Sizce en iyi film ve reklam ajansları hangisi
IMC ajans mı? Myfilm Ajans mı? MAYADROOM Ajans mı? Yardım edin?
IMC ajans mı? Myfilm Ajans mı? MAYADROOM Ajans mı? Yardım edin?
Hepsi dandik çekimleri öne sürerek para sızdırır.
Ajanslar gideni geleni manken ya da oyuncu yapamaz , bunun üniversitesi var sinema tv diye ya da güzel sanatlar diye , bunlarda gerekli alt eğitimleri alan insanlar arasından ve avukatlar aracılığı ile iş yaparlar.
Diğerleri ne olur dersen , umut peşinde başlarına gelecek çok şeye razı olabilirler. Kaldı ki piyasanın eskileri bile artık bunlara güvenmiyor. Bu haberi oku , gerçektir ve kaset sayısına dikkat et
https://arsiv.sabah.com.tr/2001/11/13/g04.html
Bu sana dikkatli olman ve neon ışıklarına kapılmamanı anlatamazsa , başarılar dilerim artık..
Mayadroom da kaydım gar ve gayette memnunum tavsiye ederim.
Çağırdılar mı? Yani bir yerdeoynadın mı reklamlarda?
Deneyimsizleri de çağırıyolar mı çok? Sen deneyimlimiydin?
Imc Ajans ve Mayadrom Ajans duyduğum ajanslar. Ama çalışma sistemleri nasıldır hangi işlere gönderiyorlar bilmiyorum. Neşe Erberk ve Dora Cast Ajans iki ajansta da benim kaydım var. Dora Cast Ajans daha yayına girmediği için markasını söyleyemeyeceğim ünlü bir markanın reklam işine gönderdi. Ücretimi de aldım çok memnun kaldım. Size de tavsiye ederim. Internet sitelerinden Dora Cast Ajans yaparak başvurunu yapabilirsin. Oradan yetkililer değerlendirip 3-4 gün için dönüş yapıyorlar.
benım kaydım vardı castta ama hıc cagırmadılar paramı aldılar haram zıkkım olsun onlara ama ınsıgramdan cok arastıdım setroom ajans dıe bı yer buldum sonrasında gıttım guler yuzle karsılandım ve menejerle konustum bıre bır kayıt oldum 1 hafta sonra benı cagırdılar Ankara nuhun makarnası oynadım
Mayadroom ve IMC uzun zamandır piyasada olan ajanslar bunların yanında Dora Cast Ajans'ı da tavsiye ederim. Hem iş ahlakları hem de iş yoğunlukları var ve kesinlikle güvenilir. Araştırmanı iyi yapmadan her ajansa inanma...
Cevap
2Cevap
Eğer gerçekten işini düzgün yapan bir ajans arıyosanız Dora Cast Ajans ya da Erberk Ajans doğru seçim olur...
ben setroom ajansa kaydoldum 1 hafta sonra reklam projelerıne cagırdılar cok guvenılır ınsıgramdan gordum bende cok arastırdım ve Ankara nuhun makarnasına gıttım
En iyi ajans kişinin yüzü ve fiziğidir..
Ne alaka sana ajans soruyorum bana ne diyosun
Bende diyorum ki kardeş ajans önemli değil önemli olan kendinde olan yoksa hepsi ajanstir..
Piyono ajans guvenirmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar