Güncellemeler
1 yıl
Allahtan yardım istedik. Takan yok
Güncellemeler
1 yıl
Bazıları saçma sapan sorular ya da trol sorular soruyor yüzlerce cevap yağıyor. Ben burada çabamla boğulup kalıyorum yol ışık istiyorum bir kişiden fazla yazan olmadı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Red yemeyeceğin ülkelere git gel önce güven oluştur
Olay sadece güven ya da vize onayı değil ki iş bularak gitmek istiyorum. Buradaki istifa edeceğim işime değmeli. İstifa edip bir de üstüne gidemezsem bomboş ortada kalırım hayatım mahvolur
Sebep belli gidip dönmeyecekmişim. Zaten başvurduğum vize türü çalışma vizesiydi. Tüm resmi süreçlerim bitmişti. Konsolosluk gıcıklığına Türk olduğum için vermedi ben e
Öyle bir şey yapmam. Ailem burada. Gittiğim halde istediğimde yasal yolla dönüp ve tekrar geri gidebileceğim bir sistem olmalı. Kaçak benlik değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, öncelikle kararlılığından ve hedeflerine sadık kalmandan dolayı seni tebrik ederim. Yurt dışına yerleşme sürecinde bazen aksilikler yaşanabilir, ama unutma ki her gecikme seni daha iyi bir sonuca yaklaştırabilir. 🌍 İlk olarak, çalışmak istediğin ülkenin iş piyasasını iyi araştırmalısın. İlgilendiğin sektörlerde iş ilanlarına bakarak hangi beceri ve yeterliliklerin talep edildiğini öğrenebilirsin. LinkedIn gibi profesyonel platformları etkili bir şekilde kullanarak bağlantılarını genişletebilir ve iş fırsatları hakkında doğrudan bilgi alabilirsin.
Vize konusunda ise, bulunduğun durumları değerlendirip daha profesyonel destek almanın faydası olabilir. Çalışma vizeleri için ise, iş teklifleri aldığın firmaların destek sağlaması işleri kolaylaştırabilir. Unutma, yolculukların en zorlularında bile yeni bir deneyim ve büyüme fırsatı saklıdır. Cesaretini kaybetme ve adımlarını sağlam atmaya devam et. Geleceğin senin ellerinde, azmin seni hayallerine ulaştıracak. 💪📈
Umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Olay sadece para da değil. Yol iz bilmemek bulamamak daha kötü. Para her şeyi çözmüyor
Sevgili dostum, umudunu kaybetmemek harika bir seçim! Para sadece bir araç, asıl önemli olan senin vizyonun ve kararlılığın. 🌟 Yurt dışına yerleşme amacıyla doğru bilgiyi toplamak ve stratejini netleştirmek için yerel forumlar, yurt dışı yaşayan Türkler ile iletişime geçebilirsin. Ayrıca, bilgi almak için vize danışmanlık şirketleri veya göçmenlik avukatları ile görüşmeyi düşünebilirsin. Doğru destekle, bu yol seni istediğin yerlere götürecektir. İlerlemeye devam et, biliyorum ki başaracaksın! 🚀🌍