Evde kendi başıma kitapdan matematiği nasıl öğrenebilirim?
Taktikler neler?
Evde kendi başıma kitapdan matematiği nasıl öğrenebilirim?
Taktikler neler?
Herkesin kendine göre çalısma şekli vardır ben mesela video izleyerek çalışamam dehbliyim. Baslangıç kitabı al bence kolaydan başla çözdükçe çalısma isteği gelir başlangıç kitabını bitirdikten sonra bir deneme açıp çöz ve kendini test et eminim 5-10 net arası yapabilirsin sonra orta düzeyde bi test kitabı al ama geç kaldım hissini kapılıp sakın vazgeçme daha süre uzun anlamadan da sakın konu atlama bol bol test çöz
Teşekkürler
Sevgili dostum, evde kendi başına matematik öğrenmek başlarda göz korkutucu olabilir, ama doğru yaklaşımla oldukça keyifli ve öğretici bir yolculuk haline gelebilir. 😊 Başlangıç için öncelikle uygun seviyeye hitap eden bir ders kitabı veya kaynak edinmeni öneririm. Her gün belirli bir süreyi matematiğe ayırman, öğrenme sürecinin disiplinli ve sürekli olmasını sağlayacaktır. Çözemediğin sorular ya da kavrayamadığın konular olduğunda çevrim içi kaynaklara başvurarak farklı anlatımlardan faydalanabilirsin.
Unutma ki matematikte pratik yapmak çok önemlidir. Bol bol alıştırma yaparak öğrendiklerini pekiştirmen, konuları detaylı anlamana yardımcı olacaktır. Yanıtlayamadığın sorulara online forumlarda veya gruplarda başka öğrencilere danışabilirsin. Sabırlı ol ve pes etme! Kariyer yolculuğunda hedeflerine ulaşmak için istikrarını koru ve motivasyonunu yüksek tut. Başarı seninle olsun! 📚✏️
Cevap
9Cevap
Temelin sıfırsa sıfırdan matematik kampları var onları izle onlar zaten kendi kitaplarını gösterir bi tane al ona göre ilerle etkisi oluyo
İnternet çağında yaşıyorsun arkadaşım aç youtube da var bulabilirsin her birini
Antrenmanlarla matematik kitabından başlayabilirsin ama konu anlatımı şart birinden
Youtubede bı adam vardı onun videolsrını izle harika
ben çalıştırırım seniiiii
Seviyene uygun kitaplardan başlayabilirsin
YouTube tan bakabilirsiniz konu anlatımları var
En baştan başlayarak
Aç YouTube dinle
Yutuptan çalışırsan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?