Selamlar merhaba evden çalışıyorum sayisal da 0 dan YouTube desteği ile sayısal da Bilgisayar Mühendisliği kazanmak mümkün mudur sizce bu durum da peki Temelim hiç yok en temelden almaya başladım bu arada sizce ne yapabilirim teşekkürler şimdiden herkese görüşler için
Sayısal Alan da sıfırdan mühendislik kazanılır mı?
Kazanılır. Üniversiteye bağlı. ODTÜ falan çok zor ama normal bir üni kazanılır 100 200 binlerde sanırım. Bu da rahat yapılır düzenli bir çalışmayla. Başarılar dilerim.
0 netle şu an 35 netteyim hayatım boyunca ilk defa kendimi derse adapte ettim aslında ben slk değilmişim ml değilmişim benimde beynim varmış sadece hep kolaya kaçmışım bunu fark ettim kendimde siber güvenlik hacker gibi düşün bir şirketi koruyorsun başka kötü hacker sızıntılarına karşı
MEB okuldaki ogrt den dolayı yapamamışım knk bende, sınavda heyecan falan etmezsem belki kazanırım 150k. Ben ders veriyorum bir yerde yoruluyorum fkb sıkıntı benim için
Mat konusunda ygs zamanında ben abanmistim dedim ya ogrt farkı o zaman hocalara geldik vardı artık içerik atmıyor sanırım. Eyüp b bakabilirsin genel bilgi için oğuz usta var onun rehberlik videoları var
Ortaokul Matematikten başla 4 işlemi bil matematikte hızlanmak için ufak matematik taktikleri öğren aktif matematik kullan temelden alır seni ama asla sınav formatında olmaz sadece temel için seni sınava hazırlar sonra ufak ufak bilgi sarmala bak 3D’ye bak sınav soruları nasıl çözülüyor bunları araştır gözünde canlanmış olur soru hakkında bilgin olur işte bu nerden geldi bu burdan nasıl çıktı v. b
En İyi Cevaplar