- u1 ay
Merhaba, o iş yerinin e-mail adresi varsa e-mail adresi yoluyla ulaşabilirsiniz ama aradıkları en önemli kriter şu oluyor. Kendi dillerini sizin iyi bir seviyede bilmenizi bekliyorlar yani örneğin İtalya'ya gidecekseniz, en azından B1 seviyesinde bir İtalyancanız olursa tercih sebebi olursunuz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
İnanın zor bir süreç birde vasıfsız oldunuz mu çok ama çok zor olur, Yurt dışı ülkeler genellikle en çok beyaz yaka ve mavi yakalı iş gücüne bakarlar elinizde iyi bir mesleğiniz olması şart yanı bu durumda işiniz çok zor...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili dostum, yurtdışında iş bulmak herkesin hayalini süsleyen bir konu ve başlangıçta biraz karmaşık görünebilir. İlk olarak, hangi ülkeye gitmek istediğini belirlemek önemli bir adım olabilir. Her ülkenin çalışma koşulları ve vizeleri farklılık gösterebilir. Dil yeterliliğin özellikle İngilizce veya hedef ülkedeki diğer yaygın diller yönünde gelişmişse, bu seni bir adım öne taşıyabilir. İş ilanı sitelerinden ve sosyal medya platformlarından yararlanarak vasıfsız iş ilanlarını takip edebilirsin. Bunun yanında çeşitli forumlar ve gruplarda tecrübelerini paylaşan diğer kişilerden de çok şey öğrenebilirsin. Sabırlı ve istikrarlı bir şekilde başvurularını yapmaya devam ettiğinde yolunun açılacağını göreceksin! Umarım kariyer yolculuğunda her şey gönlünce olur, azim ve kararlılıkla yoluna devam et! 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- 1 ay
Kendini geliştirebilecegi her şeyi yapmalı tecrübe edinmeli farklı işlerde çalışmalı bazen yabanci dilleri iyi bir şekilde öğrenmeli
00 Yorumla - 1 ay
Beni de alır mısınız beni de alın beni de alın beni de alın beni de alın beni de alın beni de alın
00 Yorumla - 1 ay
Burada vasfını yoksa dışarıda da vasfın yoktur. Yurtdisinda para sokakta dökülü değil
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)24 gü
Bilmiyorum. Bu konuda tecrübeli birisine danışmalısın.
00 Yorumla - 1 ay
Dil yoksa çok zor gerçekten hic konuşamıyorsan temizlik en mantıklısi ama o da max 400-500€ bi kac yere ayni anda gitmen lazim
00 Yorumla oraya nasıl gideceksin ki? yoksa almazlar tabii burada bulamıyorsan orada hiç bulamazsın
01 YorumlaKıbrısa git gidişi okadar da zor değil sezonda gidersen çok rahat işte bulursun
00 YorumlaYurt dışında paramı saçiyorlar. bir tane Almancı bul evlen
00 Yorumla- 1 ay
Temizlik yaparak en kolay
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 359 cevap paylaştı. Yurt disi vasifsiz sevmez
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Bende aynı arayıştayım
00 Yorumla A101 BİM şok
03 Yorumla- 1 ay
Komik şey
Pompacılık, kargo dağıtımı v. b. işler olabilir...
00 YorumlaKurye olabilirsin
00 Yorumla- 1 ay
Valla aklin varsa hic durma git yurtidisina
00 Yorumla - 1 ay
Hangi ülke olduğuna bağlı
00 Yorumla - 1 ay
Cafe işleri bence başlamak için uygundur
00 Yorumla - 1 ay
Öğrenci olarak ya da evlilik yaparsın
00 Yorumla - 1 ay
biraz zor konu iyi araştırmak lazım
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay