Her şeyi ben yapmiycam sonuçta bizde kına nişan kız tarafına düğün erkek tarafına aittir. Eşya olarak da sadece salon takımını erkek alır gerisini kız alır. Beyaz eşya mobilya vs... buna rağmen 530 tutuyor ne 1 milyonu😅
Bence de yapılmalı. Hatta çok önemli. Tatile sonra da gidilir. Düğün bir daha olmaz. Gereksiz olduğunu düşünmüyorum ben. Öyle düşünenler istemeyenler var diye sordum. Sırf düğün istediği için ayrılanlar var. Başta konuşulmalı demek ki. Umarım düğün kalkmaz birkaç yıla 😂
Öylesine cevap olsun diye işte😅 Bu arada düğün mevzusundaki görüşüne cidden şaşırdım genelde erkekler istemez düğün falan. Umarım çoğunluk istiyordur böyle 😂
Mühendis olmak hep isterdim ama bir yandan da sağlık isterdim. Atama iyi diye vaktinde sağlık seçtim. Mesleği seviyorum da mühendislik de bitirsem fena olmazdı
Daha üniversiteye başlarken çalışmaya başladım zaten. 2 yıl çalıştım aşırı değildi ama temelim de iyidi zaten. Onlisans okumuş olabilirim ama o zaman çoğu bölüm geldiği halde anestezi yazmıştım
Zaten anesteziden atandım ebeyle aynı maaşı alıyoruz hemen hemen. 2. bolumu öylesine okuyacağım. Yani çalışmayı düşünmüyorum. Atama önemli değil o yüzden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Otur çeyiz yap evde kalacan
Ne alaka 😂
21 yaşındayım 🫢
1 milyon TL tutuyor bir düğün en az simdi başlasan 10 seneye anca yetisir
Ben hesapladım onu. 530 bin tutuyor. Onu da 2 3 yılda biriktiririm. Aile evindeyim. Kira yok bir şey yok. 😂
Her şeyi ben yapmiycam sonuçta bizde kına nişan kız tarafına düğün erkek tarafına aittir. Eşya olarak da sadece salon takımını erkek alır gerisini kız alır. Beyaz eşya mobilya vs... buna rağmen 530 tutuyor ne 1 milyonu😅
2025 e göre bir daha analiz et fiyatlari
Olsun o artarsa maaş da artar ona göre. En kötü ihtimal 700 bin olur onu da 3 değil de 5 seneye biriktiririm yine 10 sene olmuyor😂
Genelde millet düğüne karşı şimdi ilk defa böyle analiz eden birini gördüm 😂
😂Sen bilirsin ben uyardim
Tm bir soru sorabilir miyim konudan alakasız😂
Düğün gerekli mi herkes yapar mi yani? Millet bu sıralar gereksiz para masrafı onun yerine tatile gidilir vs diyor. Herkes böyle mi düşünür?
Ben yapma taraftariyim haklısın gereksiz olabilir ama düğün kadın için bir şandir
Bence de yapılmalı. Hatta çok önemli. Tatile sonra da gidilir. Düğün bir daha olmaz. Gereksiz olduğunu düşünmüyorum ben. Öyle düşünenler istemeyenler var diye sordum. Sırf düğün istediği için ayrılanlar var. Başta konuşulmalı demek ki. Umarım düğün kalkmaz birkaç yıla 😂
Yasin küçük olmasa tanımak isterdim seni😂
😂
Neden güldün 😇
Öylesine cevap olsun diye işte😅 Bu arada düğün mevzusundaki görüşüne cidden şaşırdım genelde erkekler istemez düğün falan. Umarım çoğunluk istiyordur böyle 😂
Beni arkadaşa eklesene konuşuruz hem
Teşekkürler ama arkadaşça da olsa özelden kimseyle yazismiyorum. Teşekkürler cevaplar için.🙂
Senle muhabbetimiz iyi olurdu en azından kafa yapilarimiz uyuşuyor
Ebelik yapma sana çok söverler :)))
Zaten anesteziden atanmışım. Çalışmak içim değil 2. bolum olarak öyle keyfi okuyacağım
Sen ençok ne istiyorsan gülo
Bilmem
atanmışsın daha ne istiyon
2 bölüm mezunu olmayı 😅
Mühendis olmak hep isterdim ama bir yandan da sağlık isterdim. Atama iyi diye vaktinde sağlık seçtim. Mesleği seviyorum da mühendislik de bitirsem fena olmazdı
ben de mühendislik okuycam 2. üni olarak matematik öğretmeniyim de halihazırda dsjjssjx
Daha niye bana laf ediyorsun 😅
hahshahs cidden ha kaç yaşında atandın sen peki
Yeni. 21
oha nası atandın hangı atamayla atandın dsjknkjx
2023 de 1 yıldır yani. Şu an değil
Yani derken hemen şimdi değil biraz devrik cümle kurmuşum 😂
Daha üniversiteye başlarken çalışmaya başladım zaten. 2 yıl çalıştım aşırı değildi ama temelim de iyidi zaten. Onlisans okumuş olabilirim ama o zaman çoğu bölüm geldiği halde anestezi yazmıştım
çok iyi be maşallah başarılarının devamını dilerrim gerçekten de tebrik ederim kaç yaşında mezun oldun ki
20 de mezun olmuştum. 21 de ay olarak 20 idi hala. Teşekkürler. İşi seviyorum da. Onlisans diye küçük görenler oluyor😒
olsun iyi gene
Ebelik atamaları daha iyi
Zaten anesteziden atandım ebeyle aynı maaşı alıyoruz hemen hemen. 2. bolumu öylesine okuyacağım. Yani çalışmayı düşünmüyorum. Atama önemli değil o yüzden.
O zaman ilgi alanına ilgili birsey oku mesela edebiyata ilgin varsa ya da tarihe ilgin varsa o bölümlerden biri gibi