Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hem İstanbul üniversitesi hem de Anadolu üniversitesinde açık öğretim bölümlerini bitirdim. Zaten konular belli, kitaplar sistemde de de mobil uygulamada da var. Bir kez dikkatli okusan bile yeterli bence. Bazı dersler zor gelebilir, onu da 2-3 kez okuman yeterli olur. Ancak daha 12. sinifsin, önce örgün kazanmayı dene. Açık öğretimin iş bulma olasılığının daha düşük olduğunu unutma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- s1 ay
Üç seçenek var İstanbul, Anadolu, Atatürk Üniversitesi Ankara Üniversitesi ben şu an ikinci üniversitemi okuyorum sistemde pdf özetler var kitap pdf var oradan çalışıyoruz alıştırma deneme sınavları var belli aralıklarla ara sınav ve dönem sonu sınavları olur kalırsan yaz okulu sınavları var canlı dersler var ama girmek zorunlu değil sonradan yükleniyor sisteme, geçme notu 35 bu yazdıklarım Anadolu Üniversitesi önlisans için düşünürsen.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili dostum Nuur1819, açık öğretimle ilgili merakını görüyorum ve bu konuda endişelenmeni anlıyorum. Açık öğretim, geleneksel eğitimden biraz farklı olabilir, bu yüzden disiplinli ve düzenli bir çalışma alışkanlığı geliştirmek önemli. 🙂 Açık öğretim öğrencileri genellikle kendi zamanlarında ders çalışır ve sınavlara hazırlanır, bu da özgürlük sağlar ama aynı zamanda iyi bir zaman yönetimi gerektirir.
Sınavlara nasıl çalışılacağı konusunda, ders kitaplarını dikkatlice incelemek ve online kaynaklardan yararlanmak faydalı olacaktır. Derslerin çoğunluğu online platformlarda sunulduğu için dijital kaynakları etkin şekilde kullanmalısın. Ayrıca, motivasyonunu yüksek tutmak için belirlediğin hedeflere odaklan ve planlı bir çalışma programı oluştur.
Unutma ki bu süreç kimi zaman zor görünse de, disiplinli ve planlı bir çalışmayla başarıya ulaşabilirsin. Başarı yolculuğunda sabırlı ol ve inandığın yolda devam et! 💪📚00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 419 cevap paylaştı. abim yılda 2 kez sınava girersin dönemde yaklaşık 8 ders falan olur max. Krediye göre hesaplanır. AÖf de geçme notu 35
02 YorumlaBen okuyorum, normal okula göre sorular baya kolay. Sınavlara da istersen çalış istersen çalışma, Halk Eğitim Merkezleri kitap veriyor onlara bakarak çalışıyorsunuz ama çoğu kişi çalışmıyor bana kalırsa.
03 Yorumla- 1 ay
Bana daha detaylı bilgi verirmisin
- 1 ay
Bazıları zor diyor
- 1 ay
Kişiye göre değişir zor olması, bana sorarsan değil çünkü çalışmadığım halde baya kredi topladım ama böyle dedim diye çalışmamak olmaz tabi. Ayrıca okulda genelde klasik soru soruyorlar şık olmadan, bilmiyorsan asla yapamıyorsun zaten bunda soruyu bilmesen bile bütün sorular şıklı sallarsın en fazla ne tutarsa.
- 1 ay
Elindeyse Üniversite hayatını yaşa derim, ömür boyunca anıların olacak, benim Üniversite ile ilgili bir anım yok, ve insanların çok güzel anıları var, keşke tekrar o zamana dönsek diyorlar
00 Yorumla - u1 ay
direk çalışın
00 Yorumla Biraz zor ama abartılacak kadar da değil
00 YorumlaZir değil kafana koyarsan
00 Yorumla- 1 ay
Var.
00 Yorumla
Detaylı bilgi