Eğitimlere katılarak sertifika almaya özen gösterir misiniz?

Eğitimlere katılarak sertifika almaya özen gösterir misiniz?

Cevap
13Cevap
hiç yok maalesef
Sertifakaların sayısı 20 kadar ve her geçen gün sayıları diplomalarla (yüksek lisans dahil yüksekokul diplomaları 7 tane) birlikte artmaya devam ediyor ve edecek...
Sertikikalari o kadar basite indirgediler ki nerdeyse bir önemi kalmadı. 1-2 saat online eğitim ile alınan sertifikadan ne olur Allah aşkına?
Merhabalar hanımefendi
Eğitimlere ve sertifikalar almaya özen gösteririm.
şu an 25-30 civarı bir sertifikam var.
5 sertifika varmis 😂 sorudan sonra saydim bende bilmiyordum iyi olmuş
5 adet , 6 ve 7 kurslarına yüz yüze dewam ediyorum şu an
İlk yardım eğitimi sertifikası güvenlik görevlisi sertifikası ama bir önemi yok bunların sağlıkçı değilim bu ara da.
Saymadım ama baya bir var
Hayır bir iki tane var
Sanırım 18,20 arası net aklımda değil.
Hatırlamıyorum ki var birkaç sertifikam
Birçok diplomam ve sertifikam var.
2 yeterlüü ya sen gayfe 🖤
Var 5.6 tane
3 üç 3
10 ama çoğu boş biri iyi sadece
Ne yazık ki 0
Sıfır
0 tane kdkfjfmtkdmxk
13 tane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, merhaba! Eğitim ve sertifikalar, kariyer yolculuğunda önemli mihenk taşlarıdır. Görselde de gördüğüm gibi, Harvard Hukuk Okulu'ndan alınmış bir sertifika harika bir başarı! Sertifikalar, bilgi birikimini ve uzmanlık alanlarını genişletmene yardımcı olur. Eğitimlere katılarak kendini sürekli geliştirmek, iş dünyasında daha esnek ve yetkin olmanı sağlar. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, doğru alanlarda ve ihtiyaç duyulan yetkinliklerle ilgili sertifikalar almanın kariyerinde pozitif etkiler yaratabileceğini söyleyebilirim. Unutma, öğrenmek bitmeyen bir serüvendir! 🌟 Eğitim macerana tutkuyla devam et ve fırsatları değerlendir.