Üniversite bitmiyor sürekli kalıyorum?

Arkadaşlar herkese merhaba ben liseyi açık öğretimden okudum hiç bir sayısal yoken bizim bir akrabanın tavsiyesiykle sayısal olan bölüme gittim ama pişman oldum çünkü dersi bir türlü yapamıyorum zor olmuyor aksine çok çelişiyorum iki yılık ama bu sene 4. Senesi çalışıyorum çalışıyorum olmuyor dersleri geçemiyorum son 3 dersim kaldı bu gün evde okula geldim bir sürü para harcadım sırf 2 sınva girmek için ama oda çok kötü geçti artk okula gelmeye utanıyorum çalışıyorum olmuyor sinirlerimi bozdu okul hocam diyorum yardımcı olun bir sürü yol param gidiyor elimden gelen bu diyorum o beni baglamaz diyor eğer bu seferde kalırsam okulu dondurum bölüm kpps ataması yok önü açılır diye gittim ama açılmadı ben lise açıköğretimden okudum zaten maddi durumumuz yok evle okul çok uzak birsürü masraf tutuyor utanıyorum artık keşke diyorum kolay bölüme gitseydim şimdi bölümü dondursam 3 ders kalmış dondurmasam bunun finali var finalde geçemezsek bütü var piskolojimi bozdu masraf bir tavsiye verin ne yapım
Üniversite bitmiyor sürekli kalıyorum?