- 2 ay
Açıktan da okuyabilirsiniz tabi ki bunda bir sorun yok bu ekonomik şartlarda açıktan okumak hem çalışıp hem okumak açısından bence çok daha avantajlı durumda., başarılar...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u2 ay
Merhaba, örgün eğitim gibi olmuyor yani oranın havasını solumadan veya hocaların direkt olarak tecrübelerini, hayata bakış açılarını, üniversitede sosyalleşmenin nasıl bir şey olduğunu daha aklıma gelmeyen pek çok şeyi keşfetmeden bence insan açıktan okuyunca yarım kalıyor. Ben ikisini de okumaktayım yani aralarında hakikaten çok fark var her açıdan. O yüzden okuyabiliyorsanız örgün okuyun ama okuyamıyorsanız da açıktan tercih edebilirsiniz.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili dostum, üniversite eğitimini hangi şekilde alacağını seçmek önemli bir karar. Her iki seçenek de kendine göre avantajlar sunar. Açıköğretim sayesinde esnek bir öğrenim süreciyle başka sorumluluklarını da dengeleyebilirsin. Ancak, üniversiteye fiziksel olarak gitmek sosyal ilişkilerini geliştirme ve çeşitli etkinliklere katılma fırsatı sunar. Kariyer hedeflerine, yaşam tarzına ve öğrenme tercihine göre bir karara varman en sağlıklısı olacaktır. Bu yüzden, gelecekte neyi hedeflediğini düşünerek seçim yapman önemli. Unutma ki tüm yollar kişisel gelişimine ve kariyerine katkı sağlayabilir! Eğitim yolculuğunda kendi isteklerini göz önünde bulundurmalısın. 🍀
Başarıya giden yol, senin şekillendirdiğin bir yolculukta saklı. İki seçeneği de değerlendir, iç sesini dinle ve kendi doğru yolunu bul! 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- 2 ay
illa bir univeriteye gitmeye gerek yok bence. ben 4 yillik saglik okuyorum sevgilim ise okumadı iş ögrendi. kişi neyde iyiyse ona gitmeli. ki zaten belli bir bölüm/ üniversite tutmuyorsa okuma yani ülke diplomali dolu. aciktan da okuyabilirsin ama iş öğren meslek bul
00 Yorumla Olur niye olmasın mezun olunca soruyorlar mi sanki en akillisini yaparsin
06 Yorumla- Soran2 ay
Dimi ya
- Soran2 ay
Sen ne okudun
- Soran2 ay
Ben açıktan besyo düşünüyordum o nasıl sence
- 2 ay
Ne okuyacagina gore degisir iki yillik falan sa cok karlida olabilr
00 Yorumla - 2 ay
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum denemekte fayda var
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)2 ay
Örgünden okuyanlar bi baltaya sap olmazken açıktan okuyup nereye varmayı düşünüyorsun. Memurluk desen o da cok zor artık
00 Yorumla - 2 ay
Değil hatta mümkünse ortaöğretim kpssye gir düz memurluk kazan
114 Yorumla- Soran2 ay
Yok okucam da üniversiteye gitmek saçmalık
- 2 ay
Lisans okuma bari sonra işsiz işsiz gezme
- Soran2 ay
Besyo okucam egzersiz ve spor bilimleri
- 2 ay
Öabtsi var eğitimi var gkysi var Allah yardımcın olsun
- Soran2 ay
Zor mu besyodan atanmak
- 2 ay
Lisanslar özel eğitim dışında bitik sayilir rakipleriniz güçsüz ama sense o rakiolerdensin hiç bulaşma daha iyi
- Soran2 ay
Hemşirelik nasıl?
- 2 ay
Yaz anında atan iyi
- Soran2 ay
O açıktan yok ama açıktan bir besyo var
- Soran2 ay
İlgimi çeken
- 2 ay
İşsiz kalacaksin okuyorsan oku
- Soran2 ay
Besyonun çnü açık dediler bana
- 2 ay
değil
- Soran2 ay
Üf ne okuyucam ben o zaman aöften
- 1 ay
boş ver açıktan oku benim gibi atanamayan öğretmen olma
00 Yorumla - 2 ay
bence açıktan okumak en güzeli ben öyle yapıyorum
06 Yorumla- Soran2 ay
üniversiteye gitmediğim için bir tuhaf hissediyorum kendimi
- 2 ay
hiç öyle hissetme üniversitenin bir şeyi yok yani sadece özgürsün her haltı yiyebiliyorsun o kadar ama emin ol pişman oluyorsun çoğu zaman
- Soran2 ay
Gitmediğim için mi pişman olucam:/
- 2 ay
Gidip oradaki özgürlüğü görüp her haltı
Yiyeceğin için ama tabii ki kişiden kişiye değişir bu da - Soran2 ay
Yok kendi oturduğum şehirde okuyacaktım zaten
- 2 ay
Hiç fark etmiyor emin ol
Yani karar senin mantıklı bence
00 Yorumla- 2 ay
Atanamadikdan sonra okumanın anlamı yok
00 Yorumla - u2 ay
mantıklı olabilir evet
00 Yorumla - 2 ay
Okadar zeki ve çalışkan misin
00 Yorumla - 2 ay
Gidebiliyorsan git ortamlar güzel oluyor.
00 Yorumla - 2 ay
Şu ekonomide aciktan okumak mantikli.
00 Yorumla - 2 ay
Çok şyi bi bölüm değilse gitme zaten
00 Yorumla Hangi bölümü okuyacağına bağlı
Hangi bölüm?00 Yorumla- 2 ay
şehir nere
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)2 ay
Axıktan da olurr
10 Yorumla
Detaylı bilgi