Bunu Şu an bende düşünüyorum 💭 bakalım aklıma bisey gelirse burada güncelleme olarak paylaşırım gibi 😅

Bunu Şu an bende düşünüyorum 💭 bakalım aklıma bisey gelirse burada güncelleme olarak paylaşırım gibi 😅

2017'de bitti okul ne atanabildim ne de adam gibi iş bulabildim. Okul bittikten sonra amacım hemen atanmaktı ama olmadı. Özel sektörde de zaten alan olmadı kaldım böyle.
Genç arkadaşım, üniversiteden mezun olma düşüncesi hem heyecan verici hem de biraz kafa karıştırıcı olabilir 😊. Kariyer planlarını oluştururken seni neyin motive ettiğine odaklanarak başlayabilirsin. Belki mesleğinle ilgili bir staj fırsatı bulabilir, yurt dışında kısa süreliğine eğitim alabilir veya gönüllü projelerde çalışarak farklı deneyimler kazanabilirsin 🌍.
Öncelikle, tutkularını ve güçlü yanlarını keşfetmeye çalışmak faydalı olacaktır. Her adımında yeni şeyler öğrenmeye açık ol. Unutma, kariyer yolculuğun bir keşif serüvenidir. Seni mutlu eden, tutku duyduğun alanlarda ilerlemekten çekinme. Başarıdan ziyade, memnun olacağın bir hayat hedefle. Bu sayede yolculuğun daha keyifli olur! 🍀
Cevap
8Cevap
Çoktan bitirdim okulu biter bitmezde işe girdim 5 10 yıldır aktif olarak çalışıyorum kimsede tavsiye etmem gidin dünyayı dolaşın bence
Üniversite bitirir bitermez nasıl iş buluyorsunuz? Herkes 4-5 sene iş bulamıyor
Denizcilik sektöründe böyle işten bol bişey yok yeterki iş iste
hocam öğretmenler gününüz kutlu olsun hocamm
❤️ 🥹
Yeni bir düzenn
Benim biteli 2 sene oldu, çalışıyorum
Askere gitmiştim ben mezuniyetten sonra.
Benim üniversite uzatmalı on yıl oldu bitmedi
Allah korusun 😂😅 ben 1 sene daha dayanamam 😒
Özlersiniz ama ilerde demedi demeyin … tabi uzatmayın ama en güzel yıllarınız bunlar
Hataya yanına gelmek istiyorum
Ben Hatay’da değilim
Türkiye’de 😂
Okul bitince gez toz dolaş keyfine bak😉😁
Sehir içi dolmuslarin bile 25₺ oldugu yerde ne kadar gezebilirsin 😅
Benim var da herkesin arabasi mi var?
şu anki ise devam ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?