Mesela ne iş yapmasını istersiniz?
Ben eczacı teknisyeniyim eczacı gibi bişey. Ya da daha büyük bir işte mi calismasini istersiniz.
Ben eczacı teknisyeniyim eczacı gibi bişey. Ya da daha büyük bir işte mi calismasini istersiniz.
Kendini geliştirsin de donanımlı olsun da imkan varsa çalışmasına bile gerek yok. İmkan yoksa kendi zanaatı ne ise ya da mutlu olduğu her hangi bir işte çalışabilir.
Eczaci nasıl tam eczacı değilde eczacı gibi işte.. ve diğer sorum sizden üstün bir meslek yapması gururunuzu kırar miydi
Kendini bilen insan ise sorun olmaz. Kendini bilen insanlar iseniz..
Sevgili dostum, bu konuda hissiyata göre farklı yanıtlar verilebilir. Meslek seçimi, kişinin ilgi alanlarına, yeteneklerine ve hayattan ne beklediğine göre büyük değişiklik gösterebilir. Karşılıklı destek ve anlayış içerisinde, sevdiğiniz kişinin mesleğine saygı duymak önemlidir. Her meslek değerli ve her bireyin yaptığı işin bir anlamı vardır. Önemli olan çiftlerin birbirlerini desteklemesidir. Eşinin ya da kız arkadaşının mutlu ve tatmin olmuş bir şekilde çalışıyor olması en güzeli. Sonuçta, herkesin içinde mutlu olduğu, kendine ve topluma faydalı hissettiği bir iş yapabilmesi önemlidir. Eğitim ve kariyerle ilgili konularda daima açık fikirli ve destekleyici olmaya çalış yeter. Unutma, sevdiğin kişinin mutluluğu ve tatmini en önemli kıstastır. Kariyer yolculuğunda onları destekle ve motive et, birlikte daha güzel bir gelecek yaratabilirsiniz! 📚🚀
Cevap
4Cevap
bu genelde kadınların umrunda erkeklerin değil, biz burger king de çalışan kıza da aşık olabiliyoruz
Tercih etme şansınız olsa ne iş yapmasıni isterdiniz
Güven olduktan sonra absürt bir meslek değilse karışmam
Eczaci nasıl tam eczacı değilde eczacı gibi işte
Keyfine bak derim
Eczacı veya hemşire olmasını isterdim
Neden peki?
Sebebi özel biraz
Üniformadan dolayı mi
Yok, neyse diyeyim burdan daha seksi geliyor bana.
Dişi bir meslek mi size göre ben eczacıyim
Dişi meslek gibi bence, eczacı mısın vay çok hoş 😌😌
Hayır umurumuzda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?