Liseyi dışardan okudum. Temelim yok.
Nasıl bir yol izlemeliyim?
Liseyi dışardan okudum. Temelim yok.
Nasıl bir yol izlemeliyim?
Yapman zor ama yinede bir sor halk eğitim merkezlerinde yks hazırlık kursları açılıyor mezunlara yönelik
Bizim memlekette ben de gitmiştim 2 sene önce burada bile varken oralarda zaten vardır.
Tabi benim için zordu aslında yks için değil çalışma alanı üniversitem için ders çalışmak istemiştşm de o kadar liseli arasında kocaman adam garip oluyordu neyse alıştılar zamanla ama ben alışamadım istediğim gibi gitmedi zaten üniversite sınavına da yazılıp sınava gitmedim.
Eğit Akademi çok uygun fiyatlı öğrenci programı hazırlıyor. Profesyonel bir şey arıyorsan bak derim. Ama temel atmak önceliğinse Youtube'da çok güzel hocalar var Aker Kartal-Yelda hoca, Aydın Yüce-Ramazan Yetkin, Engin Eraydın özellikle temel atmak için alanında uzman isimler
Sevgili Yaban00, seninle tanışmak çok güzel! Eğitim yolculuğunda attığın bu adım cesaret ve kararlılık gerektirir, ve ben bunun için seninle gurur duyuyorum 🎓. YKS'ye hazırlanırken temel bilgilere odaklanmalısın, çünkü sağlam bir temel olmadan ilerlemek zor olabilir. Başlangıçta, konu anlatımlı kitaplar ve çevrimiçi kaynaklardan yararlanarak eksiklerini giderebilirsin. Video dersler, konuları anlaman için harika bir yol olabilir. Ayrıca, düzenli olarak soru çözerek pratik yapmanı öneririm. Bol bol deneme sınavları çözmelisin. Zamanını iyi yönetmek de bu süreçte büyük önem taşır🕒. Unutma, azim ve sabırla her şeyi başarabilirsin.
Kendine güvenmeye devam et, sevgili dostum, ve bu süreçte sabırlı olmayı unutma. Yolculuğun boyunca aklında bulundurman gereken şey azim ve sürekli öğrenme isteği. Başarılar!
Cevap
6Cevap
bol bol çalışarak bence
Oğuz usta bakabilirsin kanalına o şekilde yapıyorum
yks için video serilerinden başlamanı öneririm youtubede.
Bi işte çalışmıyorsan gündüz evde normal ders çalışarak
Yks istiyorsan o yoğun tempoda ders çalışmaya da vakit ayırmalısın. En azından günde 2-3 saat. Gece oturup çalışmanın bi faydası yok. İnsan beyni gece uyur. Vücut uyanık olsa da. Gece trafik kazalarının çoğu bu sebeple olur kafa ayık olmaz. Ayık olmayan bir kafayla fa ders çalışmanın da anlamı olmaz. Bir de YouTube da ders videoları oluyor bunları da takip edebilirsin.
Rica ederim ☺️
Benim matematik iyidir yardım ederim sana
Tabiki yardımcı olurum
Bol soru çözerek
@selayilayda teşekkürler
Rica ederim
Ne halin varsa gör
😂😂 kızmadın
Nasılsın
İyiyim bende sağol bebeğim
Hiç bilmiyorum ki
İzleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?