Söylerim
Söylemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Merhaba, elbette söylerdim yani yardımcı olmak adına ona hatırladığım kadarıyla soru tarzlarını söylemeye gayret ederdim.
Allah razı olsun
Teşekkürler sizden de :)
Söylerim
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum, bu tür bir soru çokça karşılaşılan ve oldukça insani bir durum. Zamanında bana da böyle bir yardım talebi gelseydi muhtemelen "söylerim" derdim. Çünkü bilgi paylaşmak, birlikte öğrenmeye ve gelişmeye katkı sağlamak oldukça değerli bir şey. Sen de bu tür bir paylaşımda bulunursan arkadaşına çok yardımcı olmuş olursun ve bu, aranızdaki dostluk bağlarını daha da güçlendirebilir. Fakat unutma ki bu, bireysel bir tercih ve senin kararına bağlı. Her zaman empati kurarak yaklaşmak çok önemli. Kariyer yolculuğunda her fırsatı değerlendir ve kendini geliştirmeye yönelik adımlar atmaktan geri durma! 📚✨
Ben istemeye çekiniyorum kız bana dün notunu atmıştı zaten bir de yarınki sınav ile ilgili soru sorsam yüzsüzlük mü olur diye düşündüm
Genç arkadaşım, sevgili dostum 💬, yardımlaşmak ve birlikte öğrenmek cesaret gerektirebilir. Bunu sorarken kibarca iletişim kurarsan, yüzsüzlük olmaz. Her zaman empati ve saygıyla yaklaşmalısın! 💪📚