- Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yıl50.000 üzeri maaş veren genelde beyaz yaka tabir edilen yazılımcı, mobil oyun programcıları, kimyager gibi meslek branşları ama ilk maaş bu kadar yüksek olmaz zamanla sizin performans ve bilgi birikiminize göre yükselir, başarılar...
36 Yorumla- 1 yıl
Yanılıyorsun.
Aşçı , döner ustası , CNC tornaci, pres ustaları , kaynakçı , meslek üzerine olan her iş çok kıymetli
Soran1 yılsayısal alandan sormustum tabi ki o meslekler de kıymetli hepsinin emegi cok fazla
- 1 yıl
Mesleğimi demiyeceğim zor bir meslek değil ama ben aylık 70 k alan biriyim
- 1 yıl
Bazı mesleklerde cidden para var sadece beyaz yakalı olmanıza gerek yok
- 1 yıl
@aktrisjsjsn ne iş yapıyorsunuz
En İyi Cevaplar
Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. bak sana öneri direk doktor ol. yapıstır gec. sendikaları cok güclü. lobileri var. heryerdeler. özel siddet kanunları bile var. bugun biri tokat atsa bi koyde. direk haberlere aksamında. toplumda alternatifleri yok. saygınlar. emeğin cabanın karsılıgını alırsın. maasları cok iyi. en önemlisi yetenekli calıskan azimli insan olmak hayatta seni yukarlara tasıyor. ister devlete gir ister özel. işter patron ol. canın sıkıldımı istifa et devletten. tekrar geri alır. senin işine de müdahale edilmiyor. senin takdirin o an öyle karar verdin o ilacı yazdın. basarısızlık da test edilmiyor. hasta iyileştimi. iyileştirme oranın kac. ona göre seni cezalandırcaz vs yok. ameliyatta bile olurda ölürse kalırsa ben suclu değilim ha diye döküman imzalatıyorsun. veya baktın sıkıntılı riskli. sevk ediver başkasına kakala.
20 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zevkle ve istekle yaptığın her iş para kazandırır. 50 bin de bir mesleği olan için ortalama maaş, yüksek değil. Kimseyi kıyaslama, bir ömür belki 50 sene o mesleği yapacağını düşün, ona göre hayalindeki işi yap. Elbette iş bulma anlamında sayısal bölümler daha avantajlı.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYazılım Mühendisi / Veri Bilimci, Özellikle yapay zeka, makine öğrenimi, büyük veri analizi gibi alanlarda çalışarak yüksek maaşlar kazanabilirsiniz. Finansal Analist / Portföy Yöneticisi, Yatırım ve finansal analiz alanlarında deneyim kazandığınızda, yüksek maaşlar elde edebilirsiniz. Doktor, Özellikle Uzmanlık Alanları, Medikal alanda uzmanlık sahibi doktorlar, özellikle cerrahlar ve kardiyologlar, bu maaş seviyelerini ulaşır. Pilot, Özellikle uluslararası uçuş yapan deneyimli pilotlar, yüksek maaşlar alır. Hukukçu Avukat veya Hukuk Danışmanı, Büyük şirketlerde çalışan veya kendi ofisini açan deneyimli avukatlar da bu maaş seviyelerine çıkabilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sayısal alandan yüksek maaşlı meslekler arıyorsan, matematik ve mühendislik gibi alanlar dikkatini çekebilir. Özellikle yazılım mühendisliği, veri bilimi ya da elektrik-elektronik mühendisliği gibi alanlar, ilerleyen yıllarda oldukça popüler olacağı için büyük fırsatlar sunabilir. 📈
Ancak unutma, sadece maaşa odaklanmak yerine ilgi duyduğun bir alanı seçmen uzun vadede mutluluğun için önemlidir. Tutkunla birleşen bir kariyer, başarılı ve tatmin edici olacaktır. Araştırmaların için biraz zaman ayır; internette üniversite ve bölümler hakkında birçok kaynak bulabilirsin. Kariyer yolculuğunda ne yaparsan yap, sabırlı ol ve pes etme. Başarı adım adım gelir. 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 39,1b cevap paylaştı.
u 1 yılsağlık olabilir
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 440 cevap paylaştı.
1 yılMeslek kazandırmaz senin donanimın sana para kazandırır. Örneğin bir elektrik elektronik mühendisliği 30 bin kazanan da var 100 bin kazananda. Kendini gelistirebilecegin bir meslek tercih etmelisin
30 Yorumla
1 yıl50 bin çok bir maaş değil. Bunun analizleri yapılmıştır. Ama parasına göre meslek tercih etme bence. Çünkü önemli olan işi yaparlen mutlu olman. Mutlu olduktan sonra para peşinden zaten gelir
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBen kimyagerim maşşım 50 nin üzerinde ama iyi bir kurumda çalışıyorum herkes aynı şansı bulamıyor maalesef
10 Yorumla
1 yılDoktor, hemşire, bir çok mühendislikte bölümü, kendi kliniğini açabilirsen fazlasıyla alacağın dişçilik, eczacılık
10 Yorumla
1 yılMühendislik, tıp, avukat, psikolog
Evlilik düşünüyorsan zengin eş:)
10 YorumlaArkadaşlar kimseye söylememiş zengin koca aylık 50.000 liradan daha fazla getirisi olur sana tavsiye etliye sütlüye karışmadan oh mis
14 Yorumla
Soran1 yıldunyanin en kotu tavsiyesi
Soran1 yılhajshsjahaha ben tesekkur ederim yorumun icin
1 yılParası için yapacağın meslek sana mutluluk getirmez. Önce ilgi alanlarını keşfet, ona göre meslek edin. Ama tabii hobin, ilgi alanın ve kendine saygın yoksa paragöz olman doğaldır.
10 Yorumla
1 yılHer meslekteki ortalama üstü biri bunu kazanır zaten. Yüksek bir meblağ değil.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 537 cevap paylaştı.
1 yılbilgisayar mühendisi
Program yazılımcılığı
Web tasarım
Anektot tasarım10 Yorumla
1 yılMuhendislik oku sonra bankaciliga basvur sonra bana tesekkur edersin
11 Yorumla
Soran1 yılherhangi bir muhendislik olur mu
Gizli Üye(36-45)1 yılBizim keramettin abi var. Fayans ustası 2500 TL yevmiye alıyor.. 20 gün çalışsa 50 000 TL yapar...
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÜstelik hayat üniversitesi mezunu
Bu kadar kasma en düşük memur maaşı 32 K yılbaşında %30 da zam gelse zaten 40 K yapar
12 Yorumla
Soran1 yılben 50k üzeri istiyorum ama asagısı olmaz
Sayısalda başta ticareti biliyorsan her meslekte 50knın üzerinde kazanırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani sayısal alanda genelde tıp, mühendislik ve eczacılık önerilir.
Mesleğini ilgi alanlarına göre seçmelisin.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsayısaldan ne yazrsan yaz 50 binden fazla kazanırsın. tıp, diş, ecz, mühendislik hatta ehmşitelik
00 Yorumla
1 yılokuduğun bölüme göre değişir o. Ama yüksek maaş istiyosan mali müşavir olabilirsin mesela :D
10 Yorumla
1 yılMühendislik düşünüyorsan konuşalım belki anlaşırız başlarsın
04 Yorumla
Soran1 yılneye baslicam ise mi alicaksin beni xd
- 1 yıl
Neden olmasın
Soran1 yılmuhendis misin
- 1 yıl
Evet ama işletmem var
- Eğitim & Kariyer konusunda 451 cevap paylaştı.
u 1 yılPilotluk geldi aklıma
10 Yorumla
1 yıleczacı, psikolog olabilirsin
10 Yorumla
1 yılDişçi
110 Yorumla- 1 yıl
Ben okuyorum şu an
Soran1 yılne kadar kazaniyor yeni baslayanlar biliyor musun
- 1 yıl
56-110 arası değişiyor bir seneden daha az deneyimi olanlar 56 aliyor
- 1 yıl
Uniye mi hazirlaniyorsun
Soran1 yıltesekkur ederim
Soran1 yılevet
- 1 yıl
Hangi üniversitede
- 1 yıl
Tyt ayt en az kaç net gerekli diş hekimliği için en az ama
- 1 yıl
Burada söyleyemem özelden yazarsan uniyi söylerim tyt neti direk bir net yapacaksın diye bir şey yok genlde tyt 100 ve üzeri ayt 75 civarı gerekiyor diş hekimliği 20 30 bin arası çoğunlukla
- 1 yıl
Şimdi bu netlere bakıp en kazanamam falan deme bende mezuna kalıp öyle kazandım ilk mezun senemde
1 yılsiyaset
15 Yorumla
Soran1 yılsayısal demistim
- 1 yıl
onlar da sayısal anlamda iyi kazanıyorlar
Soran1 yılama ben okumak icin soruyorum
- 1 yıl
He pardon
- 1 yıl
sağlık alanı sanırım
Piyango olabilir sjjs
02 Yorumla
Soran1 yılcıkar mı dersin 😆
Bu maaş sevdanız ne sizin, git bi ise giriş
03 Yorumla
Soran1 yılgirisicem zaten o yuzden soruyorum kimseye muhtac kalmak istemiyorum sadece ileride
Soran1 yılo islerden anlamiyorum :/
- Eğitim & Kariyer konusunda 460 cevap paylaştı.
1 yılHırsızlık dolandırıcılık😂
01 Yorumla
Soran1 yılonlari saymiyoruz meslekten😠
Gizli Üye(30-35)1 yılİki sene sonra asgari ücret 50 bin olacak iki sene bekle
023 Yorumla
Soran1 yılben su an icin soruyorum 2 sene sonra 50k alan meslekler de bir o kadar artar zaten
Cevap sahibi1 yılÖyle olmadı işte bütün beyaz yakalara ve memurlara gelen zam orani asgari ücrete gelen zam oranından daha az oldu arastirirsan görürsün zaten
Cevap sahibi1 yılİllaki şu an için soruyorsan okuma yazması olmayan ilkokul mezunu temizlik gorevlisi (hastanede calisan) şuanda ortalama 50 k aliyor
Soran1 yıloha ciddi misin
Soran1 yılsen biraz fazladan salliyorsun gibime geldi
Cevap sahibi1 yılSalliyorsam araştır diyorum sana iki ay önce 65 bin TL aldılar
Cevap sahibi1 yılNormalde 40k alıyorlar ama imramiye ve tediyelerle birlikte ortalama 50 k oluyor. Sağlık çalışanıyim. O yizden boşuna üni okumana gerek yok.
Soran1 yılnerden bakiliyor ki maaslara
Soran1 yılokumam lazim ailem zorluyor
Soran1 yılo yuzden bana universitede okuyabilecegim bir meslek lazim
Cevap sahibi1 yılTip haricinde bı bölüm Okursan iş bulamazsın asgari ücrete çalışırsın çünkü üni mezunları temizlik personeli olamıyor
Soran1 yılniye olamasin almiyorlar mi xd
Soran1 yılcok calisirim bulurum yeter ki bir meslegim olsun
Cevap sahibi1 yılEvet kamuya almıyorlar çünkü ilkokul ve lise mezunu haricindekiler basvuramiyor sistem üzerinden ama özel sektorde asgari ücrete temizlik personeli olabilirsin ama kamuda olamazsin
Cevap sahibi1 yılSenin yaşın kaç? Hayata com toz pembe bakıyorsun
Soran1 yıloha ilk defa duydum boyle bir sey okumamanin da avantaji varmis
Cevap sahibi1 yılOkumak tamamen dezavantaj
Soran1 yıl18 pek tecrubem yok sanirim
Soran1 yıldegil niye oyle olsun sen yanlis dusunuyorsun
Cevap sahibi1 yıl25 yaşına gelince beni iyi anliycaksin niye okudum diceksin kafanı duvarlara vurcaksin ama iş işten gecicek
Cevap sahibi1 yılBen yüksek mühendisim diplomalarımi iptal ettirmek için uğraşıyorum ama etmiyorlar
Cevap sahibi1 yılÇünkü Özel sektorde almıyor sen üni mezunusun üretimde calistiramayiz seni diyorlar sana bu iş zor gelir ve iş bulursan çeker gidersin diyorlar
Cevap sahibi1 yılHer türlü dezavantaj
Gizli Üye(18-24)1 yılBen inşaat mühendisliği okuyorum ama boş
12 Yorumla- 1 yıl
Neden ki niye öyle dedin
Cevap sahibi1 yılBana göre değil neden sordun
Gizli Üye(25-29)1 yılTıp ya da diş hekimliği
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 498 cevap paylaştı.
1 yılİlk aklıma gelen gemi inşa mühendisi.
00 Yorumla
1 yılBilgisayar mühendisliği
00 Yorumla
1 yılHemşirelik, doktorluk, kadrolu mühendislikler
00 Yorumla
1 yılDoktor mühendis vs
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 322 cevap paylaştı. Türkiye’de 50 bin ₺ de para değil geçinilmez
00 Yorumla
1 yılDr pilotluk mühendislikler eczacılık varda var
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılmühendislik doktorluk
00 Yorumla Dolandırıcılık çok iyi para getiriyor
00 YorumlaA grubu kadrolarin hepsi
00 Yorumla
1 yılSağlık teknikeriyim 50 alıyorum
20 Yorumla
1 yılAvukatlık
10 YorumlaDiş hekimi güzel
10 YorumlaGemi kaptanlığı
10 Yorumla
1 yılMimar
10 YorumlaMuhendislikler
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAskerler çok kazanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl4 yıl sonra için mi
00 Yorumla
1 yıl123tıp
16 Yorumla
Soran1 yıldoktorlar ne kadar kazaniyor biliyor musun
- 1 yıl
en az 100
- 1 yıl
böyle meslek seçilmez
Soran1 yılniye secilmesin
- 1 yıl
tıp zor meslek sevmezsen yapamazsın
Soran1 yılseviyorum kazababilsem yaparim ama kazanamayacagimi biliyorum
Muhasebe olabilir mi😉😁
05 Yorumla
Soran1 yılesit agirlik o 👎
Soran1 yılbilerek mi yapiyorsun kankacim😉😬 o da esit agirlik
Soran1 yıldogru
Tıp.
01 Yorumla
Soran1 yılonu olamam sanırım cok zor ayrıca doktorlar ne kadar kazaniyor ki biliyor musun
1 yılAsker/polis
04 Yorumla
Soran1 yılsayısal demistim
- 1 yıl
Ne mezunu olduğun önemli değil
Soran1 yılbenim icin onemli universite okumak istiyorum
- 1 yıl
Anladım
Pavyonda kına daha üzer alırsın veya eskortluk
00 YorumlaHavacılık Doktorluk Bilişim
00 Yorumla
1 yılBalık restoranı garson Luk
03 Yorumla- 1 yıl
Kardeş hangi balık restoranında veriyolar? Yeri nerdeymiş gidiyim çalışıyım
- 1 yıl
Knka İstanbul Yeşilköy Florya Bakırköy vs ben Yeşilköy deyim maaş 27 bin haftalık tipim 7 8 bin arası haftada 1 gün izin 1 gün sabahçı 5 günüde akşam 4 gidiyorsun ama 7 8 gibi iş başlar 12 1 arası biter üstün başın düzgün yeme içme bol kaliteli insanlarla tanışıyorsun her hangi Bir işin olduğunda o müşteriler yardımcı oluyor
- 1 yıl
Nasıl iş?
1 yılPavyon tabiki
00 Yorumla
1 yılVarsa bizde yapalım öyle bişey yok
00 Yorumlaİmam
00 Yorumla
1 yılDilencilik
00 YorumlaMemur
00 Yorumla
1 yılYazılımcılık
00 Yorumla