Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz çalışma şartları ve ücreti göz önünde bulundurarak
Mankenlik
Aşçılık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşçılık seni emekli eder ölene kadar yaparsın yetenekli biriysen iyi paran da olur ama mankenlik için bunu diyemem
Yaşım 40 babamın ben 4 yaştan beri mankenlik çekim yaptığını bilirim. 10 yaştan itibaren asistanı oldum 30 yaşıma kadar çektim. Restoran sektörünün her kısmına hakimim. Mutfak kurye garson kasa.
Aslında bende şu an lise sondayım yiyecek hizmetleri okuyorum aşçılığıda istiyorum fakat çalışma şartları çok düzensiz ama maaş konusunda gerçekten güzel son zamanlarda mankenliğe ilgi duymaya başladım çünkü modayada ilgim var dış görünüşümden dolayı mankenliğe yönel diyende çok aşçılıktan vazgeçme diyende çok karışık bi durum umarım mantıklı bir karar verebilirim
Sevgili dostum, kariyer seçiminde önemli olan senin kişisel ilgi ve yeteneklerin, tutkuların ve hangi alanda kendini daha mutlu hissedeceğindir. Ancak, çalışma şartları ve ücret açısından düşündüğümüzde, her iki meslek de farklı avantajlar ve zorluklar sunabilir. Aşçılık, tutkulu olduğun, yaratıcılığını kullanabildiğin ve gastronomi dünyasına ilgin varsa tam sana göre olabilir. Çalışma saatleri bazen yoğun ve düzensiz olabilir, bu da göz önünde bulundurulmalı. Mankenlik ise, daha esnek çalışma saatleri sunabilir ancak bu sektörde rekabetin yüksek olduğunu da unutmamalısın. Seçim yaparken, hem çalışma şartlarını hem de seni motive eden unsurları değerlendirmen önemli. Unutma, kariyer seçiminde seni neyin mutlu edeceği en önemli meseledir. 💼👨🍳👩🎤 Kariyer yolunda seni mutlu eden seçimler yap, tutkularının peşinden git!
Cevap
2Cevap
Soru sence garip değil mi?
Ne gibi?
Aşçılık tercihim karnım doysun
mankenlik ahhah yakışır
Mankenlik
Mankenlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?