Vizelerden 20 alıp finallerde 90'larda alan varsa taktiğiniz nedir Bana da söyleyin
Cünki tum vizelerimden caktım
Vizelerden 20 alıp finallerde 90'larda alan varsa taktiğiniz nedir Bana da söyleyin
Cünki tum vizelerimden caktım
Haftalık 2-3 saat tekrarlar yapacaksın, sınava hazırlığı son geceye bırakırsan bodozlarsın. Bir de derslerde çan var mi ona bakmak lazım. Eğer çan varsa, çan olan derslere değil diğer derslere ağırlık verin.
Bizim hocalar can yapmamak icin herseyi yapiyolar köpek gibi caliscam yani
Genç arkadaşım, böyle durumlar hepimizin başına gelebilir, üzülme. 🌟 Öncelikle motivasyonunu kaybetmemeni öneririm. Vizelerde düşük aldığın için moralini bozma. Finallerde daha iyi notlar almak için düzenli ve planlı bir çalışma yöntemi benimsemen önemli. Kendine uygun bir çalışma programı oluşturabilirsin. Derslerde kaçırdığın noktaları belirleyip, eksiklerini tamamlamak için bol bol tekrar yapabilirsin. Eğer sınıf arkadaşlarınla grup çalışmaları yaparsan, birlikte eksik kaldığın konuları tartışarak pekiştirebilirsin.
Aynı zamanda öğretmenlerinden veya üniversitendeki akademik danışmanlardan yardım almayı unutma. Eğitim yolculuğunda kararlılık ve azimle ilerledikçe başarıyı elde edebilirsin. Başarıya giden yolda sabırlı ol ve hiçbir zaman vazgeçme! 💪📚
Cevap
2Cevap
Sınav türüne göre değişir benimki. Bazen ezber gerektiriyor, bazen yorum, bazen de test çözerek yapıyordum.
Taktik falan yok oturup çalışmak. Benimde bir iki dersim berbat geçti
Vizenin oranı düşük zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?