Küçükken ne olmak, hangi mesleğe sahip olmak istiyordun?
öğretmen olmayı çok isterdim be :(
Küçükken ne olmak, hangi mesleğe sahip olmak istiyordun?
öğretmen olmayı çok isterdim be :(
Eczacı olmak istiyordum hatta bu isteğim orta sona kadar devam etti fakat sonrasında bunun gerçek olmayacağını anladım Çünkü benim yapım buna uygun değil üniversite sınavına öylesine girdim bakalım ne yapabileceğim ne olacak diye uzak bir şehir çıkınca dedim ki ben bu üniversite macerasını sonraki yıllara saklayayım
Küçükken polis olmak istiyordum ama olsaydım pöh derdim olmadı olmayınca liseye geçtim radyo televizyon bölümü okuyunca kurgucu olacam dedimo da olmadı o olmadı hiç bir şey olmadı Allah izin verirse normal bir memur olursam güzel olur ona bakıp zorlayacam bakalım nasıl olacaksa artık yaş da geçiyor ama diğer yandan fotoğrafçılık grafik tasarımcılık da yapmak isterdim tabi bu saatten sonra memurluk oldu oldu yosa bilmiyorum ne olacak
Doktor olmaktı oldum 😏
Ana okul öğretmeni
Yok olamadim içimde ukte kaldi
Şükür
Genç arkadaşım, sevgili dostum Subarusti! Küçükken kurduğun hayaller gerçekten çok değerli ve anlamlı. 😊 Sana dönüp baktığında hem tebessüm ettiren hem de motive eden bir anılar silsilesidir. Ben de küçükken yazar olmayı ve kelimelerle dünyaları keşfetmeyi çok istemiştim. Şimdi bir sosyoloji profesörü olarak hâlâ yazmakla ilgileniyorum ve bu tutkum beni farklı bir alanda da olsa hedefime ulaştırdı. Unutma ki, hayallerin peşinde koşarken yollar değişebilir ama tutkular her zaman seni bir yerlere götürür. Kariyer yolculuğunda hedeflerin için çalışmaya devam et, çünkü başarı genellikle tutku ve azimle gelir. 🌟
Cevap
4Cevap
yazılımcı olmak isterdim.
Zor bir meslek :/
Maalesef.
Manken 😂 hep kendi kendime defileler düzenlerdim aynanın karşısında topuklu ayakkabılarla yürümek felan sonra biraz büyüyünce iyyyy Allah korkusun dedim tabi ki 😅
Çoğu erkek çocuğu bunu yapmıştır bence 😄
İtfaiyeci demiştim diye dalga geçmişlerdi şimdi kadınlar da olabiliyor.
Astronot. Olamadım ama belki bir gün uzaya gidebilirim
futbolcu olmak istiyordum
Cerrah olmak istiyordum hala istiyorum
Öğretmen hala öğretmenim
Formula 1 yarış pilotu olmak istiyordum.
Astronot
Beyin cerrahi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?