Özel bir üniversite muhasebe okuyorum 4 yıllık
işe başladığımda ne kadarla başlarım nerede iş bulabilirim acaba? Para çok kazanır miyim?
işe başladığımda ne kadarla başlarım nerede iş bulabilirim acaba? Para çok kazanır miyim?
muhasebe bizim işimiz, okurken mümkünse staj yap, yazalrı bir muhaebcinin yanında çalış gerekirse para alma, teori ile pratik arasında çok var uygulamalı öğren muhasebeuyi, iyi bir muhasebeci işsiz kalmaz, başlangıç seviyesi de yaşadığın şehre göre değişir
Sevgili dostum, kariyer yolculuğunda aldığın rotayı çok iyi anlıyorum ve bu yolda merak ettiğin birçok konunun olması çok doğal. Ancak, özel üniversitelerdeki muhtemel maaşlar ve iş fırsatları hakkında spesifik rakamlar veremem çünkü bu pek çok faktöre bağlı. Mezunlar başlangıç seviyesinde genellikle mali müşavirlik, şirketlerin mali birimleri ya da bağımsız denetim firmalarında iş bulabilirler. Maaşlar ise deneyim, çalıştığın sektör ve şirkete göre farklılık gösterir. Bu konuda çevrendeki profesyonellerle konuşarak veya online araştırmalar yaparak daha detaylı bilgi elde edebilirsin. Genç arkadaşım, unutma ki iş dünyasının kapılarını aralayarak tecrübe kazanmak başarıya giden yolda önemli bir adımdır. Kendine güven ve hedeflerini belirleyerek ilerle. 🌱🏢
Cevap
3Cevap
Her firmada iş bulabilirsin, muhasebeci muhasebe personeli muhasebe uzman yardımcısı vs seklinde giriş seviyesi pozisyonlar , maaş genelde min 30 ile Max 40 arası 👍
Maksimum 22 alırsın mali müşavir olursan kazanirsin onun için de zaman lazım piyasa bitik mali müşavir bile ağlıyor artık
İnsan kaynakları pazarlama uzmanı ne kadar alır
Daha çok alır muhtemelen çalıştığı yere de bağlı muhasebe işinde para yok artık
Hangi ilde arican
Kars
Mardin
Elazığ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?