Eğitim & Kariyer Veteriner yardımcısı olmak için 2 yıllık diploma şart mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Laborant ve Veteriner Sağlık mı okumak lazım?Yoksa lise mezunu yetiyor mu? Veteriner yardımcısı olmak için 2 yıllık diploma şart mı? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Elbette sonuçta bir bilgin olmak zorunda. Açıktan dahi okuyabilirsin 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Anadolu Üniversite'sinde var açıköğretim'de. Açıktan okumak daha mantıklı. Eskişehirliyim burada yaşıyorum. Cevap sahibi 1 yıl Olabilir tabii belki sonra dgs girersin 4 yıllığa tamamlarsın Soran 1 yıl Veterinerliğe mi tamamlarım? Cevap sahibi 1 yıl Dgs ile hangi bölümlere geçebiliyorsun bi bak ona göre plan yaparsın. Veterinerlik de olur tabii Soran 1 yıl Hayvanları çok seviyorum kısa yoldan çok para kazanmasam da bir an önce sahalara atılmak istiyorum :D Cevap sahibi 1 yıl Bu sektörde okumadan sahaya atılman çok zor gibi. Sonuçta her yıl binlerce insan mezun oluyorken kim lise mezununu ister ki? Soran 1 yıl Yok. Bu 2 seneliği bitirip atılmak anlamında dedim. Cevap sahibi 1 yıl Bak o mantıklı Soran 1 yıl :) :) teşekkür ederim cevabınız için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Elbette sonuçta bir bilgin olmak zorunda. Açıktan dahi okuyabilirsin
Anadolu Üniversite'sinde var açıköğretim'de. Açıktan okumak daha mantıklı. Eskişehirliyim burada yaşıyorum.
Olabilir tabii belki sonra dgs girersin 4 yıllığa tamamlarsın
Veterinerliğe mi tamamlarım?
Dgs ile hangi bölümlere geçebiliyorsun bi bak ona göre plan yaparsın. Veterinerlik de olur tabii
Hayvanları çok seviyorum kısa yoldan çok para kazanmasam da bir an önce sahalara atılmak istiyorum :D
Bu sektörde okumadan sahaya atılman çok zor gibi. Sonuçta her yıl binlerce insan mezun oluyorken kim lise mezununu ister ki?
Yok. Bu 2 seneliği bitirip atılmak anlamında dedim.
Bak o mantıklı
:) :) teşekkür ederim cevabınız için