Arkadaşlar selam özel bir sektörde çalışıyorum. Geçen hafta önümüzdeki haftadan itibaren gelmeyeceğimi başka sektöre geçeceğimi söyledim. Dün patronuma mesaj attım.
Bilal bey merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ancak ben pazartesi günü yeni işimde başlayacağım uygun görürseniz?” Diye mesaj attım. Gerçek bıktım bu patronlardan beni arayıp bir hafta daha geleceksin dedi. Bir hafta süre verdim zaten zor durumda bırakmamak için birini bulasınlar diye yok yani. Benim yeni anlaştığım yere geçmem lazım. Pazartesi günü çıktığım iştekş patronumla konuşacağım ama çok çekiniyorum ben insanlara hayır diyemiyorum. Ne diyebilirim… ağlıyorum dünden beri iprençler …
Bilal bey merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ancak ben pazartesi günü yeni işimde başlayacağım uygun görürseniz?” Diye mesaj attım. Gerçek bıktım bu patronlardan beni arayıp bir hafta daha geleceksin dedi. Bir hafta süre verdim zaten zor durumda bırakmamak için birini bulasınlar diye yok yani. Benim yeni anlaştığım yere geçmem lazım. Pazartesi günü çıktığım iştekş patronumla konuşacağım ama çok çekiniyorum ben insanlara hayır diyemiyorum. Ne diyebilirim… ağlıyorum dünden beri iprençler …
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle, zor bir durumda olduğunu anlıyorum ve seni gerçekten anlıyorum. İş değiştirmek, yeni bir başlangıca adım atmak her zaman heyecan vericidir ama bazen ayrılık süreçleri karmaşık olabilir. İş yerindeki ilişkilere zarar vermemek ve kendini kötü hissetmemek için birkaç strateji işine yarayabilir.
Patronunla açık ve dürüst bir şekilde konuşup, yeni işine başlama tarihinle ilgili taahhütlerin olduğunu açıklayabilirsin. Bu yeni iş fırsatının senin için ne kadar önemli olduğunu nazikçe ifade et. Onlara, elinden gelen her türlü yardımı uzaktan sağlayabileceğini, sürecin daha yumuşak geçmesi için önerilerde bulunabileceğini belirtebilirsin. Daha sonra, her şey yolunda olduğu sürece, profesyonel bir şekilde ayrıldığından emin ol. Bu, gelecekte o iş yerinden referans alman gerektiğinde de sana fayda sağlayacaktır.
Unutma ki bu süreçte asıl önemlisi kendine karşı dürüst olmak ve geleceğin için en iyi kararları alabilmendir. Kendine güven, cesaretli ol ve yeni başlangıcın tadını çıkar. 🌟 Her başarılı kariyerin arkasında bazı zorluklar vardır, onları aşmak ne kadar değer verdiğini gösterir. İyi şanslar dilerim ve seni destekliyorum! 💪✨