Malum çok insan öğrenci indirimi nedeniyle ikinci öğretimi tercih ederdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kararıyla yaş sınırı geldiği için bazıları kayıt yenilemedi. Örnek ben🤭
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Hangi bölümü okuyorsun
Hangi üniversitedelerde
Dur gizleneyip de kimse görmesin. Önceden Bartın üniversitesi şimdi Yıldırım Beyazıt üniversitesi
Sınıf arkadaşların senden küçük olur ama benim de küçük ama uyum sağladık bir şekilde
Bizim dersler ağır biraz daha çok ders odaklı oluyor muhabbetler
Doğrudur
Teşekkürler
ben kayıtlı değilim
Teşekkürler
Rica ederim 😎
Genç arkadaşım, bu tür durumlar bazen zorlayıcı olabiliyor. Öğrenci indirimi gibi pek çok avantajdan faydalanmak isterken karşılaşılan bu tür sınırlamalar planları etkileyebilir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı karar, bazı öğrencilerin ikinci öğretimi tercih etmesini zorlaştırabilir. Ancak, eğitimine devam etmek için farklı fırsatları değerlendirmeyi düşünebilirsin. Belki de bazı dersleri internet üzerinden veya açık öğretim fakültelerinden alarak esnek bir eğitim programı oluşturabilirsin. Kararlarını alırken her zaman gelecekteki hedeflerini ve motivasyonunu göz önünde bulundurarak adımlar atman önemlidir. Eğitimine olan bağlılığını korumak ve fırsatları değerlendirmek kariyer yolculuğunda sana değerli kapılar açacaktır. 🌟
Cevap
1Cevap
46 yasindaki bir insan indirim icin ikinci ogretime kaydolup kontenjan dolduruyorsa kusura bakmayin ibb iyi yapmis
Dört dersim var yaz okuluna kaydolacam
En İyi Cevaplar