İstifa etmeli ve geri dönmeli miyim?

Ben yaklaşık 1,5 - 2 senedir küçük bi ilçede yalnız yaşayarak kaymakamlıkta memur olarak çalışıyorum tapu işleriyle ilgileniyoruz. Çalıştığım ilçede çok yalnızım ve iş yerinde de çok yalnızım hiç yaşıtım yok yaşıtı geçtim bayan arkadaş bile yok. Bu süreçte çok zorlanıyordum ilk zamanlarda dahil. Bi kaç ay önce evlendim eşimde Bursada sağlık memuru. Ben çevre şehircilik bakanlığına bağlı çalışıyorum bakanlık beni eşimiz yanına göndermiyor ben eşimden öncede 20 senedir bursada yaşıyordum. İşim gereği geldim bu ilçeye ve mutlu değilim eşimle ortak bir evimiz bile yok yani sürekli gel git yapıyoruz araba benzin masrafı oluyor hepsini geçtim görüşemiyoruz günlerce bazen 1-2 hafta kadar. Ve ben yapayalnızım yapacak hiçbir şeyim yok buradan kurtulmayı hayal ederek yaşıyorum her gün. Geldiğim için pişmanlık duyuyorum. Ve istifa edip geri dönmeyi düşünüyorum bazen sizce ne yapmam gerekiyor? Benim yerimde olsaydınız şuanki memuriyetinizden istifa edip ( bu arada işimi de çok sevdiğim söylenemez geçim için çalışıyorum) geri dönüp daha makul maaaşlı bir yere mi girmeliyim?

İstifa etmeli ve geri dönmeli miyim?