Edebiyat öğrencisi 1. Sınıfım isteyerek okumadım. Sözelciyim sayısalım yok diyilecek düzeyde..
bir doktora aşık oldum arkadaşlarım çevrem beni bu konuda çok küçümsedi sana bakmaz vs. Dedi bölüm seçimi bu şekilde olmaz demeyin zaten bu bölümü bitirip polis olmak istiyordum ama şu an içimde o kadar çok hırs var ki arkadaşımın gerçek bir dost olmadığını anladım. Aynı şekilde de kendimin en iyi halini görmek yaratmak istiyorum beni küçümseyenlere karşı..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden bakmazmis sonuçta oda insan
Benim dengim değiller miş
öyle düşünme seni görmedim tam bişe diyemem
Ne konuda güzellik konusunda diyorsan gerçketen güzel bir kızım bakımlıyım ve bir çok tıp öğrencisi ile bakıştığım vs. Oldu.
Ama işte artık arkadaşımın bana olan bu yaklaşımı neden anlamış değilim 😅
Sen arkadaşına ne bakiyon kimse kimsenin kendinden iyi olmasını istemez
Kıskanıyor mu anlamadım
Çok kiskaniyolar
Dr derken öğrenci mi yoksa bildiğin çalışqn mı
Bildiğin çalışan ama aynı şeyi öğrencileri içinde söylüyor sağlığa geçmek istiyorum bende
Çalışan dr bakmaz bende öğrenciyim oradan biliyorum
Arkadaşım sana hiç bir tıpçı bakmaz diyor öğrencisi de dahil olmak üzere ki bakan da oldu 🫠
Benim tıpçılara karşı ayrı bir hevesim var..
Çirkin bir kızda değilim güzelim gelip kendisi bana erkek arkadaşı vs. Bulamya çalışıyor git kendi bölümünden bul falan diyor 😁 Onlar senin gibilerine bakmaz diyor canım dostum 🥰
Ben tıpçıyım görmem lazım seni yorum için hedmedböydd
Tıpcı fetişi mi yani
Yeni başladı biliyormusun AHAHHAA aslında beni tip değil kariyer etkiliyor lütfen yanlış anlama para değil kariyer güç. Bir çok iş adamı teklifte bulunmuştu dediğim gibi kariyere odaklı olduğum için hiç etkilemedi beni. Tıpçı fetişi de aslında arkadaşımın baskılırındann da doğmuş olabilir kendi doktorum bana biraz farklı yaklaştı yavşadı gibi bişi bana da o günden sonra tıpçı şeysi geldi 😅 her tıpçıda onu aradım arkadaşımda ONLAR SANA BAKMAZ SEN ONUN DENGİ DEĞİLSİN ONLAR KENDİ DENKLERİNE BAKAR diyip beni biraz buna daha fazla teşvik etmiş de diyebilirim 😁🫠
Ben kız olsaydım senin gibi düşünğrdüm gayet haklısın ama dr un yaşı gençse olabilir neden olmqsın bana şey yaparsan sohbet ederiz
Evet istek attım yazamıyorum xp den dolayı sen yapsan
Bende aynı fake Instagram falan yok mu
Alo alo
Ay yok ya 🫠
Ee nasıl konuşcaz
Hiç bir fikrim yok 🤷♀️
Hesabın aktif değil
güzel olur