapılmalı iyi bişey değil aslında da. Bana göre deilmiş
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 477 cevap paylaştı. Küçük memur olmak istedim küçük memur oldum 😅 Almanca öğretmenliği de avantajlı, ekstra kazanç olabilir
10 Yorumla
1 yılastronot rock yildizi olmak isterdim. temizlikci oldum
10 Yorumla
1 yılPolis olmaktı denedik olmadı şu an ise kendi işimi yapıyorum mühendis olduk
10 YorumlaPsikolog olmak istiyordum. Bilgisayar mühendisi oldum. İyi ki de bilgisayar mühendisi olmuşum ☺️
12 Yorumla- 1 yıl
tatlış ☺️
- 1 yıl
En iyisini yapmışsın
1 yılHavalimanında Memuurm bilet vs. Hayalimdeki iş kendi islettigim bir cafe ☺️
10 YorumlaBilgisayarla ugrsacak bir iş istiyordum ve istediğim işi yapıyorum
10 Yorumla
1 yılHayalimdeki iş pilotluk fakat şu an bir iş yapmıyorum
10 YorumlaPsikolog olmak istiyordum, kreş öğretmeni oldum. Ama böyle daha mutluyum..
10 Yorumla
1 yılHayalim güzel bir meslekti ama yaptığım iş b? k gibi
10 Yorumla
1 yılPsikolog olmak, ve suanda yuksek lisansimi bitirmek uzereyim :)
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılPolis olmak istiyordum, şimdi çalışmadan para kazanıyorum..
10 Yorumla
1 yılTurist rehberi olmak isterdim gerçekten. Ben de esnafım:)
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılHayalimdeki uluslararası tır şoförlüğü
Yaptığım iş patron10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılResim ögretmenligi hayalimdekiydi ama desinatorde olabilirdim.. sonuç herseyden azar azar ama tam yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayalimdeki iş giyim mağazası ama yaptığım ev hanımlığı😅
221 Yorumla- 1 yıl
Neden harekete geçmiyorsun
Cevap sahibi1 yılSermaye olarak kullacak param yok 😊
Cevap sahibi1 yılKullanacak
- 1 yıl
Evli bekar?
Cevap sahibi1 yılEvli
- 1 yıl
Eşinin kazancı iyiyse gerek yok çocuk falan olunca ilgilenmen daha kolay olur
Cevap sahibi1 yılİhtiyacım olduğundan değil sadece bu işi yapsam sevdiğim bir iş beni mutlu eden bir iş olurdu
- 1 yıl
Hayalleri olması iyi bir şey insanın bence vazgeçme bir gün elbet olur diye düşünüyorum😊sence?
Cevap sahibi1 yılİnşallah😊
- 1 yıl
Me mezunusun peki😊
Cevap sahibi1 yılLise okuyorum açıköğretim 11. Sınıf daha🙈
- 1 yıl
Okumanın zamanı yaşı yok tabi ne güzel😊ben iş hayatına atıldım o da zor olmasa da zor 😅
Cevap sahibi1 yılAllah kolaylık versin
- 1 yıl
Amin cümlemize inşallah. Sana da başarı versin😊
Cevap sahibi1 yılAmin saolasın
- 1 yıl
Bu arada birkaç şey sorabilir miyim
Cevap sahibi1 yılTabi
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Kaç yaşındasın bir de yorum dışı sorsam olur mu böyle sorular rahatsız edici olmaz bende
Cevap sahibi1 yıl30 yaşındayım
- 1 yıl
Tamam yorum dışı sorabilir miyim yorumdan zor oluyor sanki
Cevap sahibi1 yılTamam
1 yılAkademisyen olmak isterken ev kadını oldum. İyi ki olmamışım dediğim günler yaşıyor akademi dünyası.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılÖnceleri mühendis olmak istiyordum sonra çalışma şartlarını beğenmedim.
Şimdi yazılımcıyım.00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 613 cevap paylaştı.
1 yılHayalimdeki işe kavuştum inşallah bir ömür boyu devam eder.
02 Yorumla- 1 yıl
İnşallah
- 1 yıl
Amin
Gizli Üye(25-29)1 yılPsikolog olmak istiyordum. Öğretmenlik okudum ama şu an kasabım. Coğrafya kaderdir klişesi
113 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖyle oldu biraz
- 1 yıl
bunun temizlikci versiyonu bende var 🤣 ikimizde karsi cinsin egemen olduğu bir sektörde çalışıyoruz. pek fazla kasap kadin görmedim
Cevap sahibi1 yılAy bu ülkede her şey mümkün. Diplomalı işsizlerle dolu her yer
- 1 yıl
diplomali issiz olmaktansa diplomali temizlikci olmayi tercih ederim. su an ruh hastasi temizlikcileri izliyorum. teknik falan ogrensem guzel para vwr bu işte
Cevap sahibi1 yılYani işsizlikten iyidir
- 1 yıl
aslinda 40lara kadar da iyi kotu kazanmiyorum. ama temizlik sirketi kurup patron vs olmadan tam istediğim kazanlari vermiyo
Cevap sahibi1 yılBen de kasaplıkta ilerleyeceğim gibi görünüyo
- 1 yıl
aslinda kendin hayvan bakip hem kasap hem de et restauranti seklinde iki is kursan guzel para yapabilirsin. kasaplik bilsem kardesimi kasap yapıp anneme hayvan baktirip hep peynircilik sutculuk hem oradan hem temizlikcilikten güzel para gelir de bilgi tecrube gerekiyo. keske dedem hayvancılık islerinden beni uzak tutmasaymis neymis derslerim iyiymis okuyacakmisim. okumasam pazarcilik ve hayvancılıkla ugrasip paraya para demezdim ah dedem be
Cevap sahibi1 yılBenim de anneannem sabahın köründe niye yoruluyorsun. Ben okumadım da ne oldu sanki. Oh keyfim yerinde derdi hep. Dinleseymişim keşke
- 1 yıl
olan olmus maziye takilmamak lazim. kayip yillari gidermek icin daha azimli calisirsin. benim motivasyonun ana kaynagidir
- 1 yıl
her sey rayina oturunca da keyfine bakarsin
1 yılMerhabalar hanımefendi
Doktor olmak istiyordum. Doktor oldum.00 Yorumla
1 yılAlmanca candır bende öğreneceğim yakında kursa başlayarak
00 Yorumla
1 yılHayalimde hep 5* otelimin olmasını isterdim. Nasipte ne varsa O
00 Yorumla
1 yılHayalimdeki işi yapıyorum mutluyum makine mühendisi 🦾
00 Yorumla
1 yılHayallerim gerçekleşmeden anlatmayı sevmiyorum.
00 Yorumla
1 yılHayalim model olmaktı, şu an ise teknik ressam olarak çalışıyorum.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 836 cevap paylaştı.
u 1 yılVeteriner Hekim olmak isterdim restoranda takılıyoz şimdi
00 Yorumla
1 yılYani Ben 10 tane üniversite bitirip Hayalimdeki işi yapıyorum zaten
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 309 cevap paylaştı. Bilgisayar mühendisliği istiyordum hep. Ama şu an işsizim :/
00 Yorumla
1 yılAşçılık öğretmeni ya da şef olmak istiyorum şu andada öğrenciyim
00 Yorumlahayalimdeki iş kendi kurduğum şirkette ceo ve cto olmak da zor ya bayağı ya imkansız gibi bir şey anestezi teknikeriyim :d
10 Yorumla
1 yılfutbolcu olmak istiyorum pilot oldum
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel olmalı ya pilot olmak 🥲
Gizli Üye(18-24)1 yılPsikolog olmak istiyorum hala ogrenciyim ama tam olarak ne istediğimi bende bilmiyorum cunku sıkıntılı atamasi olan bir bolumle zamanımı harcamak istemiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayalim: iç mimarlık
Yaptığım iş: ücretli öğretmenlik 😞
010 Yorumla- 1 yıl
Öğretmenler hep pişman sanırım bunu okuduğuna..
Cevap sahibi1 yıl@Feelinggoodd Hemde nasıl pişmanız birde ataması yüksek olan öğretmenlik okudum ben mezun oldum memuriyette tasarrufa gidildi normalde 3.000 alım oluyordu hemde iki kere
- 1 yıl
Çok üzücü.. genel olarak böyle maalesef okuduğuna değecek çok az bölüm var onlar da bitti neredeyse.
Cevap sahibi1 yıl@Feelinggoodd öyle ne yapmalıyım bilmiyorum evlenmeyi bile layık görmüyorum kendime biliyor musun adam akıllı mesleğim yok atanamadım diye
- 1 yıl
Sakın böyle şeyler düşünüp moralini iyice bozma. Evlenmenin mesleğinle hiçbir ilgisi yok ki, özgüvenin sarsılmış senin. İkisi çok ayrı şeyler. kendi ayakların üzerinde duruyorsun iyi kötü, bunu her zaman yap. İlla kendi işin kendi mesleğin olacak diye bir şey yok, çalışıp kazanıyor olman en güzeli. Evleneceğin kişi seni mesleğin için mi sevecek sanki? Böyle bir şeyi sen ister misin? Bence kimse istemez.. kendi değerini bil asla küçümseme kendini. Emin ol birçok kişi gönlündeki işi yapmıyor ya da kendi mesleğini. Takılma bunlara hayat kısa
Cevap sahibi1 yıl@Feelinggoodd Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için çabalamaya gayret ediyorum dediginiz gibi özgüvenim maalesef sarsıldı ama yinede toparlamaya çalışıyorum... 🌸🌸 Yorumunuz iyi hissettirdi böyle iyi insanların karşıma çıkması da sevindiriyor beni
- 1 yıl
Rica ederimm, kendine iyi bak sağlıcakla kal 🥰
Cevap sahibi1 yıl@Feelinggoodd sizde 🌸💐
- 1 yıl
Söylenmesi gereken her şeyi @feelinggoodd söylemiş zaten :) Allah önüne güzel kapılar açsın umarım çabalarının meyvesini alırsın kendine iyi bak💕
Cevap sahibi1 yılİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🌸💐
Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. İşim yok işsizim maalesef
12 Yorumla- 1 yıl
İnşallah mutlu olacağın bir iş bulursun
1 yılÇoğu insan hayalindeki işi yapmiyor. sorarsan hep yaptığı işi sevmiyor der😉
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayalim tip okumakti, hemsirelik okuyorum (hala öğrenciyim)
00 Yorumla
1 yılSelamlar turist rehberi olmayı ben de istiyorum hali hazırda mühendis olsam da 2 yıllık bölümünü bitirmem ayrıca sertifika almam yeterli olur mu sizce
02 Yorumla- 1 yıl
Hayır sertifka yeterli değil artık
- 1 yıl
2 yıllık bölümü bitirmek yeterli olabilir mi
Gizli Üye(30-35)1 yılSavcı veya hakim olmak isterdim. Polis memuruyum
00 Yorumla
1 yılBale öğretmeniyim hayalimdi zaten 5 yaşından beri bale yapıyorum çünkü.
10 Yorumla
1 yılVeteriner olmak istiyordum, operatör oldum
10 YorumlaGitarist olmaktı, satışçı oldum.
10 Yorumla
1 yılHayalimdeki iş tasarımcı olmaktı, mühendis oldum
10 Yorumla
1 yılTicaretle uğraşmak istiyordum yapıyorum şükür
10 YorumlaMühendisim hep de mühendis olmak istedim
10 YorumlaTasarımcı olmak istiyordum ev hanımı oldum
26 Yorumla- 1 yıl
Mutluysan eğer o da çok güzel :) eğer hala hayalinde varsa umarım gerçekleştirirsin 🌸
- 1 yıl
Yaa ben de dikiş biliyorum biraz hatta heveslendim makine aldım ama hemen sonuç bekleyen bir insan olduğum için sabırsız davramdım beceremedin
- 1 yıl
Yaa kendini geliştir butik aç modest elbiseleri uyguna satarsan ilk müşterinim 😅
Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı. Hayalimdeki işi yapıyorum
10 Yorumlaşu an hayalimdeki polis veya veterinerlik
Ama hayal hayalde kalır maalesef...00 Yorumla
1 yılHala geç değil. Hobi olarak gerceklestirebilirsin hayalini
00 Yorumla
1 yılGrafikerlik yapmak istiyorum ama şu an üretim yönetiyorum
00 Yorumla
1 yılHayalimdeki iş müzikle uğraşmak gerçekte de ürün tanıtıyorum
05 Yorumla- 1 yıl
Müzik ile ilgili olmak çok güzel, eğer geçmişte müzik kanınıza entegre olmuşsa ve ruhunuzda da varsa bundan geçmenizin mümkünü yoktur. Bende bas gitar, akustik gitar ve keman çalıyorum. Evet bende sizin gibi mesleki olarak müzik sektöründe değilim fakat içimde bir yerlerde her daim yatıyor. Fakat yinede zaman zaman bazı gruplarda veya programlarda bas gitar çalıyorum. Sizde işiniz dışında vakit buldukça müziğe yönelebilirsiniz. Bu arada müziğin neresindesiniz,
- 1 yıl
Ben şarkı söylüyorum sesimi çok beğeniyorlar
- 1 yıl
Çok güzel, neler dinliyor ve neler söylüyorsunuz. Enstrüman çalmayı düşünmediniz mi,
- 1 yıl
Mikrofon aldım kendime bazen söylüyorum müziğin neresinde derken
- 1 yıl
Şarkı söylemeniz de çok güzel. Ben sadece şarkı söylediğinizi bilmiyordum, müziğin neresindesiniz derken bir enstrüman mı yoksa vokal mi bunu bilmek açısından sordum. Bence müziği yine de bırakmayın. Farklı bir sektörde olabilirsiniz ama her zaman da devam ettirebilirsiniz. Bende zaman zaman pop ve rock bazen de özgün tarzlarda gruplarda bas gitar çalmaya devam ediyorum, bu benim için vaz geçilmez bir haz.
Gizli Üye(25-29)1 yılpsikolog olmak istiyordum arapça öğretmeni oldum
26 Yorumla- 1 yıl
Bana Arapça öğretir misin
Cevap sahibi1 yıl@EvcimenOkuz hep öyle derler
- 1 yıl
Ne derler
Cevap sahibi1 yıl@EvcimenOkuz bana arapça öğret
- 1 yıl
Öğret o zaman sen de 😄
Cevap sahibi1 yıl@EvcimenOkuz aynen kardeşim
1 yılTürkiye de bir dakka durmam almanca bilseydim
02 Yorumla- 1 yıl
Her şey dil bilince olmuyor maalesef
- 1 yıl
evet biraz alt yapı şart bunlarda ekonomiye dayalı tabikide
Gizli Üye(30-35)1 yılEvhanimi olmak istiyordum , fabrikada çalışıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDoktor olmak istiyodum inşaat mühendisi oldum aq
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAkademisyen olmak istiyordum, akademisyenim
10 Yorumla
1 yılIch versuche auch Deutsch zu lernen 🤔😊
00 Yorumla
1 yılDoktor olmak istedim, öğretmen oldum.
00 Yorumla
1 yılKaptan olmak istiyodum çalışıyoz işte
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri