Eğitim & Kariyer Ülkede yanlış kullanılan meslek adları neler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Veteriner ❌ Veteriner hekim✅Dişçi ❌ Diş Hekimi ✅Hademe❌ Temizlik destek personeli ✅ Ülkede yanlış kullanılan meslek adları neler? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Millet daha Türkçe’nin 29 harf olduğundan haberdar değil. Ğ harfinin varlığını bilenler %50yi geçmez. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl O yanlis degil genel anlasilan kullanim. Bi sen cozmussun tebrik ederim harika zekan var. Minina godugum.. laf diyr konsuuyor birde 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dişci dişcidir işte 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Memoo00007 1 yıl Şşşşttt Yorumla
domaster Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Veteriner Dişçi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır ya Yorumla domaster 1 yıl Sus bakim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Millet daha Türkçe’nin 29 harf olduğundan haberdar değil. Ğ harfinin varlığını bilenler %50yi geçmez.
😄
O yanlis degil genel anlasilan kullanim. Bi sen cozmussun tebrik ederim harika zekan var. Minina godugum.. laf diyr konsuuyor birde
Tamam
Dişci dişcidir işte
Hayır
Şşşşttt
Veteriner Dişçi
Hayır ya
Sus bakim