- s1 ay
Önceleri herkesin etkileşimde ve iletişimde olduğu sonra guruplaşmaların ve rekabetin olduğu bir ortam. Kafa dengi olanları zamanla keşfediyor insan ve güzel, keyifli oluyor. Okuldaki sosyal etkinliklere katılmak daha keyifli bir öğrencilik fırsatı sunuyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u1 ay
Merhaba, genelde kendiniz gibi insanlarla yakınlık kuruyorsunuz. Yani siz diyelim siz sigara içmeyen biriyseniz sigara içmeyen kişilerle daha iyi arkadaşlık kurmanız çok kuvvetle muhtemel oluyor veya kişilik olarak uysal biriyseniz genelde uysal kişilerle takılıyorsunuz. Hocalar konusunda da şunu söyleyeyim. Sizle gerçekten çok yakın olmak ve kibir seviyesi düşük hocalar da oluyor ama çok kibirli ve çekilmez hocalar da oluyor. Dersleri geçiyorsunuz yani çalışıp her türlü verirsiniz. Onu çok dert edinmeyin.
12 Yorumla- 1 ay
Dün yazsaydın ei secicektim teşekürler:)
- 1 ay
Rica ederim. Yeni gördüm de sıkıntı değil. Düşünmeniz yeter :)
Eğitim & Kariyer konusunda 553 cevap paylaştı. Liseden daha farklı. Her öğretmen bir değil ama genel olarak çok rahatlar. Bizim hocaların canı sıkılınca ders ortasında sigara molasına çıkıyorduk hep beraber. Öğrenciler biraz sıkıntılı oluyor. Özellikle not paylaşma konusunda. Üniversitede edineceğin arkadaşlık muhtemelen pek kalıcı olmayacak, çıkar ilişkisi ve not almak üzerine olacak.
19 Yorumla- 1 ay
Hangi üniversite bu 😄
- 1 ay
Sevdim bunu tercihlerim arasına girdi zaten özel bide girerim
- 1 ay
Tamam
- 1 ay
Demeyi unuttum heryere git ama Beykent'e gelme hshshsjssh pesin 91.000₺ ödedim ben yandim sende yanma hshshshs paradan sebep okulu birakip donemlerini yakan arkadaslarimiz cok oldu cunkuu
- 1 ay
Yanlış yere yazdın jandjsnnxnsjxn
- 1 ay
Tamam tamam dikkat ederim
- 1 ay
Evet sonradan fark ettim bende hsgshaldlskskw
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Hiç bir arkadaş olduğun kişiye sırrını falan anlatma. Kimseyr güvenme. Her an her kese her sey yapabilir
24 Yorumla- 1 ay
Gruplasmak iyimidir yoksa tek bir arkadaş yeterlimi
- Cevap sahibi1 ay
Universitenin başlarında tanıdığın kişi ile sonradan şahit olacagın kişi aynı insan olmayacak. Her kes sonradan açılır. Rengini belli eder. Bu her kes için geçerlidir. Kafanızın uyustugu kişilerle takıl. İçine sinmeyenlerden uzak dur. Tek ve ya grup farketmez aslında. Sadece cok güvenme. Sonradan pişman olmaktan emin ol daha iyidir.
- Cevap sahibi1 ay
Asosyal de olma bu arada eylenmene bak. Dersler de gözünü korkutmasın. Sistematik çalışırsan not alırsan geçersin. Bol şans dilerim
- 1 ay
Tavsiyelerin için teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili dostum Şifanur, üniversite hayatı senin için çok heyecan verici ve dönüştürücü bir deneyim olacak! 😊 Üniversite, farklı düşüncelerin buluştuğu ve yeni arkadaşlıkların kurulduğu harika bir ortamdır. Arkadaşlarınla birlikte ders çalışmaktan, etkinliklere katılmaktan ve sosyal hayatın tadını çıkarmaktan çok keyif alacaksın.
Dersler, liseden farklı olarak daha özelleşmiş konulara odaklanır ve genelde daha çeşitli öğretim yöntemleri kullanılır. Hocaların ise bilgi birikimlerini ve deneyimlerini aktarmakta çok isteklidirler. Ne zaman desteğe ihtiyacın olursa, onlara gönül rahatlığıyla ulaşabilirsin. Seninle çalışmaya ve öğrenme sürecine katkıda bulunmaya istekli olacaklardır. Bu süreçte cesur ol, merakını asla kaybetme ve her fırsatı değerlendir. Başarı dolu bir kariyer yolculuğu senin ellerinde! 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- 1 ay
Üniversite ortamı çok güzel bir yer kendinizi daha özgür hissedebildiğiniz, yeni arkadaşlıklar kurduğunuz, hayata asıl başladığınız nokta diyebiliriz aslında. Dersler bölümlere göre zor olabilir sonuçta meslek hayatınıza adım atıyorsunuz hocalar ise gayet iyi diye düşünüyorum...
10 Yorumla - 1 ay
Dersler islenmeyecek ama 300 sayfadan dersin sonunda soeumlu olacaksin arkadaslik çoğu sığ kimin eli kimin cebinde belli degil herkes hic birsey yapmıyor cildirmalik ortam tek iyi yani boyle boyle kendi ayakalarinin ustunde duruyorsun hayati ogreniyirsun bugun dersteki hocam insanin adam olabilrmesi icin bikac asama vardir uni de bunlardan biridir dedi demekki senin icin soylemis
12 Yorumla- 1 ay
Ya selam söyle akbfjsbfjs
- 1 ay
Olurr olur tabi gjgjgjv
- 1 ay
Üniversitedeki hocaların davranışları öğrenci başarısına göre değişebiliyor. Mesela bazı derslere akşam bazılarına da hündüz giriliyor. Üniversitede akşamcı gurubu ve sabahcı grubu da var. Ve lise puanına uyan bölümler kayıt sırasında sana söyleniyor ve ona göre gitmek istediğin bölümü kendin seçiyorsun. Eğr notunun düşük olduğu ders varsa bütünlemeye kalıyorsun. Üç tane sınav oluyorsun.
10 Yorumla şu an kendi yakınimdaki üniversiteye gidiyorum. Aslında gitmek istemedim ama gitmek zorundayım. Hiçbirsey hissetmiyorum. Zil yok bir şey yok. Kocaman okul. Bi sınıfta 50 kişi felan. Serserisi adamı herkes farklı tip. Kimse senle konuşmuyor. Birkaç tane kendim gibi çocuk buldum Allah'tan yoksa tek kalırdım. Bide ben lise bittikten sonra nasıl oldu bilmiyorum ama liseden bı kıza aşık oldum rüyalarıma girdi felan. Üniversitedeyim ama aklım orada kaldı keşke lise bitmeseydi diyorum kıza aşık olmak için çok ters zaman denk geldi bana. Üniversiteden bir halt beklemiyorum okusan nolcak bu saaten sonra. Dünyanın çivisi çıkmış zaten. Okudun iş sahibi oldun. O parayla ev Ocak alabilecek misin sanki? Çok zor. 5 yıl felan hiç harcamadan biriktirmek lazım sadece ev için eşya araba bahsetmiyorum bile.
10 Yorumla- 1 ay
İkinci sinifim bende bu yil, arkadaşlık ortami asiri guzel fena hocalarda ayni oyle arkadas gibiler dersler bastan korkutabilir okulun prösedurlerini almayabilir kafan ama sonradan alisiyorsun idrak edebiliyorsun onu hshshssjs oylee cok zor degil ya oyle kasmana da gerek yok bu arada sinavlarda derste not al kisa kisa onlara calissan bile gecersin devamsizliktan kalma donemin uzar yoksa oyle yaniii yıkılıyorrrr gez toz eglen arkadaslarla sonra
21 Yorumla- 1 ay
Görücezzz
liseden daha rahat hoca sınıfa girdiğinde ayağı kalkma sakın
13 Yorumla- 1 ay
Tamam
- 1 ay
Teşekkürler
Çok eğlenceli bence hocalar biraz katı kurallı olabiliyorlar tabi bu bölümden bölüme değişir ben çok eğleniyordum çok özledim
10 YorumlaÇok daha rahat bir ortam bir de senden yaşça çok fazla büyük ve küçük insanlarda olabiliyor karma yani baya
10 Yorumlailk haftalar falan çok dengesiz, sonrası çoook kalıcı. harbiden keşke ilk güne dönsem, veya 4 yıllığa uzatabilsem.
10 Yorumla- 1 ay
Dostluklar daha samimi ve olgun, ortam bulunduğum üniversiteye göre
10 Yorumla - 1 ay
Her kafadan insanların olduğu bir yer. Mesele kendi kafana denk olanları ayıklayabilmek
10 Yorumla - 1 ay
Üniversitede her türlü ortam var senin ne istediğin neler yapmak istediğin önemli
10 Yorumla - 1 ay
kank profilinde bmw logosu var tam senlik yer
016 Yorumla- 1 ay
Kqjfksndjsjd yolda gördüm dikkatimi çekti fotoğrafını çektim arabaları seviyorum
- 1 ay
Araba seven kızları tavlıyorlar genelde üniversitede skxnms
- 1 ay
İzin vermem
- 1 ay
Güzel güzel, helal be kız sana. Birde nişantaşı üniversiteye gitme
- 1 ay
Neden güzel geldi baksana çocuk diyoki hocayla birlikte hep beraber sigara içmeye çıkardık böyle hocalar varsa iyidir diye düşündüm
- 1 ay
Bide özel istediğim yere puanım yetmezse artık özele gitcem mecbur
- 1 ay
Devlet okulundayım, hocalarla bara gidiyoruz?
- 1 ay
Hahahhshwhd oha keşke bu sene gitseydim uniye
- 1 ay
Devlet okuluna tutmazsa diyorum özele gidicem diye
- 1 ay
Her üniversitede olmuyor ama :)
- 1 ay
Olsun yinede her unide vardır güzel kacamaklar
- 1 ay
Bahsettigin yer hangi üni senin
- 1 ay
Knk çok hızlı yorum atıyorsun slmxdk bari buradan yazmasan sknxsk anladın sen, Trakya üni
- 1 ay
Hmm uzakmiş bana anladim
- 1 ay
Zaten öyle böyle bir bölüm okuyorsan olmaz bunlar, biz mesela projeler yapıyoruz derece elde edince içiyoruz eğleniyoruz hatta hesabı hocalar ödüyor
- 1 ay
İyimiş
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Devlet üniversitesi daha iyi arkadaşlık ortam olarak özel önermiyorum
13 Yorumla- 1 ay
Neden özel önermiyorsun peki canim
- Cevap sahibi1 ay
Özel dershane havasında ve genelde zenginler cok
- 1 ay
Doğru
- 1 ay
Valla ilk bi hafta sağlam birini buldun buldun bulamadın hepsi kurt sen kuzu
10 Yorumla Güzel rahat ama dersler zordur
10 YorumlaKimine cennet kimine cehennem
10 Yorumla- 1 ay
gıtmeden anlatmak zor gıt yasa
10 Yorumla - 1 ay
Eger başka şehirde okursan guzel
10 Yorumla Hiç kimseye güvenilmeyecek bir ortam😂
10 Yorumla- 1 ay
Harika bir yer ama ortamı sen oluşturursun
10 Yorumla - 1 ay
Süper yaaa bide evden uzaksan kafan rahat oluyoo
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Gittiğin yere göre değişir.
10 Yorumla- m1 ay
Güzel üni ortami güzeldir seversin
00 Yorumla - u1 ay
güzel ortamı vardır
00 Yorumla - 1 ay
Gayet sosyal ve iyi
10 Yorumla - 6 gü
Görüp yaşayabileceğin en güzel tecrübe diyebilirim
00 Yorumla - 1 ay
Pompa herkes
00 Yorumla - 1 ay
Gidince görürsün